Ο Ιός που δεν υπάρχει έχει υπνωτική επίδραση -Δείτε τι μας περιμένει! Ο «Covid» είναι μόνο η αρχή

5/5 (1)

Έχω γράψει αρκετά πρόσφατα άρθρα που τεκμηριώνουν το γεγονός ότι ο ιός COVID λείπει από τη δράση. [1] [2] [3] [4
Και όταν λέω ότι λείπει, μιλώ για δύο μείζονες ομολογίες, τόσο από το CDC όσο και από μια ομάδα μελετητών-συγγραφέων στην Ευρώπη… Και σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στη διαδικασία συγκέντρωσης οδηγιών σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του διαγνωστικού τεστ PCR για τον ίδιο τον ιό. Τον ιό που είπαν ότι δεν είχαν.

By Jon Rappoport 
Jon Rappoport’s blog
October 15, 2020 

Έχω γράψει αρκετά πρόσφατα άρθρα που τεκμηριώνουν το γεγονός ότι ο ιός COVID λείπει από τη δράση. [1] [2] [3] [4
Και όταν λέω ότι λείπει, μιλώ για δύο μείζονες ομολογίες, τόσο από το CDC όσο και από μια ομάδα μελετητών-συγγραφέων στην Ευρώπη… Και σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στη διαδικασία συγκέντρωσης οδηγιών σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του διαγνωστικού τεστ PCR για τον ίδιο τον ιό. Τον ιό που είπαν ότι δεν είχαν. 
 Δεν τον είχαν επειδή δεν μπορούσαν να τον πιάσουν. 
 Δεν μπορούσαν να τον πιάσουν γιατί κανείς δεν τον είχε. 
Με άλλα λόγια, η ύπαρξη του ιού COVID δεν είναι αποδεδειγμένη.
Τώρα, θέλω να επισημάνω τρεις παράγοντες που προκαλούν ένα υπνωτικό αποτέλεσμα. Ακόμη και με απουσία του ιού, αυτοί οι παράγοντες δείχνουν ότι ο ιός «πρέπει να υπάρχει». Δεν μιλάω για δηλώσεις κυβερνήσεων ή μέσων ενημέρωσης, οι οποίες είναι προφανείς.
ΕΝΑ: Επιστήμονες και υπηρεσίες δημόσιας υγείας ισχυρίζονται ότι έχουν απομονώσει τον ιό.
Δεν υπάρχει λόγος να τους πιστέψουμε. Ο όρος «απομόνωση» ρίχνεται όπως ένας πολιτικός ρίχνει τον όρο «ο λαός».
Απομόνωση ενός ιού θα ΈΠΡΕΠΕ να σημαίνει ότι διαχωρίζεται από όλο το γενετικό, κυτταρικό, μικροβιακό και απόβλητο υλικό που τον περιβάλλει. Αλλά μην θεωρείτε, όταν οι επαγγελματίες μιλούν ή γράφουν, ότι αυτό είναι που εννοούν. Μην το υποθέτετε αυτό.
Για παράδειγμα, συχνά εννοούν: «Έχουμε τον ιό σε ένα πιάτο στο εργαστήριο. Η σούπα στο πιάτο περιέχει ανθρώπινα κύτταρα, χημικά, φάρμακα και άλλο υλικό. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο ιός είναι εκεί και αναπτύσσεται, επειδή σκοτώνει τα ανθρώπινα κύτταρα… »
Λάθος! Υπάρχει κάτι περισσότερο από επαρκές μη ιικό συστατικό στη σούπα που θα μπορούσε να προκαλέσει τη θανάτωση των κυττάρων. Και προφανώς, «ο ιός» στο πιάτο περιβάλλεται από αυτό το μείγμα υλικού. Ωστόσο απέχει από το να είναι απομονωμένος.
Και, όπως έχω τεκμηριώσει σε προηγούμενο άρθρο, εάν το CDC, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες δημόσιας υγείας στον κόσμο, δεν μπορούσε να πιάσει τον ιό, από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, και το παραδέχτηκε γραπτώς… τότε «ο ιός» δεν έχει απομονωθεί.
ΔΥΟ: Αυτό το υπνωτικό αποτέλεσμα πείθει ορισμένους από τους πιο λαμπρούς ιατρικούς και επιστημονικούς επαγγελματίες, οι οποίοι διαφορετικά αμφισβητούν κάθε είδους ιατρικό δόγμα. Είναι το ότι «Η γενετική αλληλουχία του ιού είναι καλά εδραιωμένη. Πολλές μελέτες το επιβεβαιώνουν».
Λοιπόν, σίγουρα. Εάν οι ειδικοί έχουν χαρτογραφήσει τη γενετική δομή του ιού, ο ιός πρέπει να υπάρχει. Σωστό;
Λάθος! Η αλληλουχία είναι συμπερασματική. Υποθετική.
Συνάγεται από τι; Η γενετική αλληλουχία θα μπορούσε να συναρμολογηθεί από διάφορες πηγές: το μη διαχωρισμένο υλικό «στο πιάτο στο εργαστήριο», ένα κομμάτι ή κομμάτια RNA που έχουν επιλεγεί αυθαίρετα ως «σχετικές ενδείξεις», ένα κομμάτι ή κομμάτια συνθετικού RNA που, και πάλι, έχουν επιλεγεί αυθαίρετα σύμφωνα με μια προκατάληψη υπέρ ενός συγκεκριμένου τύπου ιού.
Προκατάληψη; Τι σημαίνει αυτό; Θα εξηγήσω. Όταν μερικές δωδεκάδες άνθρωποι στο Γουχάν αρρώστησαν, το 2019, υπήρχαν ένα εκατομμύριο τρόποι τους οποίους θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι ερευνητές, προσπαθώντας να καταλάβουν την αιτία.
Φυσικά, όπως έχω γράψει, θα μπορούσαν να είχαν κοιτάξει έξω από τα παράθυρά τους και να παρατηρήσουν την τρομερή ατμοσφαιρική ρύπανση που κρέμεται πάνω από την πόλη, και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτές οι «ανεξήγητες περιπτώσεις» πνευμονίας είχαν μια γελοία απλή προέλευση. [5] Αλλά δεν το έκαναν.
Οι ερευνητές επέλεξαν, όπως κάνουν πάντα, ένα «νέο ιό». Και, επέλεξαν, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, να «ψάξουν» ένα μικρόβιο από την οικογένεια του κορωνοϊού. Αυτή ήταν η προ-σχεδιασμένη ιστορία. Αυτή ήταν η προκατάληψη.
Από εκείνο το σημείο και μετά, ο κύβος ερρίφθη. Η «γενετική ταξινόμηση» περιελάμβανε συγχώνευση, με υπόθεση και συμπέρασμα, ενός κολάζ πληροφοριών, σε κώδικα, που θα ικανοποιούσε το προκαθορισμένο σενάριο.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΑΝ μια γενετική ακολουθία που ταίριαζε με αυτό που έψαχναν: έναν κορωνοϊό.
Μην φανταστείτε ότι η γενετική αλληλούχιση πραγματοποιείται από άτομα που βλέπουν άμεσα έναν ιό μέσω ενός κοσμικού μικροσκοπίου και καταγράφουν τα ονόματα των σειρών γονιδίων που κάθονται δίπλα-δίπλα σαν αυτοκίνητα σε ένα χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ.
ΤΡΙΑ: Ο άλλος υπνωτικός παράγοντας είναι το τεστ PCR. «Εάν υπάρχει το τεστ για την ανίχνευση του ιού, ο ιός πρέπει να υπάρχει.»
Λάθος. Το τεστ – το οποίο έχει ανεπανόρθωτα και θανατηφόρα ελαττώματα, όπως έχω τεκμηριώσει – αντιμετωπίζει, στην καλύτερη περίπτωση, ένα κομμάτι του RNA που υποτίθεται ότι προέρχεται από τον ιό. Εάν το τεστ φαίνεται να αναγνωρίζει αυτό το τεμάχιο ως «σχετικό», το αποτέλεσμα του τεστ καταγράφει το άτομο ως «μολυσμένο».
Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το τεστ πρέπει να σημαίνει κάτι. Και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει είναι: βρίσκει τον ιό σε ένα άτομο ή ο ιός δεν βρίσκεται στο σώμα αυτού του ατόμου. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, ο ιός είναι πραγματικός.
Λάθος.
Το αποτέλεσμα είναι παραποιημένο. Το παιχνίδι είναι στημένο. Καλώς ήλθατε στο Βαθύ Ιατρικό Κράτος.
Όπως και σε κάθε πραγματικά μυστική δραστηριότητα, μόνο ένας μικρός αριθμός επαγγελματιών της ελίτ καταλαβαίνει τη βασική απάτη. Οι υπόλοιποι είναι τυφλοί και ανεκτικοί. Μερικοί είναι θεληματικά τυφλοί. Βλέπουν την αλήθεια σε μια αναλαμπή διορατικότητας και μετά σωπαίνουν.
Ωστόσο, σε αυτό το τρελό «τοπίο COVID», τα μυαλά και οι πόρτες ανοίγουν. Η υπνωτική ομίχλη υποχωρεί. Η αλήθεια βγαίνει. Γιατροί, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και μέλη του κοινού ανακαλύπτουν και απορρίπτουν τη Μεγάλη Απάτη.
The Best of Jon Rappoport

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Δείτε τι μας περιμένει! Ο «Covid» είναι μόνο η αρχή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *