Ο Ανδρέας Γιαννουλόπουλος μιλάει για τις επικίνδυνες συνέπειες των lockdown και του εμβολίου του κορωνοϊού -Dr. Roger Hodkinson: Ο COVID-19 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ΚΑΚΗ γρίπη

5/5 (1)

https://mediaillustration-id1218832936

Παραθέτω απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα από το 14:50 λεπτό και μετά.
Δημοσιογράφος: Θεωρείτε σωστό το μέτρο των επαναλαμβανόμενων lockdown;
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: Λοιπόν, για τα lockdown. Ήδη κατατέθηκαν από κορυφαίους επιστήμονες σε προχθεσινές συνεντεύξεις του καθηγητή Ιωαννίδη και τεσσάρων καθηγητών από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας που το χαρακτήρισαν ως καταστροφικό. 
Εγώ θα βάλω μία μόνο διάσταση, τη διάσταση του στρες, το οποίο παράγεται με τον εγκλεισμό λόγω επαπειλούμενης φτώχειας και εξαθλίωσης, ιδιαίτερα των μεσαίων και μικρών οικονομικά ασθενέστερων τάξεων του ελληνικού πληθυσμού.
Το στρες παράγει φόβο σε σημείο πανικού, αυξάνει τα νευρολογικά νοσήματα, τις τάσεις αυτοκτονίας και νέων ανθρώπων, μειώνει την άμυνα του οργανισμού, κατεβάζει στα γόνατα το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα πλέον όλες οι λοιμώξεις, όχι  μόνο του covid αλλά και όλες οι εποχικές λοιμώξεις και ο καρκίνος και όλα τα νοσήματα, να βρίσκουν πρόσφορα έδαφος να αναπτύσσονται. 
Αυτό είναι ένα θερμοκήπιο νέων ασθενειών, πολλαπλασιασμού των ασθενειών και ακόμα και της βαρύτητας αυτών. Διότι όταν κολλήσει κάποιος μια ίωση με μειωμένο ανοσοποιητικό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αρρώστια.
Και εξηγούμαι: Μέχρι τώρα τα πανεπιστήμια, και το καταθέτω αυτό, το δηλώνω, αγνοούν τον κορυφαίο και πρωταγωνιστικό ρόλο του ανοσοποιητικού συστήματος στον άνθρωπο για την αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων και όχι μόνο. Και έχουμε βάλει στη φαρέτρα των γιατρών μόνο τη φαρμακευτική θεραπεία απέναντι στους εχθρούς που λέγονται μικρόβια ή ιοί. 


Όμως η σωστή αντιμετώπιση, σύμφωνα με την Ιπποκράτεια Ιατρική, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και διαχρονική μέχρι σήμερα, του μετώπου των ασθενειών που είναι μικρόβια, ιοί ή οτιδήποτε άλλο, γίνεται από το ανοσοποιητικό σύστημα, που είναι ο βασικός πυλώνας της αντιμετώπισης των μικροβίων και των ιών και συμπληρώνεται από τα φάρμακα αλλά και από τις φυσικές θεραπείες, οι οποίες επί της ουσίας έχουν αποκλειστεί από τη φαρέτρα των γιατρών ως θεραπευτική μέθοδος.
Δημοσιογράφος: Πείτε μου για τα εμβόλια, γιατρέ, για να σας αποδεσμεύσω,
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: Το εμβόλιο, χωρίς να είμαι ειδικός, από τις μελέτες οι οποίες έρχονται στα χέρια μας μέχρι τώρα:
Πρώτον: Δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένο. Δεν έχουν γίνει επαρκείς κλινικές μελέτες.
Δεύτερον: Είναι ένα εμβόλιο το οποίο, για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής περί παραγωγής εμβολίων, είναι εμβόλιο γενετικό, δηλαδή RNA ή DNA εμβόλιο, το οποίο, όταν ενσωματωθεί το υλικό αυτό του εμβολίου στο γενετικό μας υλικό θα έχει, σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες από το εξωτερικό που συνεργαζόμαστε, θα έχει απρόβλεπτες παρενέργειες και επιπτώσεις στη συνολική υγεία και ακεραιότητα του οργανισμού. 
Δημοσιογράφος: Τι παρενέργειες; Τι επιπτώσεις;
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: Μιλούν για πυροδότηση αυτοάνοσων νοσημάτων. Για μείωση και  επίπτωση στο ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να είμαστε ευάλωτοι σε άλλες αρρώστιες και λοιμώξεις επιπλέον. Μιλούν για διαταραχή της αρχιτεκτονικής του όλου οικοδομήματος του γενετικού μας υλικού. 
Ακόμη, κάποια μελέτη μιλάει και για επίπτωση στο τελομερές το οποίο είναι εκείνο που καθορίζει το μήκος και τη διάρκεια της ζωής των ανθρώπων.  (Σύμφωνα με μελέτες, λόγω του νοσογόνου στρες το οποίο βιώνουν οι οικογένειες, το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει επίπτωση στα τελομερή των μικρών παιδιών και έχει μειωθεί το μήκος). 
Δημοσιογράφος: Με την υποχρεωτικότητα συμφωνείτε;
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: Αυτό αντίκειται στον κώδικα της Νυρεμβέργης και την ιατρική δεοντολογία.  Αντίκειται στα δικαιώματα του ανθρώπου και στη διακήρυξη του Diego (;;), στην παγκόσμια  διακήρυξη της Άλμα Άτα και της Αστάνα. Αντίκειται στους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας του Ιπποκράτη. 
Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να γίνει ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός. Αυτό λοιπόν, εάν μιλήσουμε, όμως, για παγκοσμιοποιημένη δικτατορία και το επιβάλουν είτε με ποινικές διώξεις είτε με οτιδήποτε άλλο, αυτό εναποτίθεται στον καθένα από μας να αντιδράσει ή να μην αντιδράσει. Εμείς δεν προτρέπουμε τον πληθυσμό, διότι κατηγορηθήκαμε και γι’ αυτό, να κάνει το άλφα ή το βήτα. Εμείς απλά ενημερώνουμε και καταθέτουμε τις επιστημονικές απόψεις, οι οποίες, όπως είπα και πριν δεν είναι προσωπικές απόψεις ή υποκειμενικές επιστημονικές γνώμες. Είναι απόψεις και θέσεις οι οποίες  στηρίζονται σε μελέτες έγκριτες επιστημονικά και όχι διάτρητες επιστημονικά.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ (πρώην υφυπουργός) »το εμβόλιο θα περιέχει βιο-chip ελέγχου’

video

https://newtube.app/user/fake_pandemic/Ap0eWtZ

Dr. Roger Hodkinson: Ο COVID-19 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ΚΑΚΗ γρίπη

Ο Covid-19 είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό, δηλώνει κορυφαίος επιστήμονας.

Ο Δρ. Roger Hodkinson είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Western Medical Assessment και ιατρικός διευθυντής της Εταιρίας για πάνω από 20 χρόνια. Έλαβε τα γενικά ιατρικά πτυχία του από το Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια πιστοποιήθηκε από το Royal College of Physicians and Surgeons of Canada ως γενικός παθολόγος το 1976. (…) (…)

Σε μια πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοτικών και Δημοσίων Υπηρεσιών του Δημοτικού Συμβουλίου του Έντμοντον του Καναδά (το βίντεο με την σχετική ομιλία – ηχητικό – γνωρίζει τεράστια απήχηση επί του παρόντος στο YouTube), ο Δρ. Hodkinson λέγει:

«Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που υποκινείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη Απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος ενός ανυποψίαστου κοινού. Ο [COVID-19] δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εποχική κακή γρίπη. Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι ο SARS. Είναι η πολιτική που υποδύεται την Ιατρική και αυτό είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι». 
 Ο Δρ. Hodkinson συνεχίζει τονίζοντας ότι δεν απαιτείται καμία ενέργεια οποιουδήποτε είδους, εκτός από ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εποχικής γρίπης του περασμένου έτους: 
«Αν αισθανθήκαμε άρρωστοι, μείναμε στο σπίτι, πήραμε κοτόπουλο με σούπα μανέστρα, δεν επισκεφθήκαμε τη γιαγιά, και ήμασταν εμείς που αποφασίσαμε πότε θα επιστρέφαμε στη δουλειά, δεν χρειαστήκαμε απολύτως κανέναν να μας το πεί». 
 «Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ»
«Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση για την αποτελεσματικότητά της. 
[Οι μάσκες] είναι απλά μια σηματοδότηση αρετής.Βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν υπάκουα αυτόματα, χωρίς καμία γνωσιακή βάση, αδαείς, να φορούν τη μάσκα στο πρόσωπό τους».
 «Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗ»
«Ο COVID διαδίδεται από αερολύματα, τα οποία ταξιδεύουν περίπου 30 μέτρα πριν από την προσγείωση». 
«ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ»
«Όλα τα τεστ θα πρέπει να σταματήσουν, εκτός εάν παρουσιάζεστε στο νοσοκομείο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα… προκαλούν δημόσια υστερία και όλες οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσουμε τους ευάλωτους. Και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι χρησιμοποιώντας τα ίδια τα στατιστικά στοιχεία των Επαρχιών [της Αλμπέρτα], ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι 1 στις 300.000. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό. Η κλίμακα της αντίδρασης… χωρίς αποδείξεις γι’αυτήν, είναι απολύτως γελοία.Αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, [ακυρωμένες] κηδείες, γάμοι κ.λπ. κ.λπ. – είναι απλώς εξωφρενικό, είναι μόνο μια άλλη κακή γρίπη , και [οι άνθρωποι] πρέπει να έλθουν στα συγκαλά τους στο θέμα αυτό». 
 Ο Hodkison ολοκληρώνει με κάποιες συμβουλές προς τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Αλμπέρτα: 
«Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Δεν έχετε καμία δουλειά με το αντικείμενο και την πρακτική της Ιατρικής. Εξαπατάσθε από τον επικεφαλής ιατρό (Αρχίατρο) σε αυτήν την Eπαρχία. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που αυτή η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρέπει ΟΛΑ να σταματήσουν αύριο. Ευχαριστώ πολύ». 

amazonios.net 

Μακελειό

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *