Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ… ΝΕΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ

5/5 (4)

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στα τουρκικά ΜΜΕ τα γραφόμενα του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας και οι αναφορές του για την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ο Ερντογάν εκμεταλλευόμενος το τραγικό γεγονός προειδοποίησε για νέα εκστρατεία, (Τζιχάντ), κατά των εχθρών του Ισλάμ.

Ειδικότερα λέει στους Τούρκους ότι: «Μπορείτε να ζείτε χωρίς να πάθετε κακό στα εδάφη σας στην ΑΝΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του Βόσπορου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε δυτικά του Βοσπόρου σε ευρωπαϊκά εδάφη τότε θα σας σκοτώσουμε και θα σας εκδιώξουμε από τα εδάφη μας (τα εννοεί ότι ανήκουν γενικώς στην Λευκή Φυλή και στους Χριστιανούς).
Θα έρθουμε στην Κωνσταντινούπολη (την αναφέρει με το ελληνικό της όνομα) και θα καταστρέψουμε κάθε μιναρέ και κάθε τζαμί. Η Αγία Σοφία θα απελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα είναι και πάλι χριστιανική»

Είναι σαφές ότι έχει πολύ καλή γνώση της Ιστορίας της περιοχής του Βοσπόρου και σε ότι αφορά την Πόλη και την Αγία Σοφία.
Φυσικά όλα αυτά δεν δικαιολογούν τα αποτρόπαια εγκλήματα του Αυστραλού μακελάρη, αφού σκότωσε αθώους, έστω μουσουλμάνους, στη… Νέα Ζηλανδία, στο όνομα μιας ιερής ιδέας, όπως είναι η ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης και το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως χριστιανικής εκκλησίας!

Άλλωστε ο χριστιανισμός διαφέρει θεμελιωδώς με τον ισλαμισμό ακριβώς σε αυτό το σημείο: Είναι φιλάνθρωπη θρησκεία και ανεκτική στις άλλες θρησκείες και τα άλλα δόγματα, αντίθετα με τον ισλαμισμό.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Αγαπητέ κύριε Νίκο Χειλαδάκη χαίρετε και καλή Σαρακοστή. Νομίζω πως το επεισόδιο της Νέας Ζηλανδίας είναι πολύ προκλητικό για να είναι αυθόρμητο και αληθινό, Μοιάζει μάλλον για προβοκάτσια και φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει μεγάλο χτύπημα όχι απλώς στον Χριστιανικό κόσμο αλλά σ εμάς τους Έλληνες. Πώς αλλιώς εξηγείται το «tourkofagos» πάνω στο όπλο του και το θέμα με την Αγιά Σοφιά και την Πόλη; Πού βρήκε αυτήν την λέξη ο δολοφόνος αφού είναι ξένος; Γιατί δρά για λογαριασμό μας; Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι είναι μία ακριβοπληρωμένη προβοκάτσια για να χτυπήσουν. Η Παναγιά να βάλει το χέρι της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *