Ο «ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ», ΟΠΩΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ…ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!

5/5 (9)

Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει το 7ο και τελευταίο προσυνέδριο της Ν.Δ. το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και όπως έγινε γνωστό μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος που θα κάνει την επανεμφάνισή της, η πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία με εγκύκλιο της όταν ήταν υπουργός Παιδείας είχε απαγορέψει για πρώτη φορά να πηγαίνουν οι μαθητές των σχολείων και να εξομολογούνται.

Το θέμα του προσυνεδρίου, στο οποίο θα δώσει το παρών όπως και σε όλα και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι «Για έναν νέο πατριωτισμό» και εδώ ήδη αντιλαμβάνεται κανείς που το πάει. Δηλαδή έχουμε Νέα Εποχή Νέα Τάξη γιατί όχι και Νέο Πατριωτισμό

Αλλά το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ άλλων θα μιλήσουν και πολλοί επιστήμονες των Διεθνών Σχέσεων, όπως ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και αντιπρόσωπος της λέσχης Bilderberg στην Ελλάδα, Λουκάς Τσούκαλης, ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, γνωστό για τις φιλοτουρκικές του θέσεις, Θάνος Ντόκος, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υπεύθυνος του Navarino Network Δημήτρης Καιρίδης, άλλος λάτρης της Τουρκίας, ο αν. καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κώστας Υφαντής, ο αν. καθηγητής Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Δημήτρης Σκιαδάς κ.ά. Επίσης θα τοποθετηθούν οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος και Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μεγάλη χαρά λοιπόν για την συμπρωτεύουσα και… όσοι πιστοί του Νέου Πατριωτισμού προσέρθετε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *