Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει η Σουλτανα Χειλαδάκη

Η εξάπλωση της επιδημίας του κορωναϊού όπως εξελίσσεται αυτήν την περίοδο είναι η πρώτη φάση που θα ταρακουνήσει τον κόσμο και θα προετοιμάσει για τις επερχόμενες πολύ πιο οδυνηρές καταστάσεις.

Θα υπάρξει πρόσκαιρη μια μερική χαλάρωση η οποία θα δώσει το έρεισμα στο νεοταξικό σύστημα να θριαμβολογεί ότι μπόρεσε να περιορίσει εν μέρει το κακό.
Και ενώ ο κόσμος θα νομίζει ότι πέρασε η μεγάλη μπόρα, θα έρθει το δεύτερο χτύπημα με ένα μεταλλαγμένο πιο δολοφονικό κοροναϊό, με έναν τελείως καινούργιο ιό που ήδη τον ετοιμάζουν τα ειδικά εργαστήρια.

Το δεύτερο αυτό χτύπημα που θα αιτιολογηθεί ότι δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν αυτήν την φορά θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια ασύλληπτη τραγωδία που θα θυμίζει έντονα την Αποκάλυψη της Βίβλου.

Με αυτά τα φρικτά δεδομένα το σύστημα θα βρει το πάτημα για να μαντρώσει πολύ πιο ασφυκτικά τον κόσμο, να επιβάλλει δια της βίας τα εμβόλια του που θα είναι το χειρότερο είδος χαράγματος σε σημείο που να μην υπάρχει πια ανάγκη για φυλακές αφού όλοι οι άνθρωποι θα είναι φυλακισμένοι και θα παρακολουθείται η κάθε τους κίνηση και δραστηριότητα.

Το κλίμα που θα δημιουργηθεί με την μεγάλη διασπορά του φόβου θα έχει στόχο να κάνει τους ανθρώπους καχύποπτους με το κάθε τι να αποφεύγει ο ένας τον άλλο ακόμα και να τον μισεί με συνέπεια να μην υπάρχει καμιά δυνατότητα συνεργασίας για αντίδραση σε αυτόν τον όλεθρο.

Τόσο πολύ έχει περάσει την ψυχολογία του κόσμου αυτή η κατάσταση με τον κορωναϊό που πολύ φοβούνται να πάνε στις δουλειές τους ακόμα και να ανοίξουν τα καταστήματα τους ενώ επικρέμαται μια ανεπανάληπτη οικονομική καταστροφή ακόμα και πιο χειρότερη από το κραχ του 1929.

Ας μην χαμογελάνε όταν θα χαλαρώσουν κάπως τα μέτρα αν και πολύ θα κλάψουν πικρά γιατί θα έχουν καταστραφεί οικονομικά, αλλά να σκεφτόμαστε από τώρα το τι επέρχεται στην συνέχεια.

Όσο δε αφορά τους ποιμένες –ιερείς να ξέρουν ότι το σύστημα θα τους ξηλώσει συμβολικά και αν δεν αντιδράσουν, δεν έχουν πλέον κανέναν ρόλο στις επόμενες εξελίξεις καθώς θα έχουν απαξιωθεί ολοκληρωτικά.
Όχι όμως η εκκλησία του Ιησού Χριστού

THE AMERICAN PEOPLE ARE RESPONSIBLE FOR DOING THIS TO THEMSELVES…

THIS IS JUST ROUND 1 AND THEY JUST TOLD US WHEN ROUND 2 IS COMING.

World Lockdown Insanity ~ No Beaches for Ewe

Σουλτανα Χειλαδακη
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *