Ο ΔΡ. TENPENNY: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ»(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε αυτήν την εκρηκτική συνέντευξη, ο Σπύρος Σκούρας συνοδεύεται από τον Δρ Sherri Tenpenny.
Οι δύο συζητούν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση του κοροναϊού, η οποία χαρακτηρίστηκε παγκόσμια πανδημία για την υγεία, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που χρηματοδοτείται από το Gates, καθώς περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως αμφισβητώντας την ανάγκη για παγκόσμιο κλείδωμα.

Ο Δρ Tenpenny και ο Spiro εξετάζουν και διερευνούν, τα κίνητρα της παγκόσμιας ανταπόκρισης από κυβερνήσεις, παγκόσμια ιδρύματα και ιδιωτικά συμφέροντα, καθώς ο Δρ Tenpenny εκθέτει ίσως την πιο ανησυχητική πτυχή της κρίσης μέχρι σήμερα!

Όχι, δεν είναι ο ιός, είναι ο κενός έλεγχος που χορηγείται στους κατασκευαστές εμβολίων και φαρμάκων, ο οποίος όχι μόνο παρέχει απεριόριστη χρηματοδότηση, αλλά παρέχει επίσης γενική ασυλία στη Big Pharma για οποιαδήποτε βλάβη που οφείλεται στις θεραπείες που παράγονται κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης, όπως όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια.

Αυτή η γενική ασυλία παρέχεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ βάσει του νόμου PREP και παρέχει στους κατασκευαστές ναρκωτικών και εμβολίων το «Ultimate Blank Check» κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης.
Όπως επισημαίνει ο Δρ Tenpenny, οι κατασκευαστές εμβολίων και ναρκωτικών έχουν μηδενικό κίνητρο να παράγουν ένα ασφαλές προϊόν, καθώς η δηλωθείσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης όχι μόνο αναστρέφει τα κανονιστικά πρότυπα και τα αφαιρεί από κάθε ευθύνη, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι η κυβέρνηση θα αγοράσει τα προϊόντα τους.
Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ασυλίας που εγείρει πολλά ερωτήματα και θέματα ασφάλειας.

Dr. Tenpenny: This is The Biggest Scam Ever Perpetrated on The Human Race…

Πείτε όχι στους εμβολιασμούς Dr Sherri Tenpenny

Dr Sherri Tenpenny Say NO to Vaccines

Are vaccines tested for safety? The answer by Dr Sherri Tenpenny

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *