Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ «ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ»-ΔΡ. RAND PAUL «ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ» (Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τι συνέβη: Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς πραγματοποίησαν πρόσφατα συνέντευξη με το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ. Στη συνέντευξη, ο Μπιλ δήλωσε, με χαμόγελο, ότι η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για την επόμενη πανδημία «που θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά».
Ορισμένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αναφερόταν στο επερχόμενο πιθανό δεύτερο κύμα, αλλά αν παρακολουθήσετε την πλήρη συνέντευξη κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.
Κάνει τις παρατηρήσεις του σε περίπου 6 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα της συνέντευξης.

Φυσικά, ο Γκέιτς έχει λάβει έπαινο από σχεδόν όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης για προφανώς «πρόβλεψη» αυτής της πανδημίας σε μια διάσημη ομιλία TED.
Σε αυτήν την ομιλία TED, έκανε επίσης την ακόλουθη δήλωση:

«Τελικά αυτό που θα πρέπει να έχουμε είναι πιστοποιητικά για το ποιος είναι ένα άτομο που έχει θεραπευτεί, ποιος είναι εμβολιασμένος […] Επειδή δεν θέλετε να μετακινούνται άνθρωποι σε όλο τον κόσμο όπου θα έχετε κάποιες χώρες που δεν θα έχουν τον έλεγχο δυστυχώς. Δεν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς τη δυνατότητα των ανθρώπων να πάνε εκεί και να επιστρέψουν και να μετακινηθούν. Έτσι τελικά θα υπάρξει αυτή η απόδειξη ψηφιακής ασυλίας που θα βοηθήσει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας επανέναρξης. «

A Special Edition of Path Forward with Bill and Melinda Gates

Πριν από αυτό, ο Γκέιτς αναφέρθηκε λέγοντας ότι τα πράγματα «δεν θα επανέλθουν στο απολύτως φυσιολογικό έως ότου βγει ένα εμβόλιο». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια στο Instagram του Γκέιτς.

Γιατί είναι σημαντικό

Ο Μπιλ Γκέιτς και η επιρροή του σε μεγάλους οργανισμούς, όπως ο ΠΟΥ, είναι ανησυχητικοί. Είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης τους και αν αυτό που έχουμε ήδη δει σχετικά με τα έγγραφα Wikileaks που δείχνουν μεγάλη επιρροή στην πολιτική του ΠΟΥ από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τι είδους «έλξη» έχει η Gates; Φαίνεται να παίρνει τόσο πολύ χρόνο ομιλίας σε όλα τα μεγάλα mainstream media ως ειδικός.

Αυτό που έχει επίσης προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς ανθρώπους φαίνεται να είναι το γεγονός ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης λογοκρίνουν τη γνώμη, την έρευνα και συνεντεύξεις με πολλούς διάσημους επιστήμονες που αμφισβητούν την επίσημη στάση της ΠΟΥ. Το YouTube και το Facebook το έχουν κάνει σε μεγάλη κλίμακα.
Σίγουρα, υπάρχουν πολλές ψεύτικες ειδήσεις εκεί έξω, αλλά όταν πηγαίνετε στο σημείο να σιωπήσετε τους γιατρούς και τους επιστήμονες από το να μοιραστούν τα ευρήματά τους, αυτό φαίνεται αρκετά αυταρχικό / ολοκληρωτικό.

Η διαφθορά είναι αχαλίνωτη σε αυτόν τον κόσμο, και οι πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ισχυροί άνθρωποι έχουν το χέρι τους στη δημιουργία / επιρροή ενός προβλήματος με σκοπό την πρόταση λύσης έχουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους να κάνουν ερωτήσεις.
Στο τέλος της ημέρας, οι σκέψεις και οι αντιλήψεις μας για μεγάλα παγκόσμια ζητήματα και γεγονότα επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από μεγάλες εταιρείες μέσων που ανήκουν σε μια πολύ μικρή ομάδα εταιρειών και ανθρώπων.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί και δημιουργηθεί για σκοπούς ψυχολογικού πολέμου, που περιλαμβάνουν μαζικές εκστρατείες προπαγάνδας. Αυτό είναι προφανές από το Operation Mockingbird, το οποίο φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από ποτέ άλλοτε.
Είναι επίσης προφανές ότι υπάρχει μια βαριά υπηρεσία πληροφοριών και εταιρική παρουσία / επιρροή.
Θα ήταν συνετό να ακούσουμε ανθρώπους όπως ο Έντουαρντ Σνόουντεν και να αναρωτηθούμε αν κυβερνήσεις και ισχυροί άνθρωποι χρησιμοποιούν απλώς τον κοραναϊό για να εισαγάγουν ακόμη πιο αυταρχικά μέτρα στον πληθυσμό, όπως αυτός, και πολλοί άλλοι.

Για παράδειγμα, πραγματοποιείται περισσότερη επιτήρηση, η συνεχής κίνηση προς έναν εντελώς ψηφιακό κόσμο, όπου σχεδόν όλες οι πτυχές της ζωής μας ψηφιοποιούνται για σκοπούς παρακολούθησης, συμβαίνει. Οι εφαρμογές ανίχνευσης επαφών και το νέο λογισμικό που λαμβάνονται αυτόματα σε τηλέφωνα το προτείνουν ήδη με κωδικούς QR.
Ένας κωδικός QR λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένας γραμμωτός κώδικας στο σούπερ μάρκετ. Όταν το smartphone σας σαρώνει τον κωδικό των μαύρων τετραγώνων και των κουκκίδων, μεταφράζει αυτές τις πληροφορίες σε έναν σύνδεσμο που οδηγεί σε κάτι αναγνωρίσιμο – όπως ένα PDF ενός μενού εστιατορίου.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι η κατάσταση εμβολιασμού σας ή εάν έχετε έρθει σε επαφή με οποιονδήποτε έχει Covid ή για το οποίο διαφημίζεται από την Forbes, μια μέθοδο για την εξάλειψη μετρητών και πιστωτικών καρτών και να είστε εντελώς ψηφιακοί με αυτήν.

Στο τέλος της ημέρας, περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων από κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας, επισημαίνουν τα «αδίστακτα συμφέροντα» όσον αφορά την επιστήμη και τη λήψη αποφάσεων. Αυτό το θέμα μόνο όταν πρόκειται για τον Μπιλ Γκέιτς είναι αρκετά μεγάλο, απαιτεί πολλή έρευνα και πραγματικά φέρνει κάποια αμφισβητήσιμη συμπεριφορά.
Αυτό το σύντομο βίντεο μπορεί να σας ενδιαφέρει: Ποιος είναι ο Bill Gates;

Θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε συμβουλές και οδηγίες από άτομα που δεν φαίνεται να έχουν πραγματικά τα συμφέροντά μας; Πρέπει να συνεχίσουμε να στηριζόμαστε σε αυτά για πληροφορίες ή θα πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε τα πράγματα περισσότερο για τον εαυτό μας;
Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μια αλλαγή στην αντίληψη σχετικά με το τι είναι και τι συμβαίνει στον πλανήτη μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τα ανθρώπινα όντα έχουν απεριόριστες δυνατότητες και μπορούμε να αλλάξουμε το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

Ο Ραντ Πολ δεν πρόκειται να αφήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους να κολλήσουν μια βελόνα στο χέρι του.
Μιλώντας με τον Robby Starbuck σήμερα το απόγευμα, ο γερουσιαστής του Κεντάκι δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι της υγείας δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιβάλουν στο κοινό υποθετικό εμβολιασμό κοροναϊού.
Ο Πολ, ο οποίος είπε ότι δεν είναι ρητά αντι-εμβολιασμού, διηγήθηκε πώς ο Τζορτζ Ουάσιγκτον απαίτησε από όλη την οικογένεια και το προσωπικό του να εμβολιαστούν για το εμβόλιο της ευλογιάς, αλλά ότι η απόφαση για το εάν θα εμβολιαστεί ή όχι για τον κοροναϊό πρέπει να αφεθεί σε άτομα, όχι την κυβέρνηση.

«Είμαι κάπως υπέρ-εμβολίου, αλλά είμαι επίσης υπέρ της ελευθερίας και βασικά ο υψηλότερος κίνδυνος θα κάνει μια επιλογή και πολλοί από αυτούς θα το πάρουν και στη συνέχεια θα το μελετήσουμε για πάνω από 6 μήνες, ένα χρόνο, 2 χρόνια. Αλλά το άλλο είναι, κοίτα, υπάρχουν εκατομμύρια από εμάς σαν εμένα που είναι άνοσοι.

«Θα με κρατήσουν κάτω και θα κολλήσουν μια βελόνα στο χέρι μου; Πιθανότατα επειδή αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν στην ιδέα ότι είναι τόσο σωστοί, ότι ο σκοπός τους είναι τόσο δίκαιος που μπορούν να το προκαλέσουν σε άλλους ».

Sen. Rand Paul + Kelley Paul Make The Case AGAINST Socialism & Discuss COVID, Marijuana + Vaccines

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *