Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ : «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ» (βίντεο)

5/5 (3)

Ίσως απογοήτευση από τις εξελίξεις, ίσως τύψεις συνειδήσεως για την στάση που κράτησε στην συμφωνία των Πρεσπών, (μπα), ίσως προσπάθεια να κρατηθεί στην επικαιρότητα, ίσως κάτι άλλο, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αυτός που είχε υποδεχτεί πρώτος μετά Βαΐων και κλάδων τον Ζάεφ, σήμερα το ομολογεί δημόσια :

Για το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση «Διάλογοι» που διοργάνωσε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην αποθήκη Γ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης(δείτε εδώ).

«Υπακούσαμε στις εντολές των Αμερικάνων και των Γερμανών» τόνισε για να συμπληρώσει ότι οι αντιδράσεις στα Σκόπια κατά της Συμφωνίας υποστηρίχθηκαν από «ρώσικα λεφτά».

«Οι Ρώσοι δεν ήθελαν να λυθεί το θέμα», υπογράμμισε. Ωστόσο αναφέρθηκε και στους «Μακεδονομάχους» διερωτώμενος«πού είναι τώρα αυτοί οι κύριοι;» και υποστηρίζοντας ότι και πίσω από τις αντιδράσεις στην Ελλάδα υπήρξαν οικονομικά οφέλη.

Το πρόβλημα σε μια κυρίαρχη χώρα ξένοι επιβάλλουν τις θελήσεις τους σε εθνικά θέματα και ενάντια στην θέληση του λαού της ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *