«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ», ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ;;; (βίντεο)

5/5 (5)

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποίησε παρά την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του ότι ο κόσμος θα αρχίσει να αυτοκτονεί αν συνεχιστεί η καραντίνα και δήλωσε ότι θέλει ανθρώπους «πίσω στην δουλειά» το Πάσχα.

«Έδωσα δύο εβδομάδες.» Το άγχος έρχεται από την υπομονή με την εστίαση των συμβούλων του στην εξοικονόμηση ζωών εν μέσω της επιδημίας κορωναϊού.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ δήλωσε την Τρίτη ότι ελπίζει να έχει την χώρα «πίσω στην εργασία» το Πάσχα, ορίζοντας την πιο συγκεκριμένη προθεσμία, καθώς η προσοχή του στρέφεται από στη διακοπή της επίθεσης του κοροναϊού και την επανέναρξη της προβληματικής οικονομίας των ΗΠΑ.

I’m mad as Hell and I’m not going to take this anymore

«Θα ήθελα πολύ να το τερματίσω μέχρι ο Πάσχα», είπε ο Trump. » Το Πάσχα (των παπικών) πέφτει στις 12 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Με την δήλωσε αυτή έρχεται σε σύγκρουση με αυτό που ο ίδιος ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, κ. Andrew Cuomo, πρότεινε λίγες μόνο ώρες νωρίτερα, ότι θα έρθουν δυσκολότερες μέρες.

Trump Predicts Suicide By The Thousands If Quarantine Isn’t Lifted
Σε συνέντευξή του στο Fox News αργότερα την Τρίτη το απόγευμα, ο Trump είπε ότι το Πάσχα «είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα» και ότι θα ήταν «θαυμάσιο να έχεις όλες τις εκκλησίες γεμάτες».

Εκείνο που φοβίζει τον Αμερικανό πρόεδρο είναι οι οικονομικές αλλά και οι ψυχολογικές συνέπειες από την παρατά της καραντίνας.

Εντωμεταξύ ο γνωστός Αμερικανός γενικός χειρουργός Adams, δήλωσε: «Θα αξιολογήσουμε στο τέλος των 14 ημερών τα δεδομένα και θα πάρουμε τα πιο κατάλληλο μέτρα που πρέπει»

«Ήρθαν, ειδικοί, και είπαν ότι θα πρέπει να κλείσουμε τη χώρα. Είπα, «Είστε σοβαροί γι ‘αυτό; Θα πάμε αυτή τη χώρα σε πλήρη χρεοκοπία» και τότε να δεις τι θα γίνει….

«Το έδωσα δύο εβδομάδες για να λήξει η καραντίνα και να πάμε στο Πάσχα», είπε.

«Πρέπει να επιστρέψουμε τη χώρα μας στη δουλειά», είπε. «Αν καθυστερήσουμε αυτό το πράγμα, θα χάσετε περισσότερους ανθρώπους από ό, τι χάνετε με την κατάσταση όπως την ξέρουμε».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *