Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ… ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ!

4.33/5 (6)

16 εκατομμύρια εμβόλια που παρήγγειλε το 2009 ο τότε υπουργός Υγείας, κ Αβραμόπουλος και σήμερα επίτροπος για την μετανάστευση, πήγαν στα ράφια αφού δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.

Μια πρώτης τάξης χρυσοφόρα επιχείρηση για τις φαρμακευτικές εταιρείες απεδείχθη η γρίπη Η1Ν1 που έφθασε και στη χώρα μας το 2009 και είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Έτσι η ελβετική Roche (η εταιρεία των tamiflu) έτριβε τα χέρια της από τις χρυσές δουλειές στην Ελλάδα.

Για αυτό του το κατόρθωμα μεταξύ των άλλων ο κύριος αυτός ανταμείφτηκε με τον διορισμό του σαν ο Έλληνας Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σήμερα ο κύριος αυτός, με πολύ σοβαρό ύφος, αναφερόμενος στο πρόβλημα των παράνομων μεταναστών μας προτρέπει «να ξαναδιαβάσουμε την πρόσφατη Ιστορία της Ευρώπης, διαμηνύοντας ότι αν η Ευρώπη χρειάζεται κάποια τείχη, αυτά θα πρέπει να είναι απέναντι στον λαϊκισμό και στη δημαγωγία.

Και πρόσθεσε : «Με τη ρητορική της μισαλλοδοξίας, του εξτρεμισμού και της ξενοφοβίας, ανασύροντας ιδέες και φόβους μέσα από τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης ευρωπαϊκής Ιστορίας, οι δυνάμεις αυτές αμφισβητούν τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα»,

Όσον αφορά την ελληνική κρίση μας συμβουλεύει ότι, «Για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, εξάλλου, αναφέρει ότι «επείγει να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο, φιλικό και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η παγκόσμια αγορά περιμένει να δει αυτή την αλλαγή».

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *