Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΙΟΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ(Βίντεο)

4.75/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ιω. 14,6                     Του λέγει ο Ιησούς· “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Το 2017, η Κίνα δημιούργησε ένα εργαστήριο για τη μελέτη των στελεχών του κορωναϊού στο Wuhan. Τότε, οι επιστήμονες τους προειδοποίησαν για πιθανή απόδραση από την ασθένεια.

Μια άλλη μέρα πρέπει να μιλήσουμε για νέα που έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο. Καθώς ο θανάσιμος ιός Wuhan εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, οι εμπειρογνώμονες φαίνεται να συμφωνούν με την Κίνα για το πώς να περιορίσουν την εμφάνιση του ιού.

Οι σιδηροδρομικές γραμμές ήταν κλειστές, οι πτήσεις ακυρώθηκαν και η πόλη του Wuhan έκλεισε σε μία από τις μεγαλύτερες καραντίνες στην ιστορία.

Εν τω μεταξύ, οι κινεζικές αρχές αναζητούν τον υπεύθυνο για την εκδήλωση. Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Wuhan είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα εργαστήρια ιών στον κόσμο, που ειδικεύεται σε coronaviruses όπως Wuhan.

Ήδη το 2017, οι επιστήμονες προειδοποίησαν ότι ένας ιός τύπου SARS θα μπορούσε να ξεφύγει από ένα εργαστήριο στο Wuhan, όπου εξετάζονται μερικά από τα πιο επικίνδυνα παθογόνα στον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, το λεγόμενο 2019 nCoV έχει μολύνει περισσότερους από 800 ανθρώπους, έχει εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 10 άλλες χώρες και 25, όπως είναι γνωστό, έχουν πεθάνει στο Wuhan και τις κοντινές επαρχίες.

Η Κίνα εγκατέστησε ένα από τα προγραμματισμένα μέγιστα βιολογικά επίπεδα ασφαλείας στο Wuhan το 2017 για να ερευνήσει τους παθογόνους παράγοντες με το υψηλότερο κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου του ιού Ebola και του SARS.

«Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εγκατάσταση έχει κάποια σχέση με το ξέσπασμα και δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την κρίσιμη αλληλουχία γονιδιώματος που επιτρέπει στους γιατρούς να τη διαγνώσουν», δήλωσε ο Δρ. Richard Ebright, μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο Rutgers, στο Daily Mail.

Το Εργαστήριο Βιολογικής Ασφάλειας του Wuhan απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από την αγορά ψαριών Huanan. Δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει την Κίνα να διερευνήσει τους πιο επικίνδυνους ιούς στον κόσμο.

Ήταν το πρώτο εργαστήριο στη χώρα που πληρούσε τα πρότυπα βιοασφάλειας του επιπέδου 4 (BSL-4), τον υψηλότερο βιολογικό κίνδυνο, που σημαίνει ότι είναι ικανός να αναλάβει τα πιο επικίνδυνα παθογόνα.

Τα εργαστήρια BSL-4 πρέπει να είναι εξοπλισμένα με αεροστεγή προστατευτικά κοστούμια για επικίνδυνες ουσίες και ειδικά δοχεία για ιούς και βακτήρια που μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αέρα.

Ας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 54 εργαστήρια BSL-4 παγκοσμίως. Ο πρώτος στην Κίνα, στο Wuhan, ήταν επίσημα διαπιστευμένος τον Ιανουάριο του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2018, το εργαστήριο «για παγκόσμια πειράματα με τον παθογόνο BSL-4» ήταν σε λειτουργία. Το εργαστήριο του Wuhan είναι επίσης εξοπλισμένο για έρευνα σε ζώα.

Μετά από ένα στέλεχος SARS που προέκυψε από ένα άλλο εργαστήριο το 2004, το πρώην κινεζικό υπουργείο Υγείας άρχισε να κατασκευάζει εργαστήρια συντήρησης για παθογόνα υψηλού επιπέδου όπως το SARS, τον κοροναϊό και τον ιό της πανδημικής γρίπης.

Contagion – Where Hollywood & Reality Collide!

Nueva Imagen del CORONAVIRUS 2019 nCoV

Δεν μας λέτε την αλήθεια

Μια δημοσιευμένη έκθεση προειδοποιεί ότι ο νέος θανατηφόρος ιός της Κίνας θα μπορούσε να μολύνει 350.000 άτομα σε μια πόλη μέχρι το τέλος του μήνα και οι γιατροί θα διαγνώσουν μόνο μία στις 20 περιπτώσεις.

Οι επιστήμονες λένε τώρα ότι χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούσαν να πάρουν τον ιό χωρίς να ξέρουν ότι το είχαν, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο να εξαπλωθεί από ό, τι πίστευε αρχικά.

Παρόλα αυτά, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει ακατανόητα αποφασίσει να μην επιβάλει τη διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον ιό Wuhan. Αυτό έχει οδηγήσει σε κάθε είδους κριτική στην επιστημονική κοινότητα.

Υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που προειδοποιούν ότι αυτή είναι η ανευθυνότητα του φορέα που είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια διοίκηση μέτρων πρόληψης, προώθησης και παρέμβασης στο σύστημα υγείας.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας, από την άλλη πλευρά, υποδηλώνουν ότι τόσο η ΠΟΥ όσο και η κινεζική κυβέρνηση κρύβουν μια παγκόσμια καταστροφή, και μάλιστα μπορεί να διαπιστωθεί ότι έχει ξεκινήσει η «αποδυνάμωση του κόσμου».

Και σαν να μην ήταν αρκετό, έχουν δημοσιεύσει αναστατωμένα βίντεο που δείχνουν ότι οι άνθρωποι λιποθυμούν στους δρόμους της κινεζικής πόλης.

Δεκάδες βίντεο που έχουν καταγραφεί στο Wuhan δείχνουν άτομα που βρίσκονται στο δρόμο και φροντίζουν οι γιατροί. Σε ένα από τα βίντεο βλέπετε έναν άνδρα που βρίσκεται στο μέσο ενός δρόμου, ενώ βλέπουν άτομα με μάσκες.

Μετά από ένα δευτερόλεπτο, ένα άλλο άτομο εμφανίζεται σε ένα προστατευτικό κοστούμι. Οι πιο ανησυχητικές εικόνες δείχνουν ότι οι στρατιωτικοί άνδρες με λευκά κοστούμια βλέπουν έναν σιδηροδρομικό σταθμό και νοσοκομεία γεμάτα άρρωστους.

Αλλά δεν σταματούν εκεί, φαίνεται ότι ένα νέο νοσοκομείο είναι επειγόντως υπό κατασκευή στο Wuhan, αν και πολλοί επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο μαζικό τάφο για τα ερχόμενα εκατομμύρια νεκρών.

Αναμφισβήτητα αντιμετωπίζουμε μια πανδημία, αλλά το 1918, όπου πέθανε, έπληξε περισσότερα από 40 εκατομμύρια ανθρώπους. Αλλά αυτή τη φορά η προέλευση δεν θα ήταν ζώο, αλλά θα είχε προκληθεί από ένα ανθρώπινο λάθος ή ίσως σκόπιμα.

Υπάρχουν πολλές ταινίες που έχουν προβλέψει κάτι σαν το «Twelve Monkeys» από το 1995 ή το «Contagion» από το 2011, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς/μερικές. Αλλά όπως μπορούμε να δούμε, η πραγματικότητα ξεπερνά τη μυθοπλασία.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον ιό αυτό; Πιστεύετε ότι ο ένοχος αυτής της νέας πανδημίας είναι η κινεζική κυβέρνηση ή    καποοι αλλοι; Αφήστε μας το σχόλιό σας παρακάτω

YA SON 56 VICTIMAS MORTALES Y 2 000 INFECTADOS POR CORONAVIRUS

12 Monkeys Official Trailer #1 – (1995) HD

Contagion (2011) Official Exclusive 1080p HD Trailer

12 Monkeys season 1 trailer

Venom Song | Contagious | by #NerdOut (Unofficial Soundtrack)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *