Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ…ΠΟΛΛΕΣ «ΑΙΧΜΕΣ»!!!(βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο «μεγάλος ηγέτης» της Τουρκίας, που έχει στείλει στην φυλακή σχεδόν την μίση χώρα του, εμφανίστηκε ευσυγκίνητος και κυριολεκτικά έβαλε κλάματα συγκινημένος καθώς παρακολουθούσε ένα αρχικό επεισόδιο της νέας τουρκικής τηλεοπτικής σειράς υπερπαραγωγή «Kut’ül Amare», που αναφέρεται στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο με την ένοπλη αντιπαράθεση των Οθωμανών με τους Βρετανούς στα οθωμανικά εδάφη και με πολλές αιχμές κατά των… προδοτών Ελλήνων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας για να μην ξεχνιόμαστε!

Στην πρεμιέρα της μεγάλης αυτής σειράς με το οθωμανικό προσωπείο, παρέστηκαν δίνοντας μεγάλη λαμπρότητα ο Ερντογάν με την σύζυγο του Εμινέ, ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ με την σύζυγο του Semiha Yıldırım, οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Bekir Bozdağ και Fikri Işık και οι υπουργοί, Πολιτισμού Numan Kurtulmuş, Δασών και Υδάτινων Πόρων Veysel Eroğlu και ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Yaşar Güler.

Το μήνυμα της ταινίας, οι Τούρκοι δεν ξεχνούν και θα πάρουν το αίμα τους πίσω!

«Τρέμετε όλοι σας»!!!»

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγργαφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. ΩΧ Παναγία μου! Τι κακό τους κάναμε? Και δαρμένοι και απειλούμενοι? Αυτοί ήρθαν από τις Ασιατικές στέπες και μας χιλιοβασάνισαν, η ματωμένη ιστορία τους βρίθει φρίκης, και βρίσκουν δίκιο σε αυτήν? Νοιώθουν και αδικημένοι? Τι κόσμος είναι αυτός? Τι χρωστάει η Ελλάδα, που έδωσε και εξακολουθεί να τροφοδοτεί με φώτα όλον τον κόσμο, αφού υπάρχουν τόσες γλώσσες που δεν έχουν καν αυτογενείς λέξεις για όλες τις έννοιες και χρησιμοποιούν Ελληνικές!? Το λιγότερο που θυμάμαι, υπάρχουν τόσα, όπως η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, η βάση του Δυτικού Πολιτισμού… Και τώρα, μόνο το Άγ. Όρος, που σύσσωμο προσεύχεται για όλον τον κόσμο, να σκεφτεί κάποιος, το τι προσφέρει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *