Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ…-ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

5/5 (8)

Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΤΟΥ

Ο Ερντογάν διέταξε χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες ν΄αναπτυχθούν στο Αζερμπαϊτζάν. Ετοιμάζεται να κάνει πόλεμο με Ρωσία….
Ο Ερντογάν μετατοπίζει τον πόλεμο στο Αζερμπαιτζάν! Το Nagorno-Karabakh και η αλληλεγγύη προς Aliev δεν ήταν παρά το πλαίσιο…
Η απόφαση Erdogan ν’ αποστείλει χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες στο Azerbaïdjan σημαίνει ότι μεταθέτει τον πόλεμο από τη Συρία στο Azerbaïdjan. Λογαριάζοντας στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ και των ισλαμιστών τρομοκρατών ετοιμάζεται αντικειμενικά να κάνει πόλεμο στη Ρωσία. 
Αυτή πρέπει ν’αναλάβει πρωτοβουλίες πριν να είναι αργά. Στη φωτο η Sadat, η τούρκικη εταιρία που στρατολογεί ισλαμιστές στον αραβικό κόσμο σε Καύκασο και Κεντρική Ασία και προετοιμάζει τους επερχόμενους πολέμους….

Κι ενώ πληθώρα αναλύσεων καταλήγει ότι με τη Συμφωνία νικητής είναι το Αζερμπαιτζάν ο μεγάλος χαμένος η Αρμενία και ο απόλυτα κερδισμένος είναι η Ρωσία οι εξελίξεις της επόμενης μέρας άλλα δείχνουν.
 Ο Ερντογάν κι οι πάτρωνές του αποθρασύνθηκαν ως ήταν επόμενο. Τον ετοιμάζουν από καιρό να τον ρίξουν πάνω στη Ρωσία μαζί με συμμάχους του. 
Η μεγαλομανία του τον τυφλώνει αισθάνεται δυνατός είναι έτοιμος ως β Χίτλερ να κάνει το απονενοημένο να παρελάσει προς Ρωσία όπου θα θαφτεί στη….χιονοστοιβάδα..Τ΄αφεντικά του παίζουν διπλό παιχνίδι.

Αποκωδικοποίηση του μοντάζ: είναι ο Β Χίτλερ γιατί σαν τον Χίτλερ θα εκστρατεύσει κατά Ρωσίας και θα καταβαραθρωθεί επίσης.
Αν ο Ερντογάν χάσει που είναι πασιφανές αλλά και αυτοί θρέφουν την κρυφή μεγάλη ιδέα της κατάλυσης της Μόσχας τότε θα σπεύσουν να συγκαταριθμηθούν ανοικτά με στρατόπεδο νικητών όπως έκαναν στο Β Παγκόσμιο, αν νικήσει το μόνο αδύνατο θα παρελάσουν μαζί του στην κόκκινη ”αμαρτωλή” μηλιά… και όχι βέβαια στην Κόκκινη Πλατεία…
Η Ρωσία με την συνοπτική εξέλιξη στο αρμενικό έχασε το πλεονέκτημα να λύνει με Τουρκία σ΄επίπεδο τοπικών περιφερeιακών υβριδικών πολέμων τις διαφορές της: Συρία, Λιβύη, Αρμενία και ν΄αποφεύγει ή να μεταθέτει έτσι την άμεση σύγκρουση.. Προσποιήθηκε ότι δεν την αφορά άμεσα η υπόθεση ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ο απόλυτος στόχος…Αυτό μας φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο πόλεμο…
Ο Ερντογάν έδωσε εντολή για την αποστολή πολλών χιλιάδων Τούρκων στρατιωτών στο Azerbaïdjan.Γι αυτόν πλέον η χώρα αυτή είναι κάτι σαν τη Λιβύη αλλά με πολύ πιο αναβαθμισμένο ρόλο.
Σύμφωνα με το μέσο avia-pro 17/11/20 ο Recep Tayyip Erdogan υπέγραψε ένα διάταγμα για αποστολή πολλών χιλιάδων Τούρκων στρατιωτών, θωρακισμένων οχημάτων και διάφορων τύπων όπλων στο Azerbaïdjan.Η τελική απόφαση θα ληφθεί στη Βουλή και θα περάσει σίγουρα.
«Το τούρκικο κοινοβούλιο θα εξετάσει το θέμα αποστολής δυνάμεων στο Azerbaïdjan. Το σχέδιο διατάγματος υπογράφηκε από τον πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan υποβλήθηκε τη Δευτέρa στην έγκριση της Βουλής. 
Το κείμενο του διατάγματος έλκει την προσοχή στους όρους της κοινής δήλωσης για Ν-Karabakh, όσο και για το επίσημο αίτημα του Bakou για σχηματισμό κοινού κέντρου Τουρκίας Ρωσίας για επιτήρηση της εκεχειρίας. 
«Η θέση του Κοινού Κέντρου θα καθοριστεί από Azerbaïdjan. Το Κέντρο θα είναι υπό τη διαχείριση στρατιωτικού προσωπικού κι αν είναι απαραίτητο από εξειδικευμένο πολιτικό προσωπικό..
 Η εργασία του Κέντρου θα στοχεύσει στη διασφάλιση ειρήνης και σταθερότητας στο Ν Καύκασο υπό το φως των εγγυητικών μέτρων της εδαφικής ακεραιότητας του Azerbaïdjan, που αντικατοπτρίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ΟΑΣΕ.
Η αποστολή στρατιωτικού προσωπικού στο Αζερμπαϊτζάν εξυπηρετεί επίσης τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας “, αναφέρει το έγγραφο”.σύμφωνα με Anadolu.avia-pro 17/11/20
Ο πόλεμος ο μεγάλος ο αποκαλυπτικός θα γίνει στο Βορρά.….Εμείς θα έχουμε συγκριτικά μικρές αλλά επώδυνες απώλειες….
ΠΗΓΗ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ΤΑ ΚΑΣΤΡΑΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ….

Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΠΡΟΛΟΓΟΣ Του Γεωκών: Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ αυτών που βρίσκονται εντός των πυλών ελεύθερα…
«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα». Δουλεύει πονηρά εντός των τειχών η «5η φάλαγγα». Οι Εφιάλτες της ιστορίας και οι μειοδότες των εθνικών αξιών και ιδανικών μας…

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…’’ Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά’’ …Τις επόμενες εβδομάδες, μήνες, ώρες, ( μόνο Ο Θεός το γνωρίζει ) θα δούμε στην Ελλάδα πολιτική ανωμαλία, δημιουργία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα είναι κυβέρνηση οικουμενική) ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( μόνο από το όνομα ΣΩΤΗΡΙΑΣ καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που θα υπάρχει)
Είχαμε προειδοποίηση από τον Γέροντα και στις 29/4/2020 – ‘’ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ …….‘’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ‘’
Κ. Δελακουρας ( προφητείες της θειας μου Μαρίας) 1973 ‘’ οι πολιτικοί θα προσπαθήσουν να κάνουν οικουμενική κυβέρνηση αλλά δεν θα τα καταφέρουν, η Ελλάδα σε ακυβερνησία , και μετά κτύπημα της Τουρκίας, θα αναλάβει Ο ΣΤΡΑΤΟΣ και θα βάλουν τον Βασιλεα κυβερνήτη , στον μεγάλο πόλεμο η Ελλάδα θα μπει μόνο για τρεις μέρες ( τέταρτη, πέμπτη, παρασκευή)…… η Αμερική θα διαλυθεί…… οι παπάδες θα φαγώνονται μεταξύ τους και θα δημιουργηθεί σχίσμα
Γέροντας Μοναχός Ἡσύχιος : Είτε λοιπόν θα κινηθεί τελικά εναντίον σας, ἢ θα τον σκοτώσουν για να βάλουν άλλο στη θέση του που θα το κάνει…… Την στιγμή που θα φύγει, θ’ἀνοίξουν οι ασκοί του Αιόλου κατά πάνω σας……Η Κύπρος είναι ὁ Δαυίδ πού θα φέρει κάτω την Τουρκία, που είναι ὁ Γολιάθ. Υπομονή, και μετά τα γεγονότα δοξολογία στον Κύριο ακατάπαυστη, για όποιον έχει τουλάχιστον φιλότιμο……Υπομονή, και θα έρθει σύντομα πολιτειακή ανατροπή
Κέρκυρα… 2012, Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας…Όλους ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα! Την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα… Να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο»!
Σεπ 2020…ο Γέροντας μου είπε ότι μετά από μια σύγκρουση στα ανατολικά ( δεν ανάφερε περιοχή ) οι τούρκοι εξαγριωμένοι θα κτυπήσουν την Ελλάδα, δεν γνωρίζω αν αναφερόταν στην περιοχή , Nagorno-Karabakh, αλλά στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει.
Σε μεταγενέστερο μήνυμα του ο Γέροντας μας είπε ότι η περιοχή στα ανατολικά είναι το Nagorno-Karabakh και ότι με το τέλος της σύγκρουσης, το επόμενο που θα περιμένουμε είναι κάτι που θα συμβεί στην Σερβία, και μετά θα γίνει το κτύπημα των τούρκων στην Ελλάδα….
Θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατό τους! Πλοία μεγάλα, γκριζοκόκκινα, βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους! Κλάματα και βογκητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία!!! Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… 
Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… Στην Αγία Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές, σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί! Τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί!!! Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!! 9!!! Να το θυμάστε το 9!!! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη!!! 50.000.000 οι νεκροί της»!!!»
MHNYMA ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 1/9/2020…..ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα είναι Χριστούγεννα ΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΩΝ……..
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ… Τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί…….ΠΕΙΝΑ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ,
ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Ο Ελληνικός Λαός βιώνει ημέρες εξευτελισμού και ντροπής από τους ηγέτες του…
Η ελπίδα, έστω και την υστάτη στιγμή, είναι η σταδιακή αφύπνιση του ελληνισμού. Η διάθεσή του να συγκρουστεί, να αντιδράσει. Και το μέγεθος των αντιδράσεών του είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί.
Υπάρχει ακόμη χρόνος… να σταματήσουμε ακόμη ένα στημένο παιχνίδι……, υπάρχει ακόμη χρόνος για όλους εμάς που γνωρίζουμε ότι δεν τελείωσαν όλα σε αυτόν τον τόπο.
Υπάρχει ακόμη χρόνος να λύσουμε και να καθαρίσουμε τα όπλα μας, να τοποθετήσουμε τις σφαίρες στην θαλάμη, και να περιμένουμε να ακούσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κραυγή.. ΑΕΡΑ…… και να δώσουμε την ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, εναντίων των βαρβάρων τούρκο-μογγολων, εναντίων όλων αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα μας .


oimos-athina.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *