Ο μετανθρωπισμός πίσω από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση – Βιβλίο Στρατηγικής για Παγκόσμια Κυριαρχία Σας το πρoσφέρει ένας οπαδός του «Πατρός του Ψεύδους»

5/5 (5)

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Eίναι πλέον οφθαλμοφανές ότι όλες οι παραβιάσεις των συνταγματικών δικαιωμάτων που εφαρμόζονται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με τη δικαιολογία της αποτροπής της πανδημίας Covid-19, δεν σχετίζονται με τη προφύλαξη της δημόσιας υγείας, αλλά με την επιδίωξη της κατάργησης της ανεξάρτητης απασχόλησης. Όλες οι ΠΝΠ είναι πανομοιότυπες και κοινές σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχουμε να κάνουμε με ελληνική κυβερνητική ανικανότητα, αλλά για ένα προ πολλού καλά οργανωμένο σχέδιο, που πηγάζει από ορισμένες δεξαμενές σκέψεις οι οποίες λειτουργούν εδώ και διακόσια τριάντα ένα χρόνια ως “συγκοινωνούντα δοχεία”. Με ποιο δικαίωμα μια χούφτα ιδεοληπτικοί θέλουν να υποδουλώσουν 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους και πως θα τους σταματήσουμε;

συνεχεια εδω

H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔYΑΡΧΙΑΣ, ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΠΕΡΓΚΡΟΥΕΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ HOMO SAPIENS

aperopia.fr

Δεν πρόκειται για τον COVID-19 αλλά για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Βιβλίο Στρατηγικής για Παγκόσμια Κυριαρχία

 Σας το πρoσφέρει ένας οπαδός του «Πατρός του Ψεύδους»

Playbook for World Domination

Brought to you by one minion of the Father of Lies

By Ellen Finnigan

November 30, 2020

Έχετε πολλά λεφτά και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Έχετε μεγάλα όνειρα και διασυνδέσεις σε υψηλές θέσεις; Έχω ένα πρόγραμμα για σας!

Βασικές Οδηγίες

1. Πρώτα, φτιάξτε ένα σχέδιο. Η παγκόσμια κυριαρχία δεν πρόκειται απλά να πέσει στην αγκαλιά σας. Διαβάστε παλιές θεματικές εκπαιδευτικές μελέτες, όπως Το Πρότζεκτ για έναν Νέο Αμερικανικό Αιώνα και από πιο πρόσφατα, η Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η Ατζέντα  Π.Ο.Υ. 2030, το ID2020 και η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030.

2. Δημιουργήστε μια κρίση. Πρέπει να είναι ένα «καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός». Θα είναι πιο εύκολο να εφαρμόσετε το σχέδιό σας εν μέσω του χάους που ακολουθεί.

3. Ο φόβος είναι ο φίλος σας. Παραλύστε τους με φόβο. Τότε θα συμφωνήσουν με οτιδήποτε.

4. Η κρίση πρέπει να έχει μυστηριώδη ξένη προέλευση. Τρομοκράτες που ζουν σε σπήλαιο στο Αφγανιστάν, νυχτερίδες που ζουν σε σπήλαιο στο Γουχάν. Για κάποιο λόγο, οι σπηλιές δουλεύουν, ίσως  για κάτι σχετικό με τις πρωτόγονες χρήσεις τους. Επιπλέον, δεν είναι ότι οι δημοσιογράφοι πρόκειται να ερευνήσουν κάτι που συνέβη σε κάποιο ξένο έθνος εγκαταλειμμένο από τον Θεό, όταν μπορούν να κερδίσουν έναν μισθό με «ρεπορτάζ» για το τι συνέβη χθες το βράδυ στο Twitter από την άνεση των κρεβατιών τους.

5. Αλλά η τοποθεσία δεν μπορεί να είναι εντελώς τυχαία. Θα χρειαστείτε κάποιες συνδέσεις με υψηλούς τόπους. Θυμάστε, τις σχέσεις του Μπους με τη Σαουδική Αραβία, της CIA με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, του Μπιλ Γκέιτς με την Κίνα και τον Anthoni Fauci με εκείνο το εργαστήριο στη Wuhan;

6. Ψυχολογικά προετοιμάστε τον πληθυσμό. Αυτό επιτυγχάνεται ευκολότερα κάνοντας ταινίες για τις μάζες. Δείτε το Περλ Χάρμπορ (Μάιος 2001) και την Πανδημία (Ιανουάριος 2020).

7. Χρειάζεστε έναν «αόρατο εχθρό» που «δεν γνωρίζει σύνορα», έναν που είναι αδύνατο να εξαλειφθεί οριστικά. Αλλά μην χρησιμοποιείτε ξανά τρομοκράτες ή ιούς. Αυτό έπαιξε. Θα πρέπει να βρείτε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο την επόμενη φορά. Οι εξωγήινοι μπορεί να είναι κατάλληλοι.

8. Κάντε επίκεντρο τη Νέα Υόρκη, επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι γενικά στο πλευρό μας και είναι πάντα εύκολο να συνεργαστούμε. Επίσης, πάρτε μια ιδέα από το Χόλιγουντ: Ο Godzilla δεν εισέβαλε στο Τσάρλεστον και το  I Am Legend δεν συμβαίνει στην Helena. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό.

9. Δώστε τα όλα. Είναι πιθανό ότι τα εμπορικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να πετάξουν μέσα από τον πιο αμυντικό εναέριο χώρο στον κόσμο και να χτυπήσουν δύο κτίρια, σε απόσταση 18 λεπτών, και το Πεντάγωνο; Όχι – Χα, χα, χα! Είναι πιθανό ένας ιός να καταφέρει να ξεφύγει από ένα από τα πιο ασφαλή και μυστικά εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο; Πιθανώς όχι. Αλλά τα καλά νέα είναι: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι είναι πιθανό ή εφικτό ή πιστευτό. Ακριβώς ενδιαφερθείτε γι’ αυτό που είναι εύλογα απαράδεκτο και προχωρήστε πέρα από εκεί. Σοβαρά, όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα, τόσο πιο εύκολο είναι να γίνει πιστευτό, γιατί δεν θα μπορέσουν να πιστέψουν ότι κάποιος μπορεί να πει ένα ψέμα τόσο μεγάλο. Όλα έχουν να κάνουν με το θράσος!

10. Φυτέψτε μερικούς σπόρους ή βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κάποιο προηγούμενο για τους δύσπιστους, όπως αυτό και αυτό.

11. Η πρακτική το κάνει τέλειο! Σας συνιστούμε να εκτελέσετε προσομοιώσεις, όπως το Pentagon Mass Casualty Project ή τις ασκήσεις NORAD της 11ης Σεπτεμβρίου ή το Event 201. Μπορεί να είναι καλές για κάλυψη ή σύγχυση ή απλώς για να μοιάζετε ότι προσπαθείτε να προετοιμαστείτε για μια κρίση παρά ότι σχεδιάζετε μία.

D-Day

Τώρα που είστε έτοιμοι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «καταστροφικό και καταλυτικό» γεγονός σας. (Παρεμπιπτόντως, D-Day σημαίνει «Demo Day» [Ημέρα Δημοκρατίας] . Χα χα!)

1. Έκπληξη, έκπληξη. Η Κοντολίζα Ράις και ο Πρόεδρος Μπους δήλωσαν και οι δύο ότι κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τους τρομοκράτες να χρησιμοποιούν αεροπλάνα ως πυραύλους! (Αν και ο στρατός είχε φανταστεί και προετοιμαστεί γι’ αυτό ακριβώς το πράγμα.) Και παρόλο που το εργαστήριο Wuhan είχε 1.500 ιούς στο απόθεμά του, ο ιός που προκάλεσε την πλανδημία ήταν φυσικά εντελώς άγνωστος  στην ανθρωπότητα, όπως κανείς δεν ήξερε πώς λειτούργησε και άλλα πράγματα. Αυτό είναι σημαντικό, όπως οτιδήποτε συμβαίνει πρέπει να φαίνεται ότι βγαίνει από το πουθενά.

2. Συνδέστε άμεσα τη νέα σας κρίση με μια παλιά εμβληματική, αλλά μην ανακαλύψετε ξανά τον τροχό. Οι άνθρωποι έχουν κοντή μνήμη. Το «Περλ Χάρμπορ»  συνήθως λειτουργεί. Δείτε το The Boston Globe τον Σεπτέμβριο του 2001 και το The Boston Globe τον Απρίλιο του 2020.

3. Δώστε άμεσες απαντήσεις και  διατυπώστε λεκτικά το σχέδιο αμέσως. Μέχρι το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, το πρόσωπο του Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν σοβαντισμένο σε ολόκληρη την οθόνη της τηλεόρασης και οι άνθρωποι ζητούσαν πόλεμο (το σχέδιο) αμέσως μετά. Με τον ιό, ήταν σημαντικό να πούμε αμέσως στους ανθρώπους τι ήταν, από πού προήλθε, και ότι δεν θα υπήρχε ελπίδα να καταπολεμηθεί αμέσως χωρίς εμβόλιο (το σχέδιο). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές. Μετά από αυτό, οι άνθρωποι για κάποιο λόγο, όπως, θα το αποδεχτούν.

Μηνύματα

1. Επαναδραματοποιήστε μέσω επανάληψης. Το 2001, οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδιδαν τις εικόνες των πύργων που καταρρέουν ξανά και ξανά για μήνες. Το 2020, κανείς δεν μπορούσε να ξεφύγει από τις καθημερινές αναφορές για «κρουσματα». Η επανάληψη είναι το κλειδί. Μην ανησυχείτε: Έχουμε θέσει τις βάσεις για εσάς εδώ. Τα Μέσα Ενημέρωσης θα επαναλαμβάνουν πιστά ό,τι τους λέτε, και στη συνέχεια οι άνθρωποι, με τη σειρά τους, θα επαναλαμβάνουν ό,τι ακούνε από τα μέσα ενημέρωσης. Δεν το ονομάσαμε «Operation Mockingbird» για το τίποτα!

2. Φτιάξτε συνθήματα. Ας ξεκινήσουμε! Ποτέ μην ξεχνάς. Ποτέ ξανά. Αυτά τα χρώματα δεν λειτουργούν. Ισιώστε την καμπύλη. Μείνετε ασφαλείς. Κοινωνική αποστασιοποίηση. Η μάσκα στη θέση της.  Ξέρετε, χαζά πράγματα σαν αυτά.

3. Χρειάζεστε κάποια ονομασία, κάτι πιασάρικο για να κάνετε τους ανθρώπους να συμμετέχουν, κάτι όπως το «The War on Terror» (Πόλεμος στην Τρομοκρατία) ή «The Great Reset» (Η Μεγάλη Επανεκκίνηση).

4. Προωθήστε την ενότητα. Αν κάποιος αμφισβήτησε τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, θεωρήθηκε «αντιπατριωτικός». Εάν αμφισβήτησε το αφήγημα του COVID-1984, ήταν σίγουρα ένας κοινωνιοπαθής! Την επόμενη φορά, εάν η ντροπή δεν λειτουργεί, στείλτε τους σε ένα «στρατόπεδο επανεκπαίδευσης» ή απλώς ξεκινήστε να σκοτώνετε ανθρώπους, ιδανικά  μπροστά στο κοινό.

5. Το μάτι που βλέπει τα πάντα. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου: «Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι» και «Γνωστοποιήστε ύποπτη δραστηριότητα». Μετά τον ιό, οι άνθρωποι άρχισαν να καρφώνουν τους γείτονές τους που είχαν πάρτι γενεθλίων ή έπαιζαν ποδόσφαιρο στο πάρκο.

6. Να επιτρέπεται η σήμανση αρετής. Δώστε στους ανθρώπους έναν τρόπο να δείξουν τη συμμόρφωσή τους, όπως φορώντας μια αμερικανική σημαία στο πέτο τους ή φορώντας μια πάνα προσώπου. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο, γιατί οι άνθρωποι θα κάνουν οτιδήποτε για να φαίνονται σαν καλά άτομα, αλλά όχι αν είναι κάτι δύσκολο.

7. Πείτε τους ότι όλα έχουν αλλάξει. Χρησιμοποιήστε όρους όπως «μετά-9/11» και «Νέα Κανονικότητα». Η κρίση πρέπει να χαρακτηριστεί ως ένα γεγονός-ορόσημο που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ζουν (η λέξη κλειδί είναι «αυτοί»… χα χα.)

8. Ποτέ μην κοιτάτε πίσω. Αποθαρρύνετε τον προβληματισμό και τις συνομιλίες «πώς φτάσαμε εδώ», όπως για «ανατροπή» ή την ηθική της συμμετοχής σε έρευνα βιολογικού πολέμου ή το διαδεδομένο πρόβλημα των γενικά εξασθενημένων ανοσοποιητικών συστημάτων από  μη θρεπτικά μεταλλαγμένα τρόφιμα. Οι άνθρωποι πρέπει να κοιτάζουν μπροστά (στον πόλεμο του εμβολίου), και ποτέ πίσω.

9. Καταπολεμήστε τη διαφωνία.  Οποιουσδήποτε οι οποίοι 

1) επισημαίνουν τις δημοσιευμένες ατζέντες σε γραπτά κείμενα, 

2) μιλάνε για μεγάλες συγκεντρώσεις ισχυρών ελίτ, όπως το Davos Group, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), το Bilderberg Group κ.λπ., 

3) τολμούν να αναφέρουν ανοιχτά τα ονόματα των συνωμοτών ή τις οργανώσεις που χρηματοδοτούν και σχετίζονται,

4) ερωτούν για την προέλευση της κρίσης, 

5) προτρέπουν σύνεση αντί για βιασύνη, 

6) εφιστούν την προσοχή στα μειονεκτήματα του σχεδίου, 

7) αμφισβητούν το σχέδιο καθ’ οιονδήποτε τρόπο,

λογοκρίνετέ τους, αποκαλέστε τους συνωμοσιολόγους ή πείτε ότι αυτοί δεν θέλουν να ληφθεί κανένα μέτρο εν καιρώ κρίσης.

Προχωρώντας στην εφαρμογή, πρέπει να δημιουργήσετε το σωστό περιβάλλον.

1. Η απειλή πρέπει να είναι συνεχής. Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου, χρησιμοποίησαν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο, έγχρωμο κωδικοποιημένο σύστημα προειδοποίησης. Μετά τον ιό, έκαναν επίσης το ίδιο. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν συνεχείς αναφορές για «εξάρσεις» και προβλέψεις για ένα δεύτερο κύμα και συνεχιζόμενες «επιστημονικές ανακαλύψεις» όπως: «Προκαλεί εγκεφαλική βλάβη!» ή «Προκαλεί στειρότητα!» ή «Τα άτομα που πάνε βόλτα τα σκυλιά τους είναι 78% πιο πιθανό να κολλήσουν τον ιό!»

2. Δημιουργήστε λογικό χάος. Για ένα σκεπτόμενο άτομο, δεν υπάρχει τίποτα τόσο εξωφρενικό. 

Για παράδειγμα, το 2001, οι άνθρωποι ενημερώθηκαν ότι οι πυρκαγιές από καύσιμα αεριωθούμενων είχαν τόσο υψηλή θερμοκρασία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κατάρρευση των χαλύβδινων κατασκευών και τη διάσπασή τους σε σκόνη. Ωστόσο ένα από τα διαβατήρια των τρομοκρατών βρέθηκε να βρίσκεται ξαπλωμένο στο έδαφος. Στο λαό είπαν ότι οι τρομοκράτες βρίσκονταν στο Αφγανιστάν, αλλά «εμείς» έπρεπε να εισβάλουμε στο Ιράκ. Στο λαό είπαν ότι ο ιός μπορούσε να ζήσει σε επιφάνειες για έως και δύο εβδομάδες, αλλά μετά είπαν ότι δεν μπορούσε.  Στην αρχή δεν ήταν απαραίτητο να φορέσεις μάσκα, αλλά μετά ήταν. Τα ασυμπτωματικά άτομα θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον ιό,  μετά είπαν ότι μόνο τα προ-συμπτωματικά άτομα θα μπορούσαν. Ο ιός θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε διαδηλώσεις κατά του εγκλεισμού αλλά όχι σε διαμαρτυρίες BLM (Black Lives Matter). 

Τέτοιο είδος πραγμάτων θα οδηγήσει τους σκεπτόμενους ανθρώπους στην τρέλα. Καλό! Αυτό είναι εκείνο που θέλετε.

3. Δημιουργήστε κοινωνικό χάος. Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι θα ξοδέψουν ώρες, χρόνια, δεκαετίες, προσπαθώντας να καταλάβουν την αλήθεια, ανταλλάσσοντας τις τελευταίες πληροφορίες, και στη συνέχεια διαπληκτιζόμενοι, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Κρατήστε τους να φιλονικούν για την αλήθεια του τι πραγματικά συνέβη, ενώ εσείς εφαρμόζετε το σχέδιο.

4. Αγνοήστε, υποβαθμίστε τις διαμαρτυρίες και θα είναι σαν να μην συνέβησαν. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα για την έκταση των διαμαρτυριών ενάντια στην εισβολή στο Ιράκ ή για την έκταση των διαδηλώσεων κατά των εγκλεισμών. Έτσι, όταν το σχέδιο προχώρησε ανεμπόδιστα, δεν κατάλαβαν πολλοί ότι ήταν ενάντια στη βούληση των ανθρώπων.

5. Κάντε τους ανθρώπους να αισθάνονται ανασφαλείς και ότι κινδυνεύουν. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, εξαπέλυσαν τον τρόμο του Anthrax. Μετά τον ιό, χρηματοδότησαν τις εξεγέρσεις BLM και Antifa, άρχισαν φυλετικούς πολέμους και εργάστηκαν για τις έγχρωμες επαναστάσεις. Ενώ η Ρώμη καίγεται,  εσείς θα εφαρμόσετε ήρεμα το σχέδιό σας.

Καθώς εφαρμόζετε το σχέδιο:

1. Κατασκευάστε αποδεικτικά στοιχεία. Οι υπηρεσίες πληροφοριών πιέστηκαν να «βρουν» τα στοιχεία που θα στήριζαν το σχέδιο εισβολής στο Ιράκ. Ακριβώς  όπως τα νοσοκομεία και οι γιατροί δωροδοκήθηκαν ή πιέστηκαν για ν’ αναφέρουν την αιτία των θανάτων ως COVID-1984.

2. Απορρίψτε τους οικογενειακούς δεσμούς ως θεωρία συνωμοσίας. Ο George Bush ήταν γιος του Herbert Walker Bush, πρώην Προέδρου και επικεφαλής της CIA (ο οποίος δεν θυμόταν πού ήταν τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Kennedy), είχε διεξαγάγει προηγούμενο πόλεμο εναντίον του Σαντάμ Χουσεΐν και ζήτησε δημοσίως «Nέα Παγκόσμια Τάξη», αλλά ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με κανένα από αυτά. Bill Gates προήλθε από μια οικογένεια ευγονιστών, ασχολήθηκε με ανέντιμες επιχειρηματικές πρακτικές σε όλη του τη ζωή, και ζήτησε δημοσίως τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού, αλλά αυτό το εμβόλιο δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με οτιδήποτε από αυτά.

3. Κινηθείτε με την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα. Οι μετά την 11η Σεπτεμβρίου κραυγές ότι πρέπει «Nα κάνουμε κάτι«! πυροδότησε τη βιασύνη στον πόλεμο. Ο πανικός για τον ιό τροφοδότησε την «Operation Warp Speed», την ώθηση για ένα εμβόλιο. Τα συντρίμμια στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου μεταφέρθηκαν και πουλήθηκαν στην Κίνα προτού κανείς ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Ομοίως, δεν υπήρχε χρόνος για τη διερεύνηση των δεσμών του Gates και του Fauci με το εργαστήριο της Wuhan, πώς διέφυγε ο ιός, αν ο ιός ήταν τεχνητός, τα ανέντιμα τεστ και τις ανακοινώσεις και σίγουρα δεν υπήρχε χρόνος για τις απαραίτητες δοκιμές για τον έλεγχο του εμβολίου πριν αυτό βγει στην αγορά.

4. Στόχος αργής κίνησης: Ακριβώς όπως η ανάγκη βομβαρδισμού των σπηλαίων στο Αφγανιστάν, όπου υποτίθεται ότι κατοικούσαν οι τρομοκράτες, οδήγησε στην εισβολή στο Ιράκ και στη συνέχεια στην κατοχή και των δύο χωρών για δεκαετίες, έτσι «το δεκαπενθήμερο για την ισοπέδωση της καμπύλης» οδήγησε σε έξι μήνες «εγκλεισμό» και οικονομική καταστροφή και, κατόπιν, στην ανάγκη να σταματήσει η κλιματική αλλαγή, να εισαχθεί το ψηφιακό νόμισμα, να εγκαινιαστεί η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και ο μετανθρωπισμός.

5. Πάρτε την Καθολική Εκκλησία με το μέρος σας. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό μπορεί να είναι το  να έχετε μια μεγάλη εφημερίδα να δημοσιεύσει μια τέλεια συγχρονισμένη βόμβα που θα αποκαλύπτει το μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο στην ιστορία, δυσφημώντας τους, εμπλέκοντάς τους σε αντιπαραθέσεις και απασχολώντας τους με αγωγές για το άμεσο μέλλον, ώστε να μην μπορούν, ή να μην θέλουν, να μιλήσουν ενάντια στον πόλεμο. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, αγοράστε τη σιωπή τους με εκατομμύρια δολάρια. Όπως και η ηγεσία της Νέας Υόρκης, οι άνθρωποι στην κορυφή του USCCB (United States Conference of Catholic Bishops) έχουν αποδείξει ιστορικά πολύ εύκολο να συνεργαστούν: Δεν ανέφεραν τη Θεωρία του Δίκαιου Πολέμου όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ εισέβαλε στο Ιράκ και δεν ανέφεραν τον εμβρυϊκό ιστό από την άμβλωση βρεφών όταν προώθησαν το εμβόλιο.

Τώρα είναι η ώρα για αρπαγή δύναμης. Ακριβώς όπως το καθετί και οτιδήποτε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί στο όνομα της εθνικής ασφάλειας μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, το καθετί και οτιδήποτε θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν στο όνομα της δημόσιας υγείας μετά το COVID-1984, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

1. Αύξηση της επιτήρησης και της καταπάτησης των ατομικών δικαιωμάτων: Υπήρχε  νόμος για τους πατριώτες  (Patriot Act) μετά την 11η Σεπτεμβρίου και «ιχνηλάτηση επαφών» μετά τον ιό.

2. Εγκαταστήστε νέους κρατικούς ανακατωσούρηδες: Όπως το TSA (Transportation Security Administration) και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τους ιχνηλάτες.

3. Λογοκρισία! Σιωπήστε όποιον ασκεί κριτική ή αμφισβητεί το αφήγημα της κυβέρνησης, ακόμη και εκείνους – ειδικά εκείνους – που είναι καλά καταρτισμένοι σε σχετικούς τομείς, όπως γιατροί, ανοσολόγοι, δομικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες. Αναφερθείτε σε όλους ως «συνωμοσιολόγους» και βάλτε τους όλους σε μια μαύρη λίστα των ΜΜΕ.

4. Συγκεντρώστε αισχρά κέρδη. Το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα από τη μία πλευρά, η Big Pharma και οι δισεκατομμυριούχοι του Νταβός από την άλλη. Ευτυχώς, αυτές οι δύο τεράστιες βιομηχανίες αναμίχθηκαν τελικά, με το DARPA  (Defense Advanced Research Projects Agency) και το Υπουργείο Άμυνας να συμμετέχουν στην ανάπτυξη και την διάθεση του εμβολίου. Με το Big Military, το Big Tech και το Big Pharma, όλα τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον πληθυσμό να αντεπεξέλθει. Αυτό είναι καλό!

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι απαραίτητες για την ψυχολογική κατάσταση του πληθυσμού για το μακροπρόθεσμο πρόγραμμά σας.

1. Προωθήστε απώλεια του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση του σώματος. Ακριβώς όπως όλοι έπρεπε να συνηθίσουν να ακτινοβολούνται και να φωτογραφίζονται γυμνοί για να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο ή να υποβάλλονται σε σωματική ψηλάφηση από έναν πράκτορα TSA με λαστιχένια γάντια, μετά τον ιό έπρεπε να αφήσουν τυχαίους ξένους, όπως ο τύπος στο στη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου να τους δίνει ελέγχους θερμοκρασίας ή να τους γαβγίζει για να φορέσουν μάσκα. Αυτό κατέστησε πιο εύκολο το να αποδεχτούν όταν κάποιος τελικά τους είπε ότι έπρεπε να κάνουν ένα εμβόλιο.

 2. Ο καθένας είναι απειλή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικρίθηκαν επειδή, στα αεροδρόμια, «έψαχναν για όπλα αντί για τρομοκράτες». Με άλλα λόγια, δεν χρησιμοποίησαν προφίλ. Αλλά αυτό ήταν όλο το θέμα. Όλοι συνήθισαν να αντιμετωπίζονται σαν τρομοκράτες ή πιθανοί τρομοκράτες, όπως όλοι συνήθισαν να αντιμετωπίζονται σαν να ήταν άρρωστοι ή δυνητικά άρρωστοι, ακόμα κι αν δεν ήταν.

3. Υποβάλετέ τους σε βλακώδεις, αυθαίρετες ανοησίες. Γιατί είναι επικίνδυνο να φέρετε 8 ουγγιές υγρού σε ένα αεροπλάνο, αλλά δεν είναι 4 ουγγιές υγρού; Ποιος ξέρει! Πού είναι η «επιστήμη» που λέει ότι οι ιοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν επτά πόδια αλλά μπορούν να ταξιδέψουν τέσσερα; Ποιος νοιάζεται!

4. Πάρτε τον έλεγχο της επιστήμης. Ακριβώς όπως χρειάζεστε το ενεργητικό σας στα μέσα ενημέρωσης, χρειάζεστε το ενεργητικό σας στην επιστημονική κοινότητα. Οπότε αν κάποιος που προσπαθεί να αμφισβητήσει το αφήγημα με βάση την επιστήμη, μπορείτε να ονομάσετε την επιστήμη τους «αντιεπιστημονική». Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τίποτα για επιστήμη, οπότε αυτό θα είναι εύκολο. Απλώς καθορίστε ποιοι είναι οι «πραγματικοί» επιστήμονες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη λογική πλάνη της έκκλησης στην αυθεντία.

5. Ψυχολογικό μανιπουλάρισμα. Δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα να παρατηρήσετε ότι το «9/11» τυχαίνει να είναι ο αριθμός έκτακτης ανάγκης που καλείται σε περιόδους απειλητικής για τη ζωή κατάστασης. Σύμπτωση; Δεν θα το πούμε ποτέ. Αλλά εδώ είναι μερικά ακόμη  διασκεδαστικά παραδείγματα με αριθμούς:

Α’. Ο νόμος «COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE)» που εισήχθη τον Μάιο του 2020 πήρε τον αριθμό  H.R. 6666.

Β’. Η Microsoft υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2019 για μια συσκευή που παρακολουθεί τα «δεδομένα δραστηριότητας σώματος» των ανθρώπων και επιτρέπει σε αυτό το άτομο να ανταμείβεται με κρυπτονόμισμα.  Πήρε τον αριθμό: WO/2020/060606.

Γ’.  Ο Bill Gates ανέπτυξε κάτι που ονομάζεται «Σύστημα Εμβολιασμού με Μικροβελόνες Εμφυτεύσιμης Κβαντικής Κουκκίδας» (Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System)που αναφέρεται επίσης ως «ψηφιακό τατουάζ», το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα σύστημα γραμμωτού κώδικα/μαρκαρίσματος υψηλής τεχνολογίας για τον άνθρωπο. Δεν ισχυρίζομαι ότι κατανοώ όλες τις λεπτομέρειες, αλλά από αυτό που έχω συγκεντρώσει, εμπλέκεται ένα ένζυμο, ή μια νανογέλη, το οποίο ονομάστηκε Λουσιφεράση (Luciferase), το οποίο κάνει το τατουάζ να λάμπει,  έτσι ώστε να μπορείτε να το δείτε και να το σκανάρετε. (Ο Λούσιφερ ήταν ένας άγγελος που επαναστάτησε εναντίον του Θεού. Το όνομά του σημαίνει «φορέας φωτός». Ο Ιησούς μας προειδοποίησε για τον Αντίχριστο που εμφανίζεται ως «άγγελος του φωτός».)

Δ’. Την Μεγάλη Παρασκευή το 2020, όταν «αυτοί» είχαν κλειδώσει με επιτυχία ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο στα σπίτια τους και τους εμπόδισαν να συγκεντρωθούν για να θυμηθούν το πάθος και την ανάσταση του Χριστού, η Microsoft βγήκε με μια διαφήμιση για την «πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας» του HoloLens που δεν παρουσίαζε κανέναν άλλο εκτός από τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, την αγαπημένη μάγισσα της Ουάσινγκτον, ένα φρικιό για το οποίο κανείς δεν ενδιαφερόταν μέχρι να γίνει διαβόητη από τις εμφανίσεις της στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «PizzaGate» του Wikileaks

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η διαφήμιση έπρεπε να «αποσυρθεί» επειδή οι χριστιανοί και οι δεξιοί «συνωμοσιολόγοι» είχαν εξοργιστεί. Το νόημα όλων αυτών είναι ότι μπορείτε  να διασκεδάζετε τόσο πολύ  με το να μανιπουλάρετε ψυχολογικά τους Χριστιανούς. 

Βάλτε τα όλα εκεί έξω και μετά όταν λένε ότι βλέπουν σημάδια σατανικής ή απόκρυφης δραστηριότητας, πείτε τους ότι βλέπουν πράγματα που δεν υπάρχουν! Είναι όλα σύμπτωση. Είναι όλα στο κεφάλι τους. Και όταν αρχίσουν να μιλάνε για το «σημάδι του θηρίου», απλά θα κάνουν τους εαυτούς των να φαίνονται τρελοί σε «φυσιολογικούς» ανθρώπους που καταλαβαίνουν πράγματα όπως «τέχνη» και «επιστήμη». (Αυτό το μέρος δεν είναι απαραίτητα ένα κρίσιμο μέρος του βιβλίου στρατηγικής, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό. Πρέπει να το δοκιμάσετε.)

6. Απανθρωπισμός. Εάν υπάρχει ένας πόλεμος στο έργο (όπως συνήθως συμβαίνει), αυτό είναι το κλειδί. Βρείτε στοιχεία της ξένης κουλτούρας που είναι άκρως προσβλητικά ή αηδιαστικά για τους ανθρώπους στη Δύση και στη συνέχεια πρήξτε τους με αυτά συνεχώς. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ειδικοί και συγγραφείς (κυρίως συντηρητικοί) επέμεναν σε πράγματα όπως οι 27 παρθένες, οι προσωπικές κακίες του Μωάμεθ, η καταπίεση των γυναικών, ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων και η παιδεραστία. Οι κακοί του Χόλιγουντ σύντομα έγιναν ισλαμιστές τρομοκράτες σε σχεδόν κάθε ταινία και τηλεοπτική εκπομπή. Μετά τον ιό, έγινε αποδεκτό να χλευάζει κανείς τους Κινέζους που τρώνε παράξενα τρόφιμα και η κυβέρνησή τους διασύρθηκε ως διπρόσωπη. Επίσης, ο ιός ονομάστηκε επανειλημμένα «Ο ιός της Κίνας» από τον Πρόεδρο Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους, κάτι που ήταν καλή κίνηση. Το θέμα είναι ότι η ψυχολογική προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει ενωρίτερα και όχι αργότερα. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους να σκοτώσουν άλλους ανθρώπους, αν τους βλέπουν ως ανθρώπους, περισσότερο όμοιους με αυτούς παρά διαφορετικούς.

7. Επαινώντας τη δύναμη. Ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» απαίτησε τη συνεχή εξιδανίκευση των στρατιωτικών και δημόσιων επιδείξεων υποστήριξης για τα «στρατεύματα», συμπεριλαμβανομένων όλων όσων «υπηρετούν» (πυροσβέστες, αστυνομικοί, ανταποκριτές πρώτης γραμμής). Οι εξεγέρσεις BLM/Antifa και οι ταυτόχρονες εκκλήσεις, «Αποχρηματοδοτείστε την Αστυνομία» (Defund the Police) δημιούργησαν την επιθυμητή αντίδραση με τη μορφή εκκλήσεων για «νόμο και τάξη» και κραυγών υποστήριξης για αστυνομικούς και στρατιώτες, ειδικά εκείνους που είχαν «πέσει στη μάχη». Αυτό ήταν καλό, πολύ καλό. Βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε αυτό, γιατί εάν πρόκειται να παίξετε για μεγαλύτερο έλεγχο, θα χρειαστείτε περισσότερη δύναμη για να σας στηρίξει και θα χρειαστεί να κάνετε τη χρήση αυτής της δύναμης να φαίνεται αποδεκτή στους ανθρώπους που χρειάζεστε στο πλευρό σας.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα και θα είστε κύριοι αυτού του κόσμου σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να μην αναφέρουμε ότι θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα και στον άλλο κόσμο. Υπόσχομαι. 

                                                 The Best of Ellen Finnigan

lewrockwell.com

Μετάφραση Μαρίας Σεφέρου

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

https://aperopia.fr/11-2020/o-metanthropismos-piso-apo-ti-megali-epanekkinisi/

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *