Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αυτό είναι ένα υπέροχο βίντεο για την αποκάλυψη της αλήθειας…. Όλα σε αυτόν τον κόσμο που είναι εκτός λειτουργίας είναι όλα συνδεδεμένα…. Η αλήθεια αποκαλύπτεται όπως προείπε η Βίβλος.

Η Καθολική Εκκλησία είναι η πόρνη της Βαβυλώνας στην Αποκάλυψη και ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ο Ψεύτικος Προφήτης. Οι Ιησουίτες δημιουργήθηκαν από Εβραίους και η Καθολική Εκκλησία διεισδύθηκε από τους Εβραίους το 1825. Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι Εβραίος της Αργεντινής και Ιησουίτης. Οι Εβραίοι, οι Ιησουίτες και όλες οι μυστικές εταιρείες σχεδιάζουν να σκοτώσουν όλους τους Χριστιανούς και τη λευκή φυλή. Οι Εβραίοι που επινόησαν οι Νόμοι Νώιντ θα εφαρμοστούν σύντομα καθιστώντας νόμιμο να σκοτώνουν όλους τους Χριστιανούς.

Κανένας άντρας που είναι πάνω στη γη δεν θα λέγεται Πατέρας.

Αποκάλυψη 18: 4…
Αποκ. 18,4 Και ήκουσα άλλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη• “εβγάτε έξω απ’ αυτήν την αμαρτωλήν πόλιν σεις, που αποτελείτε τον λαόν μου, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε μέρος εις τας τιμωρίας της.

Σημείωση: Ο Τραμπ μας λέει ότι ήταν ξυλουργός που εργαζόταν για τον πατέρα του. Συγκρίθηκε με τον Ιησού… τι κοροϊδία και βλασφημία! Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ξυλουργός ούτε ο πατέρας του! Αυτό είναι ένα ξύπνημα για τους ανθρώπους στην ιησουητική μεριά του Τραμπ. Μην εμπιστεύεστε έναν άνδρα για να σας σώσει. Μόνο ο Μεσσίας Ιησούς μπορεί να σας σώσει!

The NWO Trojan Horse – Exposing Mystery Babylon

Ωσ. 4,6 Ο λαός μου αυτός ωμοίασε προς εκείνον, ο οποίος δεν έχει καθόλου γνώσιν του Θεού και του θείου θελήματος. Επειδή όμως συ, λαέ μου, απώθησες την γνώσιν του Θεού, δια τούτο και εγώ θα σε απωθήσω, ώστε να μη υπάρχουν δια σε ιερείς και ιερατικαί προσφοραί. Συ ελησμόνησες τον νόμον του.

Δείτε βίντεο

https://www.bitchute.com/video/dcHAL5pJ1rzG/

Δαν. 2,44 Κατά την εποχήν των βασιλέων της τετάρτης βασιλείας, ο Θεός του ουρανού θα αναδείξη μίαν άλλην βασιλείαν, η οποία στους αιώνας των αιώνων δεν θα καταστραφή. Και έτσι η βασιλεία αυτή του Θεού δεν θα λείψη, δεν θα δώση τόπον εις άλλην βασιλείαν. Θα συντρίψη δέ, και θα θρυμματίση και θα λιχνίση όλας τας άλλας βασιλείας• και αυτή θα υψωθή, θα εκταθή και θα υπάρχη στους αιώνας των αιώνων

Γεν. 3,15 Θα θέσω δε άσβεστον εχθρότητα μεταξύ σου και της γυναικός, μεταξύ των απογόνων σου και των απογόνων αυτής. Ενας δε απόγονος της γυναικός μόνης, αυτός θα σου συντρίψή την κεφαλήν και συ θα κεντήσης αυτού την πτέρναν”.

Γεν. 21,12 Είπεν όμως ο Θεός στον Αβραάμ• “μη θεωρής τον λόγον αυτόν της Σαρρας εναντίον του παιδιού σου και της δούλης σου ως σκληρόν. Τουναντίον όσα θα σου είπη η Σαρρα να τα ακούσης, διότι σύμφωνα με την ιδικήν μου δούλην οι απόγονοι του Ισαάκ θα αναγνωρισθούν κυρίως ως απόγονοι ιδικοί σου.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *