Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε μια εκπομπή στην γερμανική τηλεόραση ρώτησαν τους Γερμανούς αν το Ισλάμ ανήκει στην Γερμανία.  Ένα γκάλοπ έδειξε ότι μόνο το 4% είπαν ναι και το 96% είπαν όχι,  15000 Γερμανοί πήραν τηλέφωνο για να δώσουν την ψήφο τους.

https://dein.tube/watch/mdr-staatsfunk-geh%C3%B6rt-der-islam-zu-deutschland_WQIPqYbPslbAR5K.html

Η κοπέλα στο επόμενο βίντεο διαμαρτύρεται  για τους λαθρο και τις υπηρεσίες που τους παραχωρεί το γερμανικό κράτος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει και παραπονείται ότι πρώτον δεν είναι μετανάστες αλλά λαθρο και δεν θέλουν να σεβαστούν τους νόμους στην Γερμανία αλλά να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους.

Φέρνει ο λαθρο τις  3 γυναίκες και τα 15 παιδιά του το κράτος του πληρώνει κάθε μήνα ένα μεγάλο πόσο για τα παιδιά μόνο ξεχωριστά τα έξοδα για το σχολείο, για τις εκδρομές, τα εισιτήρια  και φυσικά σπίτι και ενοίκιο, στις συγκοινωνίες δεν χρειάζεται να πληρώνει ο λαθρο.  Αρκεί κανείς να είναι μόνο λαθρο για να ζει και να βασιλεύει χωρίς να δουλέψει ποτέ.  

Αν ο λαθρο ξέρει πως να φερθεί έξυπνα μπορεί μέχρι και κινητό να τον χαρίσουν και ακόμα να έχει και δικαίωμα για αυτοκίνητο  με την δικαιολογία ότι έχει μια στρατιά από παιδιά τα οποία με δυσκολία μπορεί να τα βάζει σε λεωφορεία ή μετρό. Ο λαθρο του σήμερα πιέζει και για να εφαρμόσει τη σαρία, νόμοι και οι no-go zones  στις πατρίδες μας.

Εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε για την καλοπέραση τους. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι αλλά εγκληματίες που καθαρίζουν τις ίδιες τις γυναίκες τους με μαχαίρι μέσα στους δρόμους,  άνθρωποι που μαχαίρωσαν  την ίδια την έγγειος  αδελφή τους με πολλαπλές μαχαιριές.  Την σκότωσαν και το τράβηξαν και με την κάμερα για να το δημοσιεύσουν ώστε να γίνει μήνυμα-μάθημα προς όλους. Κλείστε τα σύνορα και πετάξτε τους έξω πριν είναι όλα αργά.

Εμφύλιος προ πυλών:  καθημερινά σκοτώνουν  και μαχαιρώνουν τα παιδιά μας  τις κόρες μας.

https://dein.tube/watch/es-wird-ein-b%C3%BCrgerkrieg-in-deutschland-kommen-wichtige-gr%C3%BCnde-jetzt-in-die-afd-einzutreten_r6jodlJBoICmySe.html

Αφρικανός «μάγκας» δίνει συμβουλές στους πατριώτες του πως να πάνε-έρθουν εύκολα στην Ευρώπη και να κερδίσουν όλες τις ανέσεις.Επίσης τους επισημαίνει ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να μείνουμε αλλά πρέπει να τους κατακτήσουμε , δηλαδή να μας εξαφανίσουν.   

Όπως φαίνεται, μας θεώρει ο Αφρικανός τόσο αφελείς  που δεν έχουμε την δύναμη να αμυνθούμε και αν το κάνουν θα τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές ή ναζιστές . «Το παραμύθι του ολοκαυτώματος των Εβραίων να τους θυμίζετε και τους έχετε στο χέρι», λέει ο Αφρικανός.

https://dein.tube/watch/afd-zeigt-mit-welcher-botschaft-der-fl%C3%BCchtling-nach-deutschland-kommt_iCVVzVYRtegeLo9.html

Ο καρκίνος στον κόσμο είναι ο σιωνισμός-αυτοί σκότωσαν και τον Χριστό και προσπαθούν με κάθε μέσον να τον βγάλουν από την ζωή .

Στην FIRST EVER @UNMigration διεθνή ναυλωμένη πτήση από την Αιθιοπία, 154 πρόσφυγες αναχώρησαν από την Αντίς Αμπέμπα(Addis Ababa) στο Kassel της Γερμανίας κάτω από το γερμανικό πρόγραμμα Resettlement. Μια δεύτερη πτήση προγραμματίζεται να αναχωρήσει στα μέσα Νοεμβρίου με άλλους 220 πρόσφυγες.

https://twitter.com/IOMEthiopia/status/1184121677669486592

Ένας διοικητής της ακτοφυλακής της Λιβύης λέει σε δημοσιογράφο ότι έχει παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο οι ευρωπαϊκές ΜΚΟ συνεργάζονται με τους λαθρεμπόρους που μεταφέρουν Αφρικανούς μετανάστες σε Ιταλία.

Οι μετανάστες πιστεύουν ότι τα χρήματα που τους καταβάλλονται προέρχονται από τον ΟΗΕ και όχι από τους Σουηδούς φορολογούμενους.

https://twitter.com/BasedPoland/status/1185081582870245376

«Όλη η Αφρική  έχει το δικαίωμα να έρθει στην Γαλλία»,  λέει ο λαθρο,  «4 φορές με έδιωξαν και πάλι έχω επιστρέψει.»

Οι άνθρωποι στη Δυτική Ευρώπη έχουν κουραστεί από την αναρχία που βλέπουν  στους δρόμους τους. Εδώ είναι ένα βίντεο από μια εσωτερική πάλη μεταξύ λαθρο στη γερμανική πόλη του Νάιχαϊμ κοντά στη Φρανκφούρτη.

https://twitter.com/BasedPoland/status/1183647210665320448

Μαύρος μαγειρεύει στο τρένο, σύντομα αυτά θα τα βλέπετε και εδώ.

Nègre cuisine dans le train

https://vk.com/video199311086_456239947

Οι ISIS  ξέφυγαν από τις φυλακές έρχονται στην Ευρώπη σύντομα στην γειτονιά σας,  καλοδεχτείτε τους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *