Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ:Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ SPIKE-ΜΕΛΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID;

5/5 (15)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο δολοφόνος στην κυκλοφορία του αίματος: η «πρωτεΐνη Spike»! Έχει ποτέ υπάρξει μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από το εμβόλιο του Covid;

«Το Covid ήταν συνωμοσία κατά της υγείας και της ζωής από την αρχή. Το Covid είναι μια ημερήσια διάταξη και μια ημερήσια διάταξη της επέκτασης της αυθαίρετης διοίκησης της κυβέρνησης για τους ανθρώπους. Θα πρέπει να υπάρχουν μαζικές καταγγελίες και μαζικές συλλήψεις εκείνων που μπλοκάρουν αποτελεσματικές θεραπείες covid και επιβάλλουν ένα θανατηφόρο εμβόλιο. «- Paul Craig Roberts, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υπό τον Πρόεδρο Ronald Reagan

Η πρωτεΐνη Spike είναι μια «μοναδικά επικίνδυνη» πρωτεΐνη διαμεμβρανικής σύντηξης που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ιού SARS COV 2. «Η πρωτεΐνη του SARS διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διείσδυση των κυττάρων-ξενιστών και την έναρξη της μόλυνσης.» Επίσης βλάπτει τα κύτταρα στην επένδυση των τοίχων των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα θρόμβους αίματος, αιμορραγία, μαζική φλεγμονή και θάνατο. Για να πούμε ότι η πρωτεΐνη Spike είναι απλώς «επικίνδυνη» είναι μια τεράστια υπερβολή. Είναι ένα δυνητικά θανατηφόρο παθογόνο που έχει ήδη σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Γιατί ο κατασκευαστής εμβολίων συμφώνησε στην πρωτεΐνη Spike ως αντιγόνο που θα προκαλούσε ανοσοαπόκριση στο σώμα; Αυτή είναι η ερώτηση των εκατομμυρίων δολαρίων, όπου τελικά, η πρωτεΐνη Spike είναι σχεδόν δηλητήριο. Τώρα γνωρίζουμε αυτό λόγω της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο ινστιτούτο Salk. Εδώ είναι μια περίληψη του τι βρήκανε: Οι ερευνητές του Salk και οι εργαζόμενοι δείχνουν πώς τα κύτταρα πρωτεϊνών βλάπτουν και επιβεβαιώνουν το COVID-19 ως μια κύρια αγγειακή νόσο …. Ο ιός SARS COV-2 κάνει ζημιά και επιτίθεται στο αγγειακό σύστημα (γνωστό ως το κυκλοφορικό σύστημα) στο κυτταρικό επίπεδο … Οι επιστήμονες που εξετάζουν άλλους κορωναϊούς έχουν υποψιαστεί από καιρό ότι η πρωτεΐνη Spike συμβάλλει σε τραυματισμό των αγγειακών ενδοθηλιακών κυττάρων, αλλά αυτό είναι η πρώτη φορά που τεκμηριώθηκε η διαδικασία ….

Η πρωτεΐνη Spike μόνο ήταν αρκετή για να προκαλέσει την ασθένεια. Τα δείγματα ιστών έδειξαν φλεγμονή στα ενδοθηλιακά κύτταρα που επεκτείνουν τα τοιχώματα της πνευμονικής αρτηρίας. Στη συνέχεια, η ομάδα αναπαράγει αυτή τη διαδικασία στο εργαστήριο και έβαλε υγιή ενδοθηλιακά κύτταρα (που συμπληρώνουν τις αρτηρίες) στην πρωτεΐνη Spike. Έδειξαν ότι η πρωτεΐνη Spike βλάπτει τα κύτταρα με τη δέσμευση ACE2 … «Αν κάποιος αφαιρεί τις δυνατότητες αναπαραγωγής του ιού, εξακολουθεί να έχει μια μεγάλη καταστροφική επίδραση στα αγγειακά κύτταρα, απλώς λόγω της ικανότητάς του να φτάσει σε αυτόν τον υποδοχέα ACE2, Ο υποδοχέας S-πρωτεΐνης για τη δέσμευση, η οποία είναι πλέον γνωστή χάρη στον Covid. »(» το Covid-19 είναι μια αγγειακή ασθένεια: η πρωτεΐνη Spike κορωναϊού επιτίθεται το αγγειακό σύστημα σε ένα κυψελοειδές επίπεδο «) scitochdaily.com

https://scitechdaily.com/covid-19-is-a-vascular-disease-coronavirus-spike-protein-attacks-vascular-system-on-a-cellular-level/

Θυμάστε πώς ο καθένας γέλασε με τον Τραμπ, όταν είπε ότι η ένεση με οικιακούς λευκαντικούς παράγοντες θα ήταν η θεραπεία για τον Covid; Σε ποιο βαθμό είναι αυτό διαφορετικό; Δεν είναι διαφορετικό και η μέτρια προστασία που τα εμβόλια προσφέρουν επίσης, όσον αφορά την ανοσία, εξασθενεί σε σύγκριση με τους κινδύνους που αντιπροσωπεύουν για την προσωπική υγεία και την επιβίωση. Και έχετε παρατηρήσει τι είπε ο συγγραφέας για την αφαίρεση του ιού και την παράλειψη της πρωτεΐνης Spike; Είπε: «Έχει ακόμα ένα μεγάλο καταστροφικό αποτέλεσμα», το οποίο συνεπάγεται «θρόμβους αίματος, αιμορραγία και βαριά φλεγμονή». Με άλλα λόγια, η πρωτεΐνη Spike είναι θανατηφόρα χωρίς τον ιό. Εδώ είναι, όπως ο Δρ. Byram Bridle (ανοσολόγος ιού και έκτακτος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Guelph, Οντάριο) το συνόψισε μαζί:

«Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το αναγνωρίσαμε μέχρι στιγμής … Σκεφτήκαμε ότι η πρωτεΐνη Spike ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο-στόχος, δεν γνωρίζαμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη Spike είναι μια τοξίνη και αντιπροσωπεύει μια παθογόνο πρωτεΐνη. Έτσι, από τον εμβολιασμό των ανθρώπων, τους εμβολιάσαμε τυχαία με μια τοξίνη. «(» Επιστήμονας εμβολίου:, έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος «,) Σκεφτείτε το ένα λεπτό. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση, στην πραγματικότητα, αυτό είναι το κρίσιμο κομμάτι του παζλ που έχει χαθεί τους τελευταίους 15 μήνες. Εκτός από τον αναπνευστικό ιό ο πραγματικός θανατηφόρος παράγοντας στο Covid έσπευσε (η πρωτεΐνη ακίδας), τότε η αμείλικτη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από τον μαζικό εμβολιασμό απέκρυψε το μεγάλο πρόβλημα με τα ίδια τα εμβόλια, δηλαδή ότι παράγουν μια ουσία που είναι «ικανή να προκαλέσει» ασθένειες «.

https://www.conservativewoman.co.uk/vaccine-researcher-weve-made-a-big-mistake/

Αυτός είναι ο κυριολεκτικός ορισμός του «παθογόνου». Η πρωτεΐνη Spike είναι μια τοξίνη που παράγεται από ασθένειες που αντιπροσωπεύει μια σοβαρή και αναγνωρίσιμη απειλή για την υγεία του καθενός, που αφήνει τον εαυτό του να εμβολιαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Bridle είναι ερευνητής εμβολίου ο οποίος έχει λάβει υποτροφία 330.000 δολαρίων για έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη του εμβολίου Covid πέρυσι. Κατανοεί την επιστήμη και επιλέγει τα λόγια του προσεκτικά. Ο όρος «παθογόνο» δεν προορίζεται να βάλει τους ανθρώπους σε ενθουσιασμό, αλλά να περιγράψει ακριβώς πώς αλληλεπιδρούν οι πρωτεΐνες που παράγονται από το εμβόλιο στην κυκλοφορία του αίματος. Και ο τρόπος που αλληλεπιδρούν, είναι ότι προσθέτουν σοβαρή βλάβη στα κύτταρα στην επένδυση αιμοφόρων αγγείων, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε ασθένειες ή θάνατο. Εδώ είναι περισσότερα πάνω στο ίδιο άρθρο:

«Όπως πόσοι γνωρίζουν τώρα, το πρόβλημα βρίσκεται σε μια δομή που επιτρέπει στον ιό που αρχικά είναι κατασκευασμένος από νυχτερίδες να διεισδύσει όχι μόνο σε ανθρώπινα κύτταρα, αλλά και να δώσει μια τοξίνη που ονομάζεται πρωτεΐνη Spike. Τα περισσότερα εμβόλια Covid θέτουν στα κύτταρα του σώματος να παράγουν την ίδια πρωτεΐνη. Αυτό συμβαίνει με την ελπίδα ότι τα αντισώματα που αναπτύχθηκαν, ωστόσο, εμποδίζουν τις πιο επιβλαβείς επιδράσεις του πραγματικού ιού. Υπάρχουν στοιχεία ότι αυτό συμβαίνει με μερικούς ανθρώπους.

Αλλά υπάρχει επίσης ένα πρόβλημα που πρόσφατα που καθορίστηκε από τον καναδικό ερευνητή Δρ. Byram Bridle, ο οποίος πέρυσι έλαβε επιδότηση της κυβέρνησης του Οντάριο, ύψους 230.000 δολαρίων για έρευνα για την ανάπτυξη ενός εμβολίου Covid. Η πρωτεΐνη Spike που παράγεται από τα αποτελέσματα εμβολίου όχι μόνο τοπικά στη θέση του εμβολιασμού (του μυός του ώμου), αλλά φτάνει στην κυκλοφορία του αίματος και μεταφέρεται από την κυκλοφορία του αίματος σε πολλά άλλα μέρη του σώματος.

Μέχρι στιγμής, οι εμπιστευτικές μελέτες με ραδιενεργός δίωξη, συμπεριλαμβανομένων των: επινεφρίδια, καρδιά, συκώτι, νεφρά, τους πνεύμονες, ωοθήκες, πάγκρεας, πετροφυσία(petophysia), προστάτη, τους σιελογόνους αδένες, έντερα, νωτιαίο μυελό, σπλήνα, στομάχι, όρχεις, θύμος και η μήτρα. Οι ποσότητες είναι χαμηλές και συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε ημέρες. Αλλά εγείρει το ζήτημα του κατά πόσον ο μηχανισμός αυτός συμμετέχει σε χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς, οι οποίοι αναφέρθηκαν λίγο μετά από ένα εμβόλιο κορωναϊού και αν θα μπορούσε να προκαλέσει τις ίδιες μακροπρόθεσμες συνέπειες σε μερικούς ανθρώπους όπως σε σοβαρές περιπτώσεις της ίδιας της ασθένειας . «(, Κάναμε ένα μεγάλο λάθος»,).

Αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση: Ποιος θα είναι ο μακροπρόθεσμος αντίκτυπος αυτών των εμβολίων στον πληθυσμό συνολικά; Αυτό φαίνεται περισσότερο στο ίδιο άρθρο: «Μερικοί ερευνητές λένε ότι ο κίνδυνος του εμβολίου θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από αυτόν μέσω του πραγματικού ιού σε υγιείς ανθρώπους. Αυτό θα ισχύει ειδικά για τους νέους των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα ολοκληρώνεται με επιτυχία με τον ιό. Αντίθετα, το εμβόλιο έχει μια συσκευή που προστατεύει τον μηχανισμό πρωτεΐνης Spike πριν από την άμεση καταστροφή από το σώμα για την προώθηση της ανοσοαπόκρισης. » Επαναλαμβάνουμε: «Το εμβόλιο έχει μια συσκευή που προστατεύει τον μηχανισμό πρωτεΐνης Spike πριν από την άμεση καταστροφή από το σώμα για να προωθήσει την ανοσολογική αντίδραση.»

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η πρωτεΐνη Spike που παράγεται από το εμβόλιο παραμένει απεριόριστα και κινδυνεύει μια πιθανή έξαψη σε κάποιο σημείο στο μέλλον όταν εμφανίζεται ένας άλλος ιός ή όταν εξασθενίσει το ανοσοποιητικό σύστημα; Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιασθεί κρέμονται με την «Δαμόκλειος σπάθη» πάνω από τα κεφάλια τους μέχρι την ημέρα που θα πεθαίνουν; Η Δρ Judy Mikovits το σκέφτεται. «Η Mikovits πιστεύει ότι το εμβόλιο Covid 19 είναι ένα βιολογικό όπλο που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει τη συγγενή ανοσία και να προετοιμάσει τους ανθρώπους για μια ταχεία εμφάνιση εξουθενωτικών ασθενειών και πρόωρου θανάτου. Πιστεύει επίσης ότι πολλοί θα πεθάνουν αρκετά γρήγορα. «Δεν θα σημαίνει, μείνε ζωντανός και υπέφερε για πάντα» «, λέει. «Θα είναι να υποφέρουν πέντε χρόνια και μετά να πεθάνουν.»  (Mercola.com)

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/05/30/covid-19-vaccines-causing-damage.aspx

Είναι πιθανό αυτό; Θα μπορούσαμε να δούμε μια πρωτοφανή αύξηση των θανάτων τα επόμενα χρόνια, η οποία σχετίζεται άμεσα με αυτά τα πειραματικά εμβόλια; Ας μην το ελπίζουμε, αλλά χωρίς μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφαλείας δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζετε με βεβαιότητα. Είναι όλο ένα μεγάλο παιχνίδι εικασίας, το οποίο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί άνθρωποι αρνούνται να εμβολιαστούν. Εδώ είναι περισσότερα από τον δρ. Bridle:

Είμαι ένας μεγάλος υποστηρικτής των εμβολιασμών, (δήλωσε ο Δρ. Bridle) αλλά …η ιστορία που θα πω τώρα είναι λίγο τρομακτική. Αυτή είναι η κατάσταση της τεχνολογίας. Υπάρχουν μερικές σημαντικές επιστημονικές πληροφορίες οι οποίες εγκαινιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες έχουν κάνει την τελευταία σχέση, οπότε καταλαβαίνουμε τώρα – εγώ και μερικούς σημαντικούς διεθνείς υπαλλήλους – καταλαβαίνουμε ακριβώς γιατί αυτά τα προβλήματα που συμβαίνουν [με το εμβόλιο].

Ένα από αυτά «είναι ότι η πρωτεΐνη Spike, από μόνη της, είναι σχεδόν εντελώς υπεύθυνη για τη ζημιά στο καρδιαγγειακό σύστημα όταν πρόκειται για κυκλοφορία. Στην πραγματικότητα, αν κάποιος εγχέει την καθαρισμένη πρωτεΐνη ακίδων στο αίμα των πειραματικών ζώων, λαμβάνουν όλα τα είδη ζημιών στο καρδιαγγειακό σύστημα και μπορεί να ξεπεράσει το φραγμό του αίματος-εγκεφάλου και να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο. Με την πρώτη ματιά, αυτό δεν φαίνεται πολύ ανησυχητικό, διότι εισάγουμε αυτά τα εμβόλια στον μυ του ώμου. Μέχρι στιγμής, υποτίθεται ότι αυτά τα εμβόλια συμπεριφέρονται όπως όλα τα συμβατικά εμβόλια μας: φτάνουν μόνο στον τόπο ένεσης, ώστε να παραμείνουν στον ώμο. Μέρος της πρωτεΐνης θα πεζοπορεί στους τοπικούς λεμφαδένες αποστράγγισης για να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ωστόσο, και εδώ είναι η κορυφαία επιστήμη στο παιχνίδι και εδώ είναι τρομακτικό – εγώ και αρκετοί διεθνείς υπάλληλοι ήμασταν σε θέση να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια λεγόμενη μελέτη βιοκατανομής με ένα αίτημα της ιαπωνικής αρχής έγκρισης. Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες έχουν λάβει διορατικότητα για τον τόπο των εμβολίων BoTen RNA μετά τον εμβολιασμό. Η σύντομη απάντηση είναι: Απολύτως όχι. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Η πρωτεΐνη Spike εισέρχεται στο αίμα και κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό. ‘»(Επιστήμονας εμβολίου:« Έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος ».

Πήραν τη μελέτη βιοκατανομής από τους Ιάπωνες; Θέλουν να μας ξεγελάσουν; Εννοούν, ότι το FDA έχει αναπτύξει αυτά τα πειραματικά «νέα τεχνολογικά» εμβόλια πριν είχε την παραμικρή ιδέα πού θα προσγειωθεί η ουσία από το εμβόλιο στο σώμα. Εάν αυτό δεν είναι εγκληματική αμέλεια, τι είναι; Θέλετε μια απόδειξη ότι οι εποπτικές αρχές μας ελέγχονται από τις βιομηχανίες που πρέπει πραγματικά να παρακολουθούν; Να το! Εδώ είναι περισσότερα από ένα άρθρο στην άμυνα της υγείας των παιδιών στο ίδιο θέμα: «… σε βασικές μελέτες – τις λεγόμενες μελέτες βιοκατανομής, οι οποίες χρησιμεύουν για να δοκιμάσουν όταν μια εγχυμένη ουσία μεταναστεύει στο σώμα και στις οποίες οι ιστοί ή τα όργανα εμπλουτίστηκαν – χρησιμοποίησε η Pfizer όχι το εμπορικό εμβόλιο (BNT162B2), αλλά κατέφυγε σε μια «αντικατάσταση» mRNA, η οποία παρήγαγε την πρωτεΐνη λουσιφεράσης ….

Τα κανονιστικά έγγραφα δείχνουν επίσης ότι η Pfizer δεν συμμορφώθηκε με το βιομηχανικό πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας κατά τις προκλινικές τοξικολογικές μελέτες του εμβολίου της, καθώς σημαντικές μελέτες δεν αντιστοιχούσαν στην καλή εργαστηριακή πρακτική (GLP) …. «Οι συνέπειες αυτών των αποτελεσμάτων είναι ότι η Pfizer προσπάθησε να επιταχύνει το χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη εμβολίων υπό την πίεση της πανδημίας», δήλωσε ο ιδρυτής της Trialsite και CEO, Daniel O’Connor. «Η πρόκληση είναι ότι οι διαδικασίες, όπως για παράδειγμα οι καλές εργαστηριακές πρακτικές, ύψιστης σημασίας για την ποιότητα και τελικά για την ασφάλεια των ασθενών. Εάν τα σημαντικά βήματα παραλείπονται, η ανάλυση κινδύνου-οφέλους πρέπει να είναι υποχρεωτική. «

https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-skipped-critical-testing-quality-standards-covid-vaccine/?itm_term=home

Ας δούμε αν καταλάβαμε σωστά: το εμβόλιο Covid εισήχθη, αν και η «Pfizer δεν τήρησε τα βιομηχανικά πρότυπα για τη διαχείριση της ποιότητας» και παρόλο που «οι σημαντικές μελέτες δεν πληρούν καλή εργαστηριακή πρακτική;» Πιστεύετε ακόμα ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή; Και, χειροτερεύει. Κοιτάξτε αυτό:

«… Έγγραφα που λαμβάνουν οι επιστήμονες από την ελευθερία του νόμου περί πληροφοριών (FOIA) αποκάλυψαν προκλινικές μελέτες που δείχνουν ότι το ενεργό τμήμα του εμβολίου (mRNA-λιπιδίου νανοσωματίδια) – τα οποία παράγουν την πρωτεΐνη Spike – δεν παραμένει στη θέση της ένεσης και τον λεμφικό ιστό, καθώς οι επιστήμονες αρχικά υποψιάζονται, αλλά εξαπλώθηκε μακριά στο σώμα και εμπλουτίζει διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών και της σπλήνας.»

Όπως είπαμε ήδη, το εμβόλιο θα πρέπει να «εντοπιστεί», δηλαδή να παραμένει στην περιοχή στην οποία εγχύθηκε. Αλλά αυτή η θεωρία αποδείχθηκε λάθος, όπως και η θεωρία ότι η πρωτεΐνη Spike θα ήταν ένα καλό αντιγόνο ήταν λάθος. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες θανάτοι και άλλοι τραυματισμοί που μαρτυρούν το «ψεύδος» αυτής της θεωρίας και θα υπάρχουν πολλά άλλα πριν τελειώσει αυτή η καμπάνια. Εδώ είναι περισσότερα:

«Η έρευνα προτείνει ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας σε ακούσια θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, των ωοθηκών και του σπλήνα, η οποία μπορεί να προκαλέσει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί όργανα και ιστό, γεγονός που οδηγεί σε ζημιές και σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με τη γονοτοξικότητα και την αναπαραγωγική τοξικότητα, κίνδυνοι σε σχέση με το εμβόλιο που θέτει. «

Έτσι, πηγαίνει παντού. Όπου ρέει το αίμα, υπάρχουν και οι πρωτεΐνες Spike. Οι νεαρές γυναίκες θέλουν πραγματικά αυτές τις θανατηφόρες πρωτεΐνες στις ωοθήκες τους; Πιστεύετε ότι βελτιώνει τις προοπτικές σας για να μείνετε έγκυος ή να φέρετε τα μωρά σας στον κόσμο με ασφάλεια; Αυτή είναι η τρέλα σε μια έκταση που, μιλώντας ανοιχτά, είναι αδιανόητο. Εδώ είναι περισσότερα:

«Μελέτες υποδηλώνουν ότι η πρωτεΐνη είναι σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση σε κύτταρα στους όρχεις και μπορεί να διαταράξει την αναπαραγωγή των ανδρών … .. Επιπλέον, ο γενετικός κώδικας που φέρει τον ιό, το οποίο το καθιστά «εξαιρετικά εύλογο» ότι η πρωτεΐνη θα μπορούσε να παραπλανήσει σε ένα πριόν, αυξάνει τον κίνδυνο ασθενειών όπως η Alzheimer’s και το Parkinson’s … » («Covid εμβόλια: ανησυχίες που κάνουν περισσότερες έρευνες να είναι απαραίτητες»).

Ελπίζουμε ότι οι αναγνώστες αρχίζουν να κατανοούν πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα εμβόλια. Είναι κυριολεκτικά ένα ζήτημα της ζωής και του θανάτου. Όπως λέει ο Bridle: «, Γνωρίζουμε πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη Spike είναι παθογόνα … .. είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν κυκλοφορήσει. Τώρα έχουμε την καθαρή απόδειξη ότι το ίδιο το εμβόλιο και η πρωτεΐνη εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος. » Μόλις συμβεί αυτό, η πρωτεΐνη Spike μπορεί να συνδεθεί με υποδοχείς σε αιμοπετάλια και κύτταρα που χάνουν τα αιμοφόρα αγγεία μας. Επομένως, μπορεί να προκαλέσει παραδεκτά τόσο την πήξη του αίματος όσο και την αιμορραγία. «Και φυσικά, η καρδιά εμπλέκεται ως μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος», λέει ο Bridle. Γι ‘αυτό βλέπουμε επίσης τα καρδιακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη μπορεί επίσης να ξεπεράσει το φραγμό του αίματος-εγκεφάλου και να προκαλέσει νευρολογική βλάβη ….

Εν ολίγοις, … Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το παρατηρήσαμε μέχρι τώρα. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι εμπλέκουμε κατά λάθος τους ανθρώπους μέσω του εμβολιασμού με ένα δηλητήριο. «Σφάλμα;» Το ονομάζει ένα «λάθος»; Αυτό πρέπει να είναι η υποτίμηση του αιώνα. Ας το παραδεχτούμε: αυτά δεν είναι εμβόλια. Αυτό είναι ένα σύστημα παράδοσης πρωτεΐνης Spike. Δυστυχώς, 140 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη εμβολιαστεί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια δραματική αύξηση των εξασθενισθέντων ασθενειών όπως η θρόμβωση του αίματος, η αιμορραγία, αυτοάνοσες ασθένειες, η θρόμβωση στον εγκέφαλο, το εγκεφαλικό επεισόδιο και την καρδιακή προσβολή. Το τεράστιο ανθρώπινο ναυάγιο, το οποίο αντιμετωπίζουμε τώρα, είναι ανυπολόγιστο. Έχει ποτέ υπάρξει μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από το εμβόλιο του Covid;

https://www.unz.com/mwhitney/the-killer-in-the-bloodstream-the-spike-protein/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *