Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

cafricanman

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε πολλές χώρες της Αφρικής ακόμα και σήμερα, κυριαρχεί ο κανιβαλισμός που θεωρείται κάτι το φυσιολογικό. Σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει και με τα βίντεο που έχουν προβληθεί κυνηγάνε τα θύματα τους σαν να είναι θηράματα, τα σκοτώνουν ακαριαίως ύστερα τα τεμαχίζουν αφού πίνουν το αίμα τους ενώ τα κομμάτια τους συνήθως τα βράζουν και μετά τα τρώνε.

Μια βασική αίτια που αναπτύχτηκε ο κανιβαλισμός ήταν οι πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συνήθως μεγάλη ξηρασία, με συνέπεια την έλλειψη τροφής που οδηγούσε τις διάφορες φυλές στο να σκοτώνουν ανθρώπους για να τους φάνε δημιουργώντας μια παράδοση κανιβαλισμού.

Ο κανιβαλισμός είχε και πολλές παρενέργειες όπως μια ασθένεια που έκανε αυτούς που έτρωγαν ανθρώπινο κρέας να τρέμουν σε σημείο να μην μπορούν να κινηθούν ακόμα και να περπατήσουν.

ug1-1

Οι παρακάτω εκπληκτικές πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μια χαρακτηριστική περίπτωση κανιβαλισμού όπου δύο πολεμιστές κυνήγησαν ένα άνθρωπο που τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν και τον έφαγαν.

Το εντυπωσιακό είναι πώς στις περιοχές αυτές όπου υπάρχει ακόμα ο κανιβαλισμός, όπως στην Ουγκάντα, τις επισκέπτονται ξένοι τουρίστες και ερευνητές και κάποιοι από αυτούς εξαφανίζονται από αυτούς μυστηριωδώς.

canibal1-1

Στην παρακάτω φωτογραφία οι ερευνητές που επισκέφτηκαν ένα σπίτι κανίβαλων στο χωριό Κιμπόγκα της Ουγκάντας, έκπληκτοι αντίκρισαν στην κατσαρόλα που έβρασαν, ένα ολόκληρο ανθρώπινο κεφάλι.

canibal2

Με μια ιστορική αναδρομή θα δούμε ότι οι Χαναναίοι που ζούσαν στην Παλαιστίνη επιδίδονταν στον κανιβαλισμό, ενώ η θεία τιμωρία τους ήρθε με τους Εβραίους που όταν έφτασαν στην γη Χαναάν τους εξολόθρεψαν και ο λαός τους εξαφανίστηκε.

Η φρίκη αυτή του κανιβαλισμού, μια καθαρά σαφηνιστική προέλευση, φέρνει συχνά την θεια τιμωρία που είναι αμείλικτη πάντα στο μέτρο της θείας δικαιοσύνης. Κάποιοι σύγχρονοι ψυχολόγοι προσπαθούν να αιτιολογήσουν αυτό το φρικτό φαινόμενο αποδίδοντας το σε κοινωνικά -ψυχολογικά αίτια. Αυτό όμως με τίποτα δεν αναιρεί την δαιμονική του διάσταση που προκαλεί την θεία δικαιοσύνη.

 

The Cannibal Generals of Liberia

Nigerian Restaurant Shut Down Selling Serving Human Flesh to It’s Customers

Cannibalism in Uganda

 

 

 

 

 

scarification | National Geographic

 

 

 

Ο σύγχρονος άνθρωπος που θέλει όλα να τα εξηγεί με την λογική γίνεται εύκολο θύμα των δαιμόνων που τον έχουν οδηγήσει σε όλες τις μεγάλες διαστροφές.

Αν η Μαύρη Ήπειρος είχε γνωρίσει την θεια διδασκαλία του Σωτήρα της ανθρωπότητας Ιησού Χρίστου, σίγουρα δεν θα παρουσίαζε σε τέτοια έκταση φαινόμενα κανιβαλισμού , μαύρης μαγείας, δαιμονοληψίας , βουντού και όλα τα παρεμφερή που έχουν φέρει τόσες συμφορές στους λαούς της Αφρικής.

Δυστυχώς ο κανιβαλισμός δεν είναι προνόμιο της Μαύρης Ηπείρου αλλά περίπτωση ανθρωποφαγίας. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται παρόμοια περιστατικά και στον «πολιτισμένο» άθεο κόσμο.

 

 

Σοφ. Σολ. 12,3 Τους παλαιούς κατοίκους τους- ειδωλολάτρας- της αγίας χώρας σου εμίσησες, Κυριε,

Σοφ. Σολ. 12,4 διότι είχαν επιδοθή να πράττουν τα απαίσια έργα της μαγείας και τας ανιέρους τελετάς.

Σοφ. Σολ. 12,5 Εις τας τελετάς εκείνας αυτοί, σκληροί και ανελεήμονες, εφόνευον τα τέκνα των, παρεκάθηντο ανάμεσα εις οπαδούς ειδωλολατρικών μυστηριακών τελετών, εις συμπόσια κατά τα οποία έτρωγαν σπλάγχνα ανθρώπων, ανθρωπίνας σάρκας και αίμα.

Σοφ. Σολ. 12,6 Οι σκληροί αυτοί γονείς ήσαν φονείς των ανυπεράσπιστων αθώων παιδιών των και συ, λοιπόν, απεφάσισες να εξοντώσης αυτούς με τα χέρια των προγόνων μας.

Σοφ. Σολ. 12,7 Τούτο δέ, ίνα η τιμιωτάτη ενώπιόν σου αυτή χώρα καθαρθή από το μόλυσμα των ειδωλολατρών και γίνη αξία, να δεχθή τους ανθρώπους σου οι οποίοι είχαν μεταναστεύσει από την Αίγυπτον.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 13 Νοέ. 2016

    […] Ο κανιβαλισμός είχε και πολλές παρενέργειες όπως μια ασθένεια που έκανε αυτούς που έτρωγαν ανθρώπινο κρέας να τρέμουν σε σημείο να μην μπορούν να κινηθούν ακόμα και να περπατήσουν. Οι παρακάτω εκπληκτικές πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μια χαρακτηριστική περίπτωση κανιβαλισμού όπου δύο πολεμιστές κυνήγησαν ένα άνθρωπο που τον σκότωσαν, τον τεμάχισαν και τον έφαγαν. Το εντυπωσιακό είναι πώς στις περιοχές αυτές όπου υπάρχει ακόμα ο κανιβαλισμός, όπως στην Ουγκάντα, τις επισκέπτονται ξένοι τουρίστες και ερευνητές και κάποιοι από αυτούς εξαφανίζονται από αυτούς μυστηριωδώς. Στην παρακάτω φωτογραφία οι ερευνητές που επισκέφτηκαν ένα σπίτι κανίβαλων στο χωριό Κιμπόγκα της Ουγκάντας, έκπληκτοι αντίκρισαν στην κατσαρόλα που έβρασαν, ένα ολόκληρο ανθρώπινο κεφάλι. Με μια ιστορική αναδρομή θα δούμε ότι οι Χαναναίοι που ζούσαν στην Παλαιστίνη επιδίδονταν στον κανιβαλισμό, ενώ η θεία τιμωρία τους ήρθε με τους Εβραίους που όταν έφτασαν στην γη Χαναάν τους εξολόθρεψαν και ο λαός τους εξαφανίστηκε. Η φρίκη αυτή του κανιβαλισμού, μια καθαρά σαφηνιστική προέλευση, φέρνει συχνά την θεια τιμωρία που είναι αμείλικτη πάντα στο μέτρο της θείας δικαιοσύνης. Κάποιοι σύγχρονοι ψυχολόγοι προσπαθούν να αιτιολογήσουν αυτό το φρικτό φαινόμενο αποδίδοντας το σε κοινωνικά -ψυχολογικά αίτια. Αυτό όμως με τίποτα δεν αναιρεί την δαιμονική του διάσταση που προκαλεί την θεία δικαιοσύνη. Ο σύγχρονος άνθρωπος που θέλει όλα να τα εξηγεί με την λογική γίνεται εύκολο θύμα των δαιμόνων που τον έχουν οδηγήσει σε όλες τις μεγάλες διαστροφές. Αν η Μαύρη Ήπειρος είχε γνωρίσει την θεια διδασκαλία του Σωτήρα της ανθρωπότητας Ιησού Χρίστου, σίγουρα δεν θα παρουσίαζε σε τέτοια έκταση φαινόμενα κανιβαλισμού , μαύρης μαγείας, δαιμονοληψίας , βουντού και όλα τα παρεμφερή που έχουν φέρει τόσες συμφορές στους λαούς της Αφρικής. Δυστυχώς ο κανιβαλισμός δεν είναι προνόμιο της Μαύρης Ηπείρου αλλά περίπτωση ανθρωποφαγίας. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται παρόμοια περιστατικά και στον «πολιτισμένο» άθεο κόσμο. Σοφ. Σολ. 12,3 Τους παλαιούς κατοίκους τους- ειδωλολάτρας- της αγίας χώρας σου εμίσησες, Κυριε, Σοφ. Σολ. 12,4 διότι είχαν επιδοθή να πράττουν τα απαίσια έργα της μαγείας και τας ανιέρους τελετάς. Σοφ. Σολ. 12,5 Εις τας τελετάς εκείνας αυτοί, σκληροί και ανελεήμονες, εφόνευον τα τέκνα των, παρεκάθηντο ανάμεσα εις οπαδούς ειδωλολατρικών μυστηριακών τελετών, εις συμπόσια κατά τα οποία έτρωγαν σπλάγχνα ανθρώπων, ανθρωπίνας σάρκας και αίμα. Σοφ. Σολ. 12,6 Οι σκληροί αυτοί γονείς ήσαν φονείς των ανυπεράσπιστων αθώων παιδιών των και συ, λοιπόν, απεφάσισες να εξοντώσης αυτούς με τα χέρια των προγόνων μας. Σοφ. Σολ. 12,7 Τούτο δέ, ίνα η τιμιωτάτη ενώπιόν σου αυτή χώρα καθαρθή από το μόλυσμα των ειδωλολατρών και γίνη αξία, να δεχθή τους ανθρώπους σου οι οποίοι είχαν μεταναστεύσει από την Αίγυπτον. ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗwww.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *