Ο Μπάιντεν «Επιλέχθηκε» για τη σταδιακή κατάρρευση της Αμερικής – Οι σύμμαχοι θα φύγουν σύντομα – ο Μόντι είναι ένας απρόσεκτος!(Βίντεο)

3.5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Μπάιντεν υπογράφει ήδη εκτελεστικές εντολές. Σκοπεύει να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, να επιστρέψει στις κλιματικές συμφωνίες του Παρισιού και να ανατρέψει την απαγόρευση ταξιδιού, του Τραμπ, σε άτομα από μουσουλμανικές πλειοψηφικές χώρες. Ο Μπάιντεν επιλέχθηκε για τη σταδιακή κατάρρευση και υποταγή της Αμερικής στην Κίνα. Ο Τραμπ έχει σε μεγάλο βαθμό κλείσει τα μάτια σε όλα αυτά. Η Ινδία ως στρατιωτικός και εμπορικός εταίρος. Οι Αμερικανοί ανησυχούν για την παροχή εξοπλισμού στην Ινδία εάν υπάρχει κίνδυνος να έχουν πρόσβαση τα μέλη του ρωσικού στρατού ή άλλοι ξένοι πράκτορες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνονται ως ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο. Το ποσοστό ανεργίας ανεβαίνει στα ύψη στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον χρήματα να ξοδέψουν, πόσο μάλλον να κανουν πόλεμους.

Ασία και Αφρική, η Κίνα είναι η νούμερο δύο δύναμη στον κόσμο! Ο Τραμπ και ο Μόντι δοκίμασαν τον XiJinping. Kim Jong-un της Βόρειας Κορέας. Το πρόβλημα είναι ότι ο Modi και η ταξιαρχία του Hindutva έχουν σκάψει μια τρύπα για τον εαυτό τους. Ο Μόντι έκανε την Ινδία πολύ κοντά στο Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, διότι οι ΗΠΑ είναι πολύ κοντά στο Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία. Το Ιράν θα ενθαρρυνθεί και πάλι. Ένα Ιράν που είναι στενα με τον Κινέζο σύμμαχο Πακιστάν, δεν είναι καλή είδηση ​​για την Ινδία. εάν η Σαουδική και το Ισραήλ πλησιάσουν προς την Κίνα και η Ινδία κολλήσει με τις ΗΠΑ; Οι ΗΠΑ που είναι αποφασισμένες να ενθαρρύνουν το Ιράν, ένα τρίο του Ιράν / Πακιστάν / Κίνα που ασκεί διαρκώς κριτική στην Ινδία για το Κασμίρ δεν πρόκειται να φανεί πολύ καλή για την εκστρατεία επανεκλογής του Modi. Η Καμάλα Χάρις δεν είναι ούτε φίλη της Ινδίας. Άρθρο 370; Κασμίρ τελευταία.

Biden Was ‘Selected’ For America’s Gradual Collapse – Allies Will Flee Soon – Modi Is An Imbecile!

Something is happening in the World.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *