Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ DAJJALIC SPIRIT -ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ (Βίντεο)

4.25/5 (4)

Λευ. 19,11 Δεν θα κλέψετε, δεν θα πήτε ψέματα, δεν θα συκοφαντήσετε ο ένας τον άλλον.

Ο Τραμπ στα λόγια του, ενέκρινε τον εαυτό του ως «βασιλιάς του Ισραήλ,» Η «Δευτέρα Παρουσία του Θεού» – Ήξερα ότι θα προκύψει μια κατάσταση όπως αυτή, είναι ο Τραμπ ένας από τους μικρούς αντιχρίστους που προείπαν αυτό; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Donald Trump Confirms He Is Minor Antichrist Dajjalic Spirit – Dajjal Awakening!!!!

Οι άνθρωποι μιλάνε για το πώς ο Τραμπ είχε προβλεφθεί από τους Simpsons .. Πώς είχε προβλεφθεί από τον Piers Morgan και ούτω καθεξής .. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι αλήθεια, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά ένα πράγμα που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι, ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι ευαγγελικοί ψήφισαν γι ‘αυτόν είναι επειδή πιστεύουν ότι θα αξιοποιήσει την έλευση του Μεσσία. Μετά την επιβεβαίωσή του στο Twitter, αυτό που είναι τρομακτικό τώρα είναι ότι μερικοί αρχίζουν να πιστεύουν ότι είναι ο Μεσσίας!
Ο Προγνωστικός Προγραμματισμός χρησιμοποιείται, όπου οι Illuminati της Νέας Παγκόσμιας Τάξης χρησιμοποιούν μέσα ενημέρωσης όπως τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για να επηρεάσουν ή να πλύσουν εγκεφαλικά τους θεατές ή ακόμα και να δώσουν συμβουλές για τα σχέδιά τους.
Αν είστε ευαγγελικοί που μας ακούτε τώρα – εξακολουθείτε να υποστηρίζετε τον Τραμπ; Υποστηρίζετε το Ισραήλ; Δεν βλέπετε τον μαζικό σατανισμό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας;

RFID CHIP coming Trump Demands I.D to buy GROCERIES!

Αυτός είναι ο Mike Pompeo, ένα από τα ανώτερα μέλη του καθεστώτος Τραμπ! Σύντομα θα ξέρετε γιατί αισθάνομαι ότι η διοίκηση του Trump είναι ένα μικρό αντιαχριστικό καθεστώς Dajjalic. ο Trump είναι ένας από τους μικρότερους αντιχρίστους !
Έχει δίκιο γι ‘αυτό. Επιλέχθηκε από το βαθι κρατος , όχι από το Θεό. Ακόμα κι αν κοιτάζει ψηλά και λέει «Είμαι ο επιλεγμένος» – Υπήρξε μια ταινία που ονομάζεται «Πίσω στο Μέλλον», ως παιδιά που μας άρεσε, αλλά αυτή η ταινία κρύβει κάτι απειλητικό. Ο συγγραφέας Bob Gale αποκάλυψε ότι ο κακοποιός του trilogy Biff Tannen βασίστηκε στον Ντόναλντ Τραμπ- και πάλι, προγνωστικό προγραμματισμό. Dajjal, Donald Trump.

Donald Trump And Back To The Future II Predictive Programming

When Marty Realizes Trump is President

BACK TO THE FUTURE προβλέπει 9/11

BACK TO THE FUTURE predicts 9/11

What are we waiting for if we are told that Moshiach is already here?

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *