Ο ΚΟΥΣΝΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Είναι πολύ ενδιαφέρον το να ερευνήσει κανείς τι σχέση έχουν μεταξύ τους η εταιρία Lucent tecnologies, ο γαμπρός και σύμβουλος του Τραμπ , Ζαρεντ Κούσνερ και η λεωφόρος 666 όπου βρίσκεται το κτίριο που αγόρασε ο Κούσνερ.

Η εταιρία Lucent Tecnologies από το 2007 ειδικεύεται στην παραγωγή των μικροτσίπς που θα εμφυτεύονται για να κατευθύνουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η εταιρία αυτή έχει προβληθεί και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό με την ονομασία Bell laboratories.

Ερευνώντας κανείς σχετικά με αυτήν την εταιρία, θα ανακαλύψει μερικά πολύ περίεργα πράγματα. Το λειτουργικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιούν ονομάζεται INFERNO, δηλαδή κόλαση.

Lucent Technologies, kushner family, building 666

PUTTING THE PUZZLE TOGETHER – ARE YOU READY TO SEE WONDERLAND 5thaveanon

 

 

 

Lucent Technologies UNLEASHING THE BEAST #Jared Kushnervia torchbrowser com 1

Γεν. 11,4        Είπαν δε κατόπιν μεταξύ των· “ελάτε να οικοδομήσωμεν όλοι μαζή δια τον εαυτόν μας και την φήμην μας πόλιν και ένα πύργον, του οποίου η κορυφή θα φθάνη έως τον ουρανόν. Ετσι θα αφήσωμεν όνομα στους απογόνους μας, πριν διασκορπισθώμεν στο πρόσωπον όλης της γης”. Και ήρχισαν να κτίζουν την πόλιν και τον πύργον

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας δικαιολογούν την ονομασία αυτή από το περίφημο έργο του Ντάντε «Η κόλαση», το οποίο τους ενέπνευσε. Εκείνος που βρίσκεται πίσω από αυτήν την εταιρία και κατευθύνει τα νήματά της είναι ένας πολυμήχανος Εβραίος, ο Πίτερ Μπέρνστέιν.

Αυτός ο κύριος έχει εκφράσει χαρακτηριστικά το πιστεύω του για την εταιρία ότι: μέσα από το χάος θα δημιουργήσουμε μια τεράστια ηλεκτρονική δύναμη που την ονομάζει ηλεκτρονική δύναμη της Βαβέλ(electronic power of Babel).

Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος αλλά έχει βαθιές πνευματικές ρίζες.

Είναι η γνωστή ιστορία της Βίβλου με τον πύργο της Βαβέλ όπου ο άνθρωπος έκτισε έναν ψιλό πύργο στην αλαζονική του προσπάθεια να φτάσει το Θεό και να πάρει το πεπρωμένο του στα χέρια του, δηλαδή να γίνει ο ίδιος θεός χωρίς Θεό.

Από εδώ και πέρα η ιστορία αυτής της υπόθεσης χάνει τον έλεγχό της και προεκτείνεται σε επικίνδυνα σατανικά μονοπάτια.

Όπως μας λέει η Βίβλος, με τον πύργο της Βαβέλ όχι μόνο δεν έφτασαν στο Θεό αλλά ο Θεός τιμώρησε την ανθρώπινη αλαζονεία με το να σπείρει πολλές γλώσσες έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να  συνεννοηθούν αναμεταξύ τους.

Σήμερα, στην περίπτωση του INFERNO, με τη χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Limbo, επιδιώκεται αυτή τη φορά ο πύργος της Βαβέλ να εκπληρώσει το στόχο του, δηλαδή ο άνθρωπος να φτάσει το Θεό και να γίνει ο ίδιος θεός χωρίς Θεό.

Η γλώσσα αυτή Limbo έχει σχεδιαστεί στο ειδικό λογισμικό της εταιρίας Lucent Tecnologies  το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο με την κόλαση) και συμβολίζει όπως φαίνεται ένα χαμηλό επίπεδο της κολάσεως.

Ο βασικός σκοπός και ο κεντρικός στόχος αυτής της εταιρίας που βασικά κατευθύνεται από τους Ιλλουμινάτι είναι να προϊδεάσουν τον άνθρωπο και να καλλιεργήσουνε με όλα τα μέσα (τηλεόραση, iphone, Smartphone κλπ ) και να καλλιεργήσουν με όλα αυτά την αποδοχή της εμφύτευσης του ειδικού τσιπ της εταιρίας Lucent Tecnologies.

Αξιοπαρατήρητο επίσης είναι και το λογότυπο της εταιρίας Lucent Tecnologies το οποίο δείχνει ένα φίδι να τρώει την ουρά του. Η ίδια η εταιρία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας USA today, ο πολυεθνικός όμιλος τηλεπικοινωνιών AT&T ελπίζει πως  το όνομα και το σύμβολο αυτό θα διαφωτίσει τη γνώση.

Στο βίντεο γίνονται και ειδικές αναφορές για το περίφημο πρόγραμμα CERN Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (world wide web CERN European organization for nuclear research).

Το πρόγραμμα αυτό όπως είναι γνωστό εφαρμόζεται στην  Ελβετία με σκοπό όπως λένε οι ειδικοί επιστήμονες να βρουν το ίχνος του Θεού. Ήδη από το 2009 όπως δείχνει και το βίντεο σε σχέση με το πρόγραμμα γίνονταν ειδικές σατανικές τελετές για να πάρουν την απαραίτητα δύναμη να πετύχουν τους σκοπούς του προγράμματος.

Ακριβώς αυτό το πρόγραμμα είναι αυτό που αναφέραμε παραπάνω με το Inferno, δηλαδή ο σύγχρονος πύργος της Βαβέλ, δηλαδή της κολάσεως.

Όλα αυτά μας ανάγουν σε εκείνο το εδάφιο της αποκάλυψης που προειδοποιεί όποιον πάρει και δεχτεί το χάραγμα με το 666, τις συνέπειες που θα έχει.

Το πράγμα πλέον δεν είναι ούτε παραμύθι, ούτε κάποιο μυθιστόρημα, αλλά είναι η σημερινή σύγχρονη πραγματικότητα όπου οι ύβρις του σύγχρονου τεχνολογικού πολιτισμού χτίζει τον νέο πύργο της καταστροφής της ανθρωπότητας.

Αποκ. 14,9    Και άλλος, τρίτος άγγελος ήλθεν έπειτα από αυτούς, λέγων με φωνήν μεγάλην· “όποιος προσκυνεί το θηρίον, τον αντίχριστον και την εικόνα αυτού και παίρνει την χαραγμένην σφραγίδα του επάνω στο μέτωπόν του η στο χέρι του (και δηλώνει έτσι δουλικήν υποταγήν εις αυτό)

Αποκ. 14,10    και αυτός θα πίη από τον οίνον του θυμού του Θεού, που έχει κερασθή ανόθευτος και δραστικός στο ποτήρι της οργής του και θα βασανισθή με φωτιά και θειάφι (με σωματικάς και ψυχικάς τιμωρίας) εμπρός στους αγίους αγγέλους και εμπρός στο Αρνίον

Αποκ. 9,1    Και ο πέμπτος άγγελος εσάλπισε· και είδα ένα αστέρι να έχη πέσει από τον ουρανόν εις την γην, τον σατανάν τον επαναστάτην εναντίον του Θεού, και εδόθη εις αυτόν το κλειδί και του παρεχωρήθη η άδεια να ανοίξη το πηγάδι της κατασκότεινης αβύσσου.

 Αποκ. 9,2    Και ήνοιξε πράγματι το πηγάδι της φρικτής αβύσσου και αναρίθμητον πλήθος πονηρών πνευμάτων, που ήσαν εκεί φυλακισμένα, ξεπετάχθησαν και ανέβηκαν σαν πυκνός καπνός καιομένης καμίνου και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνόν του πηγαδιού

Αποκ. 9,3    Και από τον καπνόν αυτών, των δαιμονικών πνευμάτων, εξεχώρισαν και εβγήκαν προς τα διάφορα μέρη της γης ακρίδες, κακοποιά δηλαδή πνεύματα, και παρεχωρήθη εις αυτά τυραννική και κακοποιός εξουσία, σαν αυτήν που έχουν οι σκορπιοί εις την γην, να βασανίζουν τους ανθρώπους με τα δηλητηριώδη κεντριά των.

Αποκ. 9,4   Και ελέχθη εις αυτά να μη βλάψουν το χορτάρι της γης, ούτε κάθε πράσινον φυτόν ούτε κανένα δένδρον, παρά μόνον τους ανθρώπους, που δεν έχουν εις τα μέτωπα των την σφραγίδα του Θεού.

Αποκ. 9,5   Και εδόθη εις αυτά η διαταγή να μη φονεύσουν τους ανθρώπους, αλλά να τους βασανίσουν επί ωρισμένον χρονικόν διάστημα, που συμβολίζεται με τον αριθμόν των πέντε μηνών. Και ο ψυχικός και σωματικός αυτός βασανισμός και πόνος θα είναι σαν τον φρικτόν πόνον, που φέρνει ο σκορπιός, όταν κεντρίση τον άνθρωπον.

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *