Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ(Βίντεο)

4.6/5 (5)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟ…

Αποκ. 13,16           Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

Αποκ. 13,17      Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.

Αποκ. 13,18    Εδώ είναι η θεία σοφία· εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα εξ η χξστ’. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟ…

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ
+++  Τριάς Αγία ομιλώ και σφραγίζω το γραπτό με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό, την εγκυρότητα του να βεβαιώσω ο Τριαδικός Θεός.
Έρχεται ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟ,  ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ  ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ. 
Η ΓΗ Θ’ ΑΝΟΙΞΕΙ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΠΡΟ   ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ  ΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,  ΕΤΣΙ Θ’ ΑΝΟΙΞΗ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.  ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΧΘΡΩΝ ,  ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΘΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ.  ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΗΤΕ  ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ,  ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ:  ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ  ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΣΕΙΣ. 
Δεν σας αντέχει άλλο η γη,  Μου ζητά ν’ ανοίξει ,  όλους να σας καταπιεί,  για την αποστασία σας,  από Εμέ τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΤΗ. 
Έδωσα την άδεια λοιπόν,  Η ΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ  και ουαί και τρις αλλοίμονο  σε κάθε δικό Μου εχθρό,  σας το έχω ξαναπεί αυτό,  ο θάνατος θα είναι βασανιστικός,  γιατί θα είναι αυτός αργός,  μέσα εις της γης τον βυθό. 
Τώρα να δω, τι θα κάνουν όλοι αυτοί,  που σηκώνουν το ανάστημά τους  εις ΕΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟ.  Από ποιόν βοήθεια θα ζητήσουν;  Από Εμέ, που δεν πίστευαν και αρνούνταν συνεχώς  ή από τον βρωμερό εχθρό; 
Πού θα κρυφθούν οι ισχυροί της γης,  που απαγόρευσαν το Άγιο Όνομα Μου ,  να ακούγεται και να λειτουργείται επί της γης;  Πλάνην πλανώνται οικτρά,  εάν νομίσουν πως θα τους σώσουν  τα κτίριά τους τα γερά  ή τα καταφύγια που έχουν κατασκευάσει,  θα γίνουν οι δικοί τους οι τάφοι,  όσο αντοχής και ας νομίζουν ότι τα έχουν φτιάξει.
 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ,  ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ,  ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΘΥΜΟΝ,  ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ,  ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ.
Ενώ θα μείνουν άθικτα,  των παιδιών Μου τα απλά σπιτάκια,  ας είναι και καλυβάκια,  αφού Άγιοι Άγγελοι θα τα φρουρούνε  και όρθια θα τα κρατούνε.
Σας είχα προειδοποιήσει,  αλλά ο λόγος Μου, κανέναν δεν είχε συγκινήσει,  τώρα θα κλάψετε όλοι Ανατολή και Δύση. 
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ , Θ’ ΑΛΛΑΞΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΡΟΤΑ.
Είπα και ελάλησα ο Τρισυπόστατος Θεός  και ο λόγος Μου , είναι πέρα για πέρα αληθινός,  και όποιος αμφιβάλει, ιδίοις όμμασι όλα αυτά θα δει,  αλλά θα είναι αργά το ΗΜΑΡΤΟΝ να πει.
Η ενημέρωσή Μου αυτή,  κρύβει την προς εσάς αγάπη Μου την Πατρική,  μήπως κάποιος έστω και στο παρά- ένα μετανοήσει,  συγχώρεση Μου ζητήσει  και το έλεός Μου κερδίσει. 
ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΡΗΣΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΚΡΑ- ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΗ. 
Σφραγίζω και πάλι το γραπτό, με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό. Αμήν και δόξα τω Μόνω Αληθινώ Τρισυποστάτω Θεώ.+++

http://oimos-athina.blogspot.com/2020/04/blog-post_82.html#more

God is Warning the World of Impending Judgment…Are You Listening?

Ησ. 14,12    Πως εξέπεσε στον αφανισμόν και την εξουδενωσιν ο βασιλεύς της Βαβυλώνος, ο οποίος εφαίνετο ώσαν αυγερινός, που πρωϊ-πρωϊ ανατέλλει στον ουρανόν; Συνετρίβη επάνω εις την γην αυτός, ο οποίος έστειλε νικηφόρα τα στρατεύματα του εναντίον όλων των εθνών.

What You Need To Know About The Final Prophecy In The Book Of Revelation

What You Need To Know About Jesus Christ

Ησ. 14,13    “Συ, αλαζονικέ βασιλεύ της Βαβυλώνος, δταν εζούσες, είπες με τον νουν σου· Θα ανεβώ στον ουρανόν, επάνω εις τα αστέρια του ουρανού θα στήσω τον θρόνον μου, θα καθίσω ένδοξος βασιλεύς εις όρος υψηλόν, εις τα όρη τα υψηλά, που ευρίσκονται βορείως της Βαβυλώνος.

Ησ. 14,14    Θα ανεβώ, είπες, επάνω από τα σύννεφα, θα γίνω όμοιος προς τον Υψιστον Θεόν”!

Golden Gate Trump 88 OUTATIME Observation

Ματθ. 24,21          Και θα φύγετε τότε με μεγάλην βίαν και τρόμον, διότι θα συμβή θλίψις τόσον μεγάλη, ομοία προς την οποίαν ούτε έχει γίνει από την αρχήν του κόσμου έως τώρα ούτε και θα γίνη.

Λουκ. 21,28     Οταν δε θα αρχίσουν αυτά να γίνωνται, σεις οι πιστοί οπαδοί μου, σηκωθήτε επάνω γεμάτοι ελπίδα και σηκώστε τα κεφάλια σας προς τον ουρανόν όχι με φόβον, αλλά με χαράν και ελπίδα, διότι πλησιάζει πλέον η απαλλαγή από τα δεινά της παρούσης ζωής και η ένδοξος σωτηρία σας εις την βασιλείαν των ουρανών”.

2020…Convergence Of Prophecy..End Times Birth Pains Are Increasing

The Spirit Realm Has Been Watching You Since You Were Born

Something Biblical is Going On!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *