Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΑ… ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΜΕΙΣ ;;;

5/5 (7)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ειλικρινά αυτά που συμβαίνουν με τον Τούρκο πρόεδρο δεν έχουν προηγούμενο και δείχνουν ως που μπορεί να φτάσει μια ανατρεπτική διαδικασία στην ευρύτερη περιοχή μας, ενώ εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και πνιγόμαστε στην αναισθησία μας και στις πλημμύρες μας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Γενικός Εισαγγελέας της Άγκυρας έχει διατάξει ανάκριση για το σκάνδαλο, όπως αναφέρεται του ΝΑΤΟ, που παρουσίασε τον Τούρκο πρόεδρο ως εχθρό το Κεμάλ Ατατούρκ.

Όπως αναφέρεται στην νατοϊκή άσκηση του ΝΑΤΟ στην περιοχή Trident Javelin της Νορβηγίας, η Τουρκία διέταξε την αποχώρηση των δυνάμεων της, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, ενώ ο Ερντογάν κυριολεκτικά άφριζε σε δηλώσεις του στα τουρκικά κανάλια κατά του ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας να ζητήσει συγγνώμη.

Ποιος δικός μας ηγέτης θα έχει αυτό το ανάστημα, όταν το ΝΑΤΟ αδιαφορεί για τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο να στείλει την συμμαχία στα δικαστήρια για την μη υπεράσπιση της εδαφικής μας αδιαιρετότητας ως οφείλει ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *