ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (6)

ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ. ΣΚΕΨΟΥ, ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΗΡΕΜΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ`!

Άλλοι μεταλλάσσονται και προσελκύουν μαγνήτες, άλλοι χτυπάνε θρομβώσεις, εμβολές, εγκεφαλικές αιμορραγίες και πιθανότατα (όσοι δεν πέθαναν) βιώνουν και θα βιώσουν κάμποσα δεινά μετά από την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ που δέχτηκαν στο σώμα τους. 
Οι θάνατοι ήδη πολλοί, αλλά η μεγάλη πρεμούρα των… ανθρωπιστών πολιτικών ταγών μας, παραβλέπει και φρικτές παρενέργειες και θανάτους, αφού επιδιώκουν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως, να δεχτεί την ένεση όλος ο πληθυσμός μέχρι το 2022, τότε δηλαδή, που όλως τυχαίως (?) θα χει τεθεί και σε πλήρη λειτουργία παγκοσμίως το 5G.
Όποιος δεν έχει προσέλθει ακόμα σε κάποιο κέντρο «εμβολιασμού» (σαν πρόβατο για σφαγή και μάλιστα αδιαμαρτύρητα ενώ το πρόβατο τουλάχιστον βελάζει) για να πάρει αυτό που νομίζει πως θα τον προστατέψει, όποιος βρίσκεται σε δίλημμα αν θα πρέπει να δεχτεί την ένεση ή όχι, όποιος δεν το θέλει με τίποτα, και εν πάση περιπτώσει, όποιος διατηρεί ακόμα μια στάλα λογικής μέσα σ’αυτή την παράνοια, καλό θα είναι να δει και να κοινοποιήσει αυτό το βίντεο που επικοινωνεί απλό λογικό σκεπτικό που ακόμα κι ένα παιδί του δημοτικού διαθέτει.
Περαιτέρω ενημέρωση: Αν μεταβείτε εδω θα δείτε ότι το άρθρο αναφέρεται στην Υπηρεσία Υγείας του Κονέκτικατ η οποία δημοσίευσε ότι το χημικό SM-102 που περιέχεται στο εμβόλιο της Mode-Rna (και αναφέρθηκε και στο 4.58 λεπτό στο συγκεκριμένο βίντεο) είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και δεν εδείκνυται για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρηση.
Καταλάβατε;
Τέλος να επισημάνω ότι αυτό το μπλογκ έχει αποκλειστεί από… τους «δημοκράτες» του facebook επειή τόλμησα να δημοσιοποιήσω μεταφρασμένη την τοποθέτηση του καθηγητή Ιωαννίδη το 2020 και μάλιστα ΠΡΙΝ επιβληθουν τα λοκντάουν.. Συνεπώς…

  

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο να σου λένε την αλήθεια αλλά όχι απλά να μην θελιές να ψάξεις….ούτε καν να αντικρύσεις την αλήθεια!

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *