Ο Εφιάλτης του Κορωνοιού από τον Σεπτέμβρη…Τους τελειώνουμε η μας τελειώνουν!!!-Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

4.9/5 (10)

Απο τον Σεπτέμβριο εχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..

Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.

Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!

Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρο τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαινει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν.

Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.

Ετσι θα ελέγχουν σε όλους τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

ΑΤΖΕΝΤΑ 21… 1992…ΣΤΟ ΡΙΟ…

ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

2008… ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ… ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ.

ΤΩΡΑ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ” ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.

Η ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

Ή ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, Ή ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.

Όλα ξεκινησαν το 1992 με την υπογραφή της Αντζέντας 21…

Έχουμε καταγράψει επτά βασικές κινήσεις οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν οι Νεοταξιτες και πως τα εφαρμόζουν…

Ζουν για τη μείωση του πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο μας..

Τρέφονται από την δυστυχία μας από την Φτωχοποίηση μας και από την επιθανάτια αγωνία μας..

Οι επτά κινήσεις είναι τα χοντρά γράμματα σε σωρεία συναντήσεων στις στοές και τις σκοτεινές διαδρομές όλων των Κυβερνήσεων που τους αποδέχθηκαν και εκτελούν τις δολοφονικές εντολές τους.

Ξεκίνησαν με:

1.Την αρχική διακήρυξη για τον ελεγχο των λαών το 1992.(Αντζέντα 21)

2.Συναντήσεις για τον τρόπο ελέγχου με Πανδημίες.

3.Το ίδρυμα Rockefeller συνέταξε το 2010 μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετά-πανδημική αυταρχική κοινωνία

4 Εγγραφο του ΠΟΥ για δυο Παγκόσμιες Ασκήσεις Πανδημίας A WORLD AT RISK_Global Preparedness Monitoring Board.pdf 

Στην σελίδα 10 διαβάζουμε και αναφέρεται σαφέστατα ότι τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα “διεξάγουν ΔΥΟ (2) τουλάχιστον Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ προσομοίωσης και εκπαίδευσης” από τις οποίες τουλάχιστον η μία “συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού συστήματος”.

5.Το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη…και την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που φαίνεται να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του Κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019. Η έκθεση αυτή προτείνει ως μόνη λύση τον καθολικό εμβολιασμό & το τσιπ για τον ψηφιακό έλεγχο.

6.Εκδήλωση συνάντηση στις 18 Οκτωβρίου του 2019 (EVENT 201) ακριβώς δύο μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού στην Wuhan της Κίνας, το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο John Hopkins μαζί με το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης επιδημίας Κορωνοιού με τον τίτλο nCov-2019 σε περίπτωση Πανδημίας.

Εκει ήταν όλοι οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού Μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες η Big Pharma, η…CIA και το CDC ,το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, Χρηματωπιστωτικά Ιδρύματα, Διευθυντές σύμβουλοι μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών, άλλα μεγάλα ιδρύματα κ.α .

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ άσκηση Κορωνοιού σε εξέλιξη

7.Συναντήσεις στο Νταβός για να δοθούν στους αρχηγούς των Κρατών οι τελικές οδηγίες.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ:.Εκδοση του Βιβλίου Δημοσθένη Λιακόπουλου το 2008 με τίτλο Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας -Αντζέντα 21 στο ποίο κατεγράφησαν όλα όσα διέρρευσαν και πως θα στήσουν το Παγκόσμιο ελεγχο (Επιδημίες-Πανδημίες κ.α) με ενότητες και στόχους.

Στο δεύτερο και Τερματικό στάδιο αν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν και αυτό θα γίνει αν οι λαοί δεν αντιδράσουν η δεν προκύψουν στρατιωτικές συγκρούσεις η μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα .

Απο τον Σεπτέμβριο εχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..

Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.

Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!

Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρο τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαινει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν. Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.

Ετσι θα ελέγχουν σε όλους, τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

Οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού αμέσως μετά θα σταματήσουν την Κτηνοτροφία και Γεωργία και θα τα θέσουν στον απόλυτο ελεγχο τους ώστε να δίνουν Κρεατομάζες και υβριδικά λαχανικά για ακόμη μεγαλύτερο ελεγχο και επιπτώσεις στις ζωές αυτών που τσιπάρησαν.

Με βάση τα ανωτέρω καθισταται σαφές ότι για να αποτραπούν αυτά χρειάζεται αγώνας από σήμερα και να βγει ο Ελληνικός λαός στους δρόμους…

Τα ολιγοστά αργύρια που μοιράζει ο Μητσοτάκης στην εργοδοσία κυρίως είναι μέχρι τις εκλογές η μέχρι την συγκυβέρνηση για να αρχίσει αμέσως μετά την ολομέτωπη επίθεση όλο το Βρώμικο πολιτικό σύστημα..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….

Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Πηγή

Ο Εφιάλτης του Κορωνοιού από τον Σεπτέμβρη…Τους τελειώνουμε η μας τελειώνουν!!!

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ….

O μεγαλύτερος ΕΧΘΡΟΣ της Πατρίδας μας είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας Κυβερνούν με όλους τους παπαγάλους τους..και τα διάφορα υποτακτικά κόμματα της Βουλής.

Όλοι εκτελούν εντολές Γενοκτονίας…από τα Μασονικά αφεντικά τους.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Η Αρωγή ήταν το Κέντρο με το οποίο συνεργαζόταν η Κυβέρνηση ΧΑΡΔΑΛΙΑ-ΤΣΙΟΡΔΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..

Εκει πήγαιναν δια της βίας τους Ρομά για να βγαίνουν ΘΕΤΙΚΟΙ στον ιό και στην συνέχεια τους αρπαζαν από τα σπίτια τους στην Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Έστηναν τα αποτελέσματα.

Με την μαϊμού αιτιολογία ότι είναι θετικοί σε ιό προχωρούσαν στη βίαιη ΑΠΑΓΩΓΗ με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και Φίλο Κυβερνητικούς Γιατρούς .

Η Ν. Σμύρνη Λάρισας είναι μια συνοικία στην οποία διαμένουν 15000 από τότε οποίους 5000 Ρομά.

Όλα τα τεστ που τους υποβάλλουν με την βία έβγαιναν θετικά συμπτωματικά μόνο σε Ρομά και με αυτή την δικαιολογία όπως καταγγέλουν οι πολίτες ο Χαρδαλιάς έδινε εντολή να ορμάνε στα σπίτια τους να αρπάζουν κόσμο και ανάμεσα τους παιδιά .

Μιλάμε για κατάφωρη Παραβίαση του Συντάγματος κάθε Δημοκρατικού Δικαιώματος και ρατσιστική βία σε βάρος ανθρώπων..

Δηλαδή ένα κάρο παραβιάσεων ατομικών δικαιωμάτων που πρέπει να καταγγελθούν τόσο σε Εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Που είναι η Δικαιοσύνη ?

Δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας που να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

Μα ούτε ένας?

Η Αρωγή μετά από αυτά ΕΚΛΕΙΣΕ!!!

Οι εναπομείναντες ασθενείς έφυγαν προ ημερών και βρήκαν άλλα Κέντρα Αποκατάστασης για να συνεχίσουν την θεραπεία τους..

Όσο για τους εργαζόμενους είναι στον ΑΕΡΑ!!

Οι θάνατοι και τα κρούσματα είναι ΨΕΥΤΙΚΑ και κατασκευασμένα νούμερα. Άλλωστε στο δήλωσε με ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ο ίδιος ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ λοιμωξιολόγος του συστήματος που δίνει τις εντολές..

Η ΑΠΑΤΗ ξετυλίγεται μπροστά μας ..

Οι χαρτορίχτρες Τσιόρδας Σύψας Παναγιωτόπουλος, ο Κούλης και όλες οι Μάντισες που βάζει για να μας πουν ότι από το Σεπτέμβριο ο ιός θα έρθει πιο ΔΥΝΑΤΟΣ…δεν τίποτα άλλο από την προετοιμασία μας για την εφαρμογή του δεύτερου μέρους του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ..

Μας δίνουν ημερομηνία της επόμενης ΑΣΚΗΣΗΣ που πήραν από τα ΜΑΣΟΝΙΑ αφεντικά αυτα που στην πραγματικότητα που υπηρετούν και οχι τον Ελληνικό λαό..

Προκάλεσαν ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στην Οικονομία για να εκτελούν το ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. Υπακούν στα Παρανοϊκά Ναζίδια…

Μας χαντάκωσαν εμάς και τα παιδιά μας και τώρα θα πατήσουν επί των πτωμάτων μας..

Και θα τους αφήσουμε?

Όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που εκδίδουν για το πως θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις πως θα λειτουργεί το προσωπικό πως θα λειτουργούν τα Ξενοδοχεία ,τα καταλύματα και οι μετακινήσεις μας με ΜΜΕ είναι ολΑ βασισμένα στο ΦΑΚΕΛΩΜΑ για να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι τους για τεχνητή αύξηση του ιού.

Βέβαια όλα αυτά συνιστούν απίστευτη ταλαιπωρία και τιμωρία πέραν του ότι ήδη έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις και πολλές θα κλείσουν στους επόμενους μήνες..

Μιλάμε για κατακόμβες ανέργων!!!

Δυστυχώς οι συνδικαλιστές των Κλάδων συνομιλούν μαζί με τους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ τους αυτούς που διέλυσαν την Οικονομία και θα την αποτελειώσουν…

Δεν συζητάς απαιτείς να ανοίξουν όλα κανονικά και δεν δέχεσαι το Καραστημένο σχέδιο ελέγχου και ρομποτοποίησης της ανθρώπινης ζωής.

Όλα έχουν αποκαλυφθεί χρόνια πριν γι αυτό το σχέδιο που εφαρμόζουν σήμερα..

Αν δεν πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και αν δεν λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις μας τώρα δεν θα υπάρχει επιστροφή.

Η μάχη έπρεπε να είχε ξεκινήσει αρνούμενοι τα Υγειονομικά τους πρωτόκολλα με Γενικό ξεσηκωμό..

Το Σύνταγμα είναι ο Υπέρτατος Νόμος και αυτά , Π.Ν.Π Νόμοι, Πρωτόκολλα δεν έχουν καμιά σχέση με Δημοκρατία και Σύνταγμα.

Τώρα όμως έρχεται κάτι ακόμη Χειρότερο …

Ελληνες αυτό που θα εφαρμόσουν το έχουν περάσει και σε Αντισυνταγματικους Νόμους ..

Τώρα θα κτυπήσουν στο ΨΗΤΟ!!!

Γι αυτό απαγόρευσαν και την κυκλοφορία στο Κέντρο της Αθήνας γιατί φοβούνται επιθέσεις και ξεσηκωμό!!

Το Βρωμερό σχέδιο τους από το Σεπτέμβριο έχει τεχνητή αύξηση των κρουσμάτων με πουστιές όπως στη Λάρισα και ακόμη χειρότερα πράγματα…

Οι υποταγμένοι με μάσκα και σιωπή με 40 βαθμούς θερμοκρασία υποταγμένοι κυκλοφορούν με τη “μουσαριόλα” σε Μετρό Λεωφορεία ,Τρένα και χώρους εργασίας ΤΑΠΩΜΕΝΟΙ χωρίς Ανεμιστήρες Χωρίς Κλιματισμό ..

Με την Μάσκα αναπνέεις CO2 που μόλις έβγαλαν οι πνεύμονές σου.

Είναι επίσης το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια που μπορούν να καταλήξουν στο στόμα σας και να πέσουν στους πνεύμονές σας με κίνδυνο πρόκλησης λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού .

Πολλοί θα πάθουν θερμοπληξία ,ασφυξία ,αναπνευστικό κ.α. Όταν φοράς τη μάσκα προκαλείς πρόβλημα στον εαυτό σου ..

Έτσι θα πατήσουν πάνω στο ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ δεν τηρήσατε τα μέτρα και έχουμε αύξηση των κρουσμάτων..

Θα σκοτώσουν κόσμο σύμφωνα με πληροφορίες με βιολογικό όπλο η άλλο δολοφονικό ιό για να παρουσιάσουν πολλά θύματα..

Είναι αποφασισμένοι!!!

Είναι ένα και το αυτό με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της Νέας Ταξης..

Όλα είναι συντονισμένα.

Θα βγάζουν σωρεία από στημένα ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΑ σε όσους μπορούν..

Με τους Νόμους που ψήφισαν θα σας αρπάζουν επί τόπου και θα σας μεταφέρουν στην απομόνωση η σε κέντρα ελέγχου που είναι υπό τον ελεγχο τους…

Θα δημιουργήσουν ΠΑΝΙΚΟ..

Θα βγάζουν ΤΕΣΤ άλλων κέντρων ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..

Όποιον θα ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ στη συνέχεια θα ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ για να δουν τα υπόλοιπα μέλη της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ και θα ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…

Θα σου λένε ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ …για να σε τσιπάρουν σε υγρή μορφή…

Θα έχουν ΣΤΗΣΕΙ συνεργεία με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΓΙΑΤΡΟΥΣ για να ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ..Δυστυχώς δεν είναι σενάριο επιστημονικής Φαντασίας ..

Όταν θα παρουσιάσουν το εμβόλιο θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ..

Έχουν φτιάξει Νόμους για να σε ΑΡΠΑΖΟΥΝ δηθεν ΝΟΜΙΜΑ να σε μπαγλαρώνουν δια της ΒΪΑΣ…

Την Οικονομία την έχουν χεσμένη.

Αυτό που τους νοιάζει είναι να σε τρομοκρατήσουν για να τσιπαριστείς..

10 χρόνια Φυλάκιση ψήφισαν και μεταφορά σου με ΒΙΑ σε χώρους απομόνωσης ..

Τι δεν καταλαβαίνεις Ελληνα??..

Ο Εφιάλτης ξεκινά από τον Σεπτέμβριο .

Το ανήγγειλαν οι Χαρτορίχτρες και οι Μάντισες Τσιόρδας, Συψας κλπ

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ….

O μεγαλύτερος ΕΧΘΡΟΣ της Πατρίδας μας είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας Κυβερνούν με όλους τους παπαγάλους τους..και τα διάφορα υποτακτικά κόμματα της Βουλής.

Όλοι εκτελούν εντολές Γενοκτονίας…από τα Μασονικά αφεντικά τους.

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….

Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!

Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…

Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Πηγή

Συνεχίζονται οι εξεγέρσεις στις ΗΠΑ ..Στην Ελλάδα συζητούν!!! με τους καταστροφείς τους (βίντεο)

Οι γκραικυλοραγιάδες, θα τρέξουν να κάνουν το εμβόλιο… και μετά, θα έρθουν οι σφήκες… θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους…

Ένας λαός, στην πλειοψηφία του προβατοποιημένος, αδιάφορος, ζητιάνος ακόμα και σε μια ελάχιστη ξεφτιλισμένη ζωή…

Εξεγέρσεις σε Η.Π.Α. για τη ΦΥΛΑΚΗ, το ΕΜΒΟΛΙΟ & το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ λόγω κορωνοϊού

– Ανοίξτε τη Χώρα τώρα φωνάζουν οι Αμερικανοί….

Στην Ελλάδα οι αντιδράσεις είναι μικρές …

Καταστρέφουν την Οικονομία διαλύουν τις επιχειρήσεις..και δεν αντιδρούν ως θα έπρεπε…

Όλοι οι περιορισμοί στις επιχειρήσεις και στην Εργασία- μετακίνηση είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!!

Κτυπούν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στο τέλος θα μείνουν οι Μεγαλοκαρχαρίες…

Τελικός τους στόχος η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ και το Τσιπάρισμα..

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *