Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ SLAVOJ ZIZEK(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο ιός δεν θα φύγει ποτέ -πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτόν-μπορούμε όμως να τους νικήσουμε αν δεν συνεργαστούμε- Slavoj Zizek

WATCH & SHARE! THE WORLD IS NEVER GOING BACK TO «NORMAL»…

Slavoj Zizek on Coronavirus: «Things will not go back to normal.»

Ινδία: καίνε τους μολυσμένους σε φούρνους

NEW PLAGUES AND BURNING BODIES, THEY DIDN’T WANT YOU SEEING THIS HORRIFYING VIDEO! END TIMES 2020

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν λέει ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν το COVID-19 για να «μας παρακολουθούν όπως ποτέ άλλοτε»

Σύμφωνα με τον Edward Snowden,

«Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται την πανδημία για να μας παρακολουθούν όπως ποτέ πριν». Αυτός και πολλοί άλλοι έχουν επισημάνει πώς η κοινωνία κινείται γρήγορα προς έναν αυταρχικό τύπο ύπαρξης και πώς είναι ήδη εδώ.

Η επιβολή ή η υπεράσπιση της αυστηρής υπακοής στην εξουσία εις βάρος της προσωπικής ελευθερίας βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, και γίνεται με πολύ έξυπνο τρόπο.

Πολλοί από εμάς ανησυχούμε για την καλή δουλειά, ένα σπίτι, μια οικογένεια και πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι έχουμε ελευθερία χωρίς να γνωρίζουμε ότι με πολλούς τρόπους, πραγματικά δεν το κάνουμε.

Και όλα τα μέτρα που αφαιρούν την ελευθερία μας γίνονται με την παραγωγή της συγκατάθεσής μας σε αυτά τα μέτρα, ή από τις κυβερνήσεις απλώς εφαρμόζοντας αυτά τα μέτρα χωρίς τη γνώση ή την έγκριση του λαού.

Όπως αναφέρει ο Snowden στη συνέντευξή του παρακάτω, ο φόβος, ο πανικός και η υστερία είναι συνήθως τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και την αιτιολόγηση αυτών των μέτρων και την παραγωγή της συγκατάθεσής μας.

Καθώς εξαπλώνεται ο αυταρχισμός, καθώς οι νόμοι έκτακτης ανάγκης πολλαπλασιάζονται, καθώς θυσιάζουμε τα δικαιώματά μας, θυσιάζουμε επίσης την ικανότητά μας να συλλάβουμε τη διαφάνεια σε έναν λιγότερο φιλελεύθερο και λιγότερο ελεύθερο κόσμο. Πιστεύετε πραγματικά ότι όταν το πρώτο κύμα, αυτό το δεύτερο κύμα, το 16ο κύμα του κοροναϊού είναι μια πολύ ξεχασμένη μνήμη, ότι αυτές οι δυνατότητες δεν θα διατηρηθούν; – Εντουαρντ Σνόουντεν

Ο Snowden επισημαίνει ότι, όπως και η 11η Σεπτεμβρίου, το coronavirus θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση ακόμη περισσότερων μέτρων παρακολούθησης και ασφάλειας που δεν θα εξαφανιστούν.

Πολλά μέτρα που εφαρμόζονται, όπως εφαρμόστηκαν μετά την 9/11, θα παραμείνουν ταξινομημένα και εντελώς κρυμμένα από τον πολίτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άνθρωποι όπως ο Edward Snowden είναι τόσο σημαντικοί.

Βλέπουμε επίσης έναν αυταρχικό τύπο δικτάτορα να αστυνομεί το Διαδίκτυο επίσης. Ο Δρ Ron Paul είχε ένα κομμάτι που πρόσφατα επισημάνθηκε ως «ψεύτικες ειδήσεις» επειδή απλώς μοιράστηκε τη γνώμη του. Μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις με τον Snowden σε ένα βαθμό:

Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις κρίσεις γιατί όταν οι άνθρωποι φοβούνται είναι πιο πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τις ελευθερίες για υποσχέσεις ότι η κυβέρνηση θα τις φροντίσει. Μετά την 9/11, για παράδειγμα, οι Αμερικανοί δέχτηκαν την σχεδόν πλήρη καταστροφή των πολιτικών τους ελευθεριών στις κοίλες υποσχέσεις ασφάλειας του νόμου PATRIOT.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναρωτηθούν εάν αυτή η «πανδημία» του κορανοϊού θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη φάρσα, με τον πραγματικό κίνδυνο της νόσου να υπερβάλλεται μαζικά από εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν – οικονομικά ή πολιτικά – από τον επακόλουθο πανικό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ασθένεια είναι ακίνδυνη. Χωρίς αμφιβολία οι άνθρωποι θα πεθάνουν από κοροναϊό. Όσοι ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις για να περιορίσουν τον κίνδυνο έκθεσής τους.

Αλλά έχουμε δει αυτήν την ταινία στο παρελθόν. Η κυβέρνηση υπερεκτιμά μια απειλή ως δικαιολογία για να αρπάξει περισσότερες από τις ελευθερίες μας. Όταν όμως η «απειλή» τελειώσει, δεν μας ξαναζάνουν τις ελευθερίες μας.

Παρακάτω είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Snowden με τον Glenn Greenwald, όπου διερευνούν τις «υπό συζήτηση συνέπειες της πανδημίας του κορανοϊού» και «τον κίνδυνο να συγκαταλέγονται σε περισσότερη παρακολούθηση κατά τη διάρκεια των κινδύνων». Σε αυτό πηγαίνει σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Covid and Civil Liberties – System Update With Glenn Greenwald

David Icke: Πώς οι «ελίτ» έβγαλαν την πανδημία

Το κυκλοφορούμε χωρίς πνευματικά δικαιώματα και γι ‘αυτό μοιραστείτε, κατεβάστε και δημοσιεύστε όποτε μπορείτε.

Ας το κάνουμε παγκόσμιοviral.

Η απάντηση είναι διαθέσιμη τώρα ΕΔΩ.
https://www.amazon.com/gp/product/191602582X/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=haf065-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=191602582X&linkId=ca518c2ff13de9c3f5bda058938321f0

Ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές…

https://www.bitchute.com/embed/vPHlo2P3TG22/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *