Ο κορωνοϊός βάζει ηλεκτρονικό βραχιόλι στους εργαζόμενους!!!-Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το “Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού”

Ο κορωνοϊός βάζει ηλεκτρονικό βραχιόλι στους εργαζόμενους!!!

Το gadget που μοιάζει με ένα walkie -talkie θα «ειδοποιεί» τον κάτοχο, όταν κάποιος το πλησιάζει σε απόσταση λιγότερο των δύο μέτρων.

Ηλεκτρονικό βραχιόλι θα υποχρεωθεί να φορά το προσωπικό τoυ βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC με στόχο οι εργαζόμενοι να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Η κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου ζήτησε από τους εργαζομένους που κατέχουν βασικούς ρόλους σε εκπομπές αλλά και σε αυτούς που συμμετέχουν σε ζωντανές μεταδόσεις να φορούν το βραχιόλι, όταν εισέρχονται σε εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων.

Σε επίσημη δήλωσή, το BBC, επιβεβαίωσε -μεταξύ άλλων- ότι τα μέτρα για να διατηρηθούν οι αποστάσεις θα περιλαμβάνουν και φορητούς συναγερμούς.

«Οι συσκευές κοινωνικής απόστασης θα κυκλοφορήσουν σε βασικές τοποθεσίες του BBC σκοπό έχουν τη διατήρηση των κοινωνικών αποστάσεων», αναφέρει η ανακοίνωση του Οργανισμού και συμπληρώνει.

«Όποιος εισέρχεται στα γραφεία θα κληθεί να φορέσει τις συσκευές, κάτι που θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν απέχουν λιγότερο από δύο μέτρα από κάποιον άλλο.»

Το gadget μοιάζει με ένα walkie -talkie που θα «ειδοποιεί» τον κάτοχο, όταν κάποιος το πλησιάζει σε απόσταση λιγότερο των δύο μέτρων, ενώ έχει καταστεί σαφές πως δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η εφαρμογή του νέου αυτού μέτρου θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. .

Σε μια προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας, το BBC, υποβάλλει τους υπαλλήλους του σε εβδομαδιαία τεστ κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεινομική ασφάλεια του συνόλου των εργαζομένων, ενώ παράλληλα, παρέχει επαναλλαμβανόμενα σεμινάρια σχετικά με την κοινωνική απόσταση, τους κανόνες υγιεινής, αλλά και τη χρήση μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους.

πηγή

Τό είδα>>>ΕΔΩ

Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το “Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού”

Ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί

Επιτρέπεται η χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για καθορισμένους σκοπούς.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης με το ψήφισμά του 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

7.3.1. – να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί,

7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία (σ.μ.: υγεία απάντων, τόσο του ιδίου όσο και του περιγύρου του) ή για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί,

Για το “Πιστοποιητικό Εμβολιασμού” αναφέρει:

7.5.2. – (επιτρέπεται) η χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για τους εξής καθορισμένους σκοπούς: α) παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, β) των πιθανών παρενεργειών και γ) των ανεπιθύμητων ενεργειών.

________________________

7.3.1. ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;

7.3.2. ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

7.5.2. use vaccination certificates only for their designated purpose of monitoring vaccine efficacy, potential side-effects and adverse events;

________________________

Αναλυτικά το ψήφισμα,

Πηγή

Ακόμη και αν Γερμανοί αστυνομικοί θα ελέγχουν τα αεροδρόμια σε λίγο.

twitter.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *