Ο Ιατροδικαστής μιλάει για το εμβόλιο! Ακούστε τον όσοι δεν τον έχετε ακούσει.(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με το ζόρι εμβολιάστηκαν άνθρωποι στο Βερολίνο οι οποίοι ήταν και πνευματικά καθυστερημένοι, συγκεκριμένα 34 από τους οποίους οι 4 αρρώστησαν βαριά και νοσηλεύονται.

Ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλάει για το εμβόλιο! Ακούστε τον όσοι δεν τον έχετε ακούσει.

COVID19-απάντηση στυλ Κίνας. Ολόκληρη η επαρχία Χεμπέι που περιβάλλει το Πεκίνο έχει κηρύξει «πολεμικό τρόπο». 20 εκατομμύρια κλειδώματα και δημιουργήθηκαν για δοκιμές. Οι πολίτες είναι κλειδωμένοι σε σπίτια και πρέπει να πάνε σε καραντίνα χωρίς φαγητό.

Ένας άντρας πιάστηκε στο Tesco στο Λονδίνο χωρίς μάσκα προσώπου, έριξε το ψωμί του και παραδόθηκε, πρόστιμο εκατομμυρίων κιλών και αναγκάστηκε να φορέσει καπέλο ανόητου για 3 μήνες.

Κοπεγχάγη, Δανία 《Αναταραχές στη Δανία, 200 άτομα διαμαρτύρονται στην Κοπεγχάγη ενάντια στα κρατικά μέτρα περιορισμού, η διαμαρτυρία πάει στραβά》 Περισσότεροι από 200 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην Κοπεγχάγη και μερικές δεκάδες στο Aalborg για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον περιορισμό που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση και τους περιορισμούς του Covid. Την περασμένη Τρίτη, η δανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ακόμη αυστηρότερα μέτρα από ό, τι στα μέσα Δεκεμβρίου. Εκτός από τα υπάρχοντα μέτρα, όπως η εργασία από το σπίτι και το κλείσιμο σχολείων, μπαρ, εστιατορίων και των περισσότερων καταστημάτων, απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις περισσότερων από πέντε ατόμων (αντί για 10) και προσκλήθηκαν άτομα.

UNRUHEN RÜCKEN NÄHER, Kopenhagen Dänemark 10.01.2021

Στην Αίγυπτο δεν φοράμε μάσκα γιατί πιστεύουμε ότι ο Αλλάχ θα μας προστατεύει και έτσι δεν υπακούμε στους νόμους και τα  ψέματα τον κυβερνήσεων, ξυπνήστε Έλληνες.

https://vk.com/video300013824_456240893?list=21143fb340aed13fd4

Δείτε νοσοκόμα να  σας ξεναγεί στο νοσοκομείο που δεν υπάρχουν covid ασθενείς  ενώ ειρωνεύεται λέγοντας ότι όλα είναι άδεια

https://vk.com/video300013824_456240892?list=9ecb8042a902604b90

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *