Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΟΣ

4.83/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεδομένου ότι οι ταραχές έχουν καταστρέψει τη γη, το νόμισμα έπεσε απότομα στη Νότια Αφρική. Λεηλάτησαν το εμπορικό κέντρο, εκτός από το βιβλιοπωλείο.

South Africa 🇿🇦 The only store not looted in the mall is a book store! speaks Volumes

Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, Jacob Zuma, στάθηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών λόγω παραβίασης του Δικαστηρίου. Αυτό έχει φέρει τη γη σε δίνη. Η αδιαφορία του Δικαστηρίου αποτελεί κατάχρηση της δικαστικής εξουσίας, επειδή ισχυρίζονται ότι μπορούν να κλειδώσουν όλους για οποιονδήποτε λόγο.

Στην Ελλάδα, χιλιάδες άνθρωποι διαμαρτύρονται για διακρίσεις εις βάρος ανθρώπων που δεν εμβολιάζονται και κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών και άλλων μέτρων που επιβάλλονται στην ελληνική κυβέρνηση για την καταπολέμηση της πανδημίας στην Αθήνα. Υπάρχουν πολύ χειρότεροι ιοί, αλλά οι κυβερνήσεις κατέστρεψαν την οικονομία και κατέλαβαν τέτοια ολοκληρωτικά μέτρα. Αυτό μόνο έχει ήδη προκαλέσει σκεπτικισμό, το οποίο συμβαίνει πραγματικά, αν και το ποσοστό θνησιμότητας είναι ελάχιστο.

https://greekreporter.com/2021/07/15/protest-against-mandatory-vaccination-pandemic-greece-athens/

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι άνθρωποι κάνουν τώρα εμβολιασμένα σχεδόν το 47% όλων των νέων covid περιπτώσεις.

Στην Αυστραλία, ο όχλος έριξε την κυβέρνηση όπως στην αρχαία ρωμαϊκή εποχή, η οποία οδήγησε σε ένα χάος στους δρόμους της Μελβούρνης και αυτό μόνο λίγες ώρες πριν εγκαταλειφθεί η πόλη στο πέμπτο κλείδωμα. Οι διαδηλωτές πορεύονται από το CBD και λένε αν δεν ενεργήσουν, θα ξεφύγει και πάλι η κατάσταση. Πολλοί αρχίζουν να λένε ότι θα προτιμούσαν να πεθάνουν στην ελευθερία παρά να ζουν επ ‘αόριστον στη φυλακή. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Οι κυβερνήσεις δεν θα παραδεχτούν ποτέ ένα λάθος και το γεγονός ότι είναι τόσο απασχολημένοι με τα εμβόλια, δεν έχουμε κανέναν που να προσφέρει μια ανεξάρτητη ανασκόπηση σε οτιδήποτε.

https://www.news.com.au/national/victoria/news/antilockdown-protesters-storm-melbourne-hours-after-daniel-andrews-announcement/news-story/b8ddd8f95df6640bd0936add28f6d8f1

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Μπάιντεν θέλει να σιωπά όλους τους κριτικούς και να αυξήσει την πίεση στην μεγάλη τεχνολογία για να εξουσιάζει τους ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τη διοίκηση από τις πλατφόρμες.

https://thepostmillennial.com/breaking-biden-admin-flagging-problematic-posts-putting-pressure-on-big-tech-to-increase-fact-checking-efforts

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2021/07/Biden-Misinformation.mp4?_=1

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2021/07/Fauci-no-fire.mp4?_=2

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είναι ότι ο Μπάιντεν εξήγησε, ότι δεν θα απολύσει ποτέ υπό οποιαδήποτε περίσταση τον Φάουτσι. Αυτό το σιωπηρό υπονοούμενο, σημαίνει ότι αρνείται να εξετάσει κάτι για την έρευνα ή τη σύνδεση με το Γουχάν. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση του Μπάιντεν δεν θα αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια για το Covid ή οτιδήποτε άλλο. Οι ΗΠΑ δεν θα παραδεχτούν ότι η προέλευση του Covid θα μπορούσε να συνδεθεί με τον Φάουτσι διότι ο ίδιος προστατεύεται και απαλλάσσεται από κάθε εξέταση.

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/world-in-chaos/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *