Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: 100000 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ COVID-19 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Έμπορος Φόβου Νέας Παγκόσμιας Τάξης Anthony Fauci προειδοποιεί ότι «100.000 νέες περιπτώσεις ανά ημέρα» του COVID-19 έρχονται επειδή τα κράτη άνοιξαν πολύ σύντομα

Ο Anthony Fauci κατέθεσε σε μια επιτροπή της Γερουσίας την Τρίτη ότι «δεν θα εκπλαγεί» εάν οι ΗΠΑ αρχίσουν να αναφέρουν έως και 100.000 νέες περιπτώσεις κοροναϊού την ημέρα, προσθέτοντας: «Ανησυχώ πολύ και δεν είμαι ικανοποιημένος με το τι συμβαίνει επειδή πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. «
Ο Anthony Fauci ήταν μια από τις πολλές φωνές της ΝΤΠ που έμειναν εντελώς σιωπηλοί κατά τη διάρκεια των μαζικών διαμαρτυριών και των αγωνιστικών ταραχών που ξέσπασαν σε όλη την Αμερική τις τελευταίες 6 εβδομάδες.

Fauci Warns U.S. Could See 100K New Coronavirus Cases Per Day

Δεν είχε τίποτα να πει προειδοποιώντας όλους αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που μπλοκάρισαν δρόμους της πόλης, οι περισσότεροι δεν φορούσαν καθόλου μάσκες, καθώς παραβίαζαν μαζικά τον κοινωνικό απομακρυσμένο χρυσό κανόνα 6 μέτρων.
Γιατί τόσο σιωπηλός, Φάουτσι;
Αλλά τώρα που οι προγραμματισμένες ταραχές των αγώνων φαίνεται να εξασθενούν λίγο, ο Φάουτσι δεν σπατάλησε καθόλου χρόνο για να «ανατινάξει» τη διοίκηση του Tραμπ και να τολμήσει να προβλέψει αύξηση 250% σε νέες περιπτώσεις COVID-19.

Φυσικά, αυτό που άφησε, ήταν ότι ο λόγος για τον οποίο οι υποθέσεις αυξάνονται οφείλεται σε πιο επιθετικές δοκιμές. Αλλά μοιάζει να λέμε την αλήθεια ότι είναι πάνω από τη βαθμολογία ενός Νέου Παγκόσμιου Τάγματος όπως ο Anthony Fauci.
Μπορεί να αναμένετε ότι αυτό θα αυξηθεί μόνο από τώρα έως τον Νοέμβριο.

ΑΠΟ axios: Η χώρα αυτή τη στιγμή βλέπει περίπου 40.000 νέες περιπτώσεις καθημερινά, αλλά αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί γρήγορα «αν αυτό δεν αντιστραφεί», είπε ο Fauci.

Πρόσθεσε ότι τα κρούσματα σε διάφορα μέρη της χώρας θέτουν «ολόκληρη τη χώρα σε κίνδυνο» και «σαφώς δεν το έχουμε αυτό υπό έλεγχο».
Νωρίτερα κατά την ακρόαση, ο Fauci προειδοποίησε ότι ορισμένα κράτη «παρακάμπτουν» τα σημεία ελέγχου στις ομοσπονδιακές οδηγίες ανοίγματος και ότι αυτό οδηγεί σε νέα σημεία πρόσβασης σε πολιτείες όπως το Τέξας, η Φλόριντα και η Αριζόνα.

Ο Fauci πρόσθεσε ότι ακόμη και πολιτείες και περιοχές που «το έκαναν σωστά» σχετικά με το άνοιγμα εξακολουθούν να έχουν άτομα που ασχολούνται με «όλα ή καθόλου φαινόμενα» – αγνοώντας τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και τη χρήση μάσκας προσώπου ενώ βρίσκονται έξω κοινωνικά.

Τι λέει o ίδιος:
«Δεν μπορώ να κάνω μια ακριβή πρόβλεψη, αλλά θα είναι πολύ ενοχλητικό, θα σας εγγυηθώ ότι, επειδή όταν έχετε ένα ξέσπασμα σε ένα μέρος της χώρας, παρόλο που σε άλλα μέρη της χώρας τα πάνε καλά , είναι ευάλωτα.
«Έκανα αυτό το σημείο ξεκάθαρο την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου. Δεν μπορούμε απλώς να επικεντρωθούμε σε εκείνες τις περιοχές που έχουν το κύμα. Βάζει ολόκληρη τη χώρα σε κίνδυνο. «

«Έχουμε τώρα 40.000+ νέες περιπτώσεις την ημέρα. Δεν θα εκπλαγώ αν ανεβάζουμε 100.000 την ημέρα αν αυτό δεν αντιστραφεί . Και έτσι ανησυχώ πολύ. » – Ο Anthony Fauci σε ακρόαση της Επιτροπής Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας
Η μεγάλη εικόνα: Περισσότερο από το 50% των νέων λοιμώξεων στις ΗΠΑ προέρχονται από πολιτείες όπως η Φλόριντα, το Τέξας, η Καλιφόρνια και η Αριζόνα που έχουν καυτά σημεία.

Ο Fauci προειδοποίησε τις συνέπειες της επαναλειτουργίας πολύ νωρίτερα κατά την προηγούμενη μαρτυρία του στο Κογκρέσο τον περασμένο μήνα. – Διαβάστε περισσότερα
https://www.axios.com/fauci-senate-testimony-coronavirus-9d0204a8-f8e5-4deb-a8f7-07dcbd41d11c.html

Μόλις «κλείνουν» οι κάμερες στο δευτερόπλεπτο ο Φάουτσι χωρίς δεύτερη σκέψη πετά τη μάσκα του

Phony Fauci Drops His Mask When Cameras Stop Rolling

The Hidden Agenda Behind The Planned Destruction of America with Rosa Koire

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *