ΟΥΡΑΝΙΑ Ε Υ Λ Ο Γ Ι Α! Αρνήθηκε τήν ΕΚΤΡΩΣΗ και απέκτησε …Ε Ξ Α Δ Υ Μ Α !!! Δόξα τώ Θεώ!

5/5 (8)

OXI, OI «EIΔΗΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΒΟΘΡΟ-ΧΟΥΝΤΟ ΚΑΝΑΛΩΝ ….»ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ» ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΚΑΙ 3 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ, ΣΥΝΟΛΟ 9 ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!
(ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ
ΠΙΟΥΝ …ΞΥΔΙ!)

Ήμουν τρομοκρατημένη έως θανάτου, παραδέχθηκε η μητέρα, είμαι μια μικροκαμωμένη, εύθραυστη κοπέλα και οι πρώτες μου σκέψεις ήταν για το πως θα μπορούσα να φέρω στη ζωή έξι βρέφη χωρίς να συμβεί κάτι σε αυτά ή σε εμένα. Αντιμετώπισα μεγάλο φόβο.  Δεν γνωρίζαμε τι έπρεπε να κάνουμε ή να σκεφθούμε.

Το ζεύγος γνωρίζεται από την εποχή που πήγαιναν μαζί στο Γυμνάσιο, παντρεύτηκαν το 2004 και είχαν ήδη τρεις γιους, τον Σέιλορ (τώρα 8 ετών) και τους Γουέϊλς και Μπρίτζ (δίδυμα, 5 ετών).
Αντιμετώπιζαν προβλήματα με αποβολές στα πρώτα στάδια των κυήσεων και προχώρησαν σε ιατρική θεραπεία γονιμότητας, η οποία τους επέτρεψε να συλλάβουν τα δίδυμα.  Μετά από την κύηση αυτή, έχασαν άλλο ένα παιδί με αποβολή.

Αποτέλεσμα εικόνας για WALDROP FAMILY

Ήταν τόσο πολύ απογοητευτικό, με τσάκιζε ότι μπορούσα να μείνω έγκυος πάρα πολύ εύκολα, αλλά δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τις εγκυμοσύνες, παραδέχθηκε η Γουόλντροπ.  Η εγκυμοσύνη αυτή μου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, αλλά με τις εμπειρίες που είχαν προηγηθεί, αντιλαμβανόμουν ότι αυτή η εξέλιξη (η πολύδυμη κύηση), οφειλόταν εν μέρει στο ιατρικό μου ιστορικό.

Μια θεραπεία γονιμότητας με περιορισμένη χρήση φαρμάκων, υποτίθεται ότι θα βοηθούσε το ζεύγος να επιτύχει άλλη μία εγκυμοσύνη, χωρίς το προβληματικό ενδεχόμενο να γεννηθούν περισσότερα από δύο μωρά τη φορά. Αλλά τον Μάιο του έτους 2017, ανακάλυψαν ότι περίμεναν …έξι!

Οι κίνδυνοι ήταν πολύ υψηλοί τόσο για τα μωρά όσο και για τη μαμά τους.  Για αντικειμενικούς λόγους εκτιμούσαν ότι τα βρέφη θα έρχονταν στον κόσμο πολύ πρόωρα, ενώ η μητέρα τους θα κινδύνευε από εγκεφαλικό επεισόδιο, υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη εγκυμοσύνης (σάκχαρο) καθώς και άλλα προβλήματα. 
Οι ιατροί πρότειναν την επιλεκτική μείωση των μωρών που κυοφορούνταν, προχωρώντας στην έκτρωση ενός αριθμού εξ αυτών, ώστε να αυξήσουν την πιθανότητα επιβίωσης των υπολοίπων.  Οι γονείς αρνήθηκαν και αποφάσισαν να προσπαθήσουν για τη ζωή και των έξι μωρών.

Η πίστη μας στο Θεό είναι πάρα πολύ ισχυρή και ποτέ δεν διανοηθήκαμε να εξετάσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (σ.μ. της έκτρωσης κάποιων μωρών). Όμως και ο πιθανός κίνδυνος ήταν πολύ μεγάλος και κανένας ιατρός δεν μπορούσε να μας εξασφαλίσει από το ό,τι θα αντιμετωπίζαμε. 
Ο κίνδυνος ήταν πραγματικός τόσο για μένα όσο και τα μωρά… αφήσαμε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως θα τα επέτρεπε ο Θεός και εναποθέσαμε όλη μας την ελπίδα και τους φόβους μας σε Εκείνον. Ενώ ο κίνδυνος ήταν παρόν, ο Θεός μας ηρέμησε, παραδέχθηκε η Γουόλντροπ.

Στις αρχές Νοεμβρίου του 2017, η μητέρα οριστικά περιορίστηκε στο κρεβάτι περίπου στις 24 εβδομάδες κύησης, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον πρόωρο τοκετό.  Κατά την Αμερικανική εορτή των Ευχαριστιών, νοσηλευόταν ήδη και οι ιατροί την προετοίμαζαν για την άφιξη των εξαδύμων.
Στις 29 εβδομάδες και έξι ημέρες κύησης, τα μωράκια γεννήθηκαν με Καισαρική τομή, αφού προηγουμένως «έσπασαν τα νερά».  Έχασε πολύ αίμα και χρειάστηκε μετάγγιση.  Τα παιδάκια, ζύγιζαν λίγο περισσότερο από ένα κιλό το κάθε ένα, αλλά τα πήγαν «καλά» και δεν χρειάστηκαν μηχανική υποστήριξη της αναπνοής περισσότερο από λίγες μόνο ημέρες. 
Στις 3 Φεβρουαρίου, σε ηλικία μόλις 2 μηνών, ήδη 2 από τα κοριτσάκια, η Ρίβερς και η Ρόουλινγκ, ήταν σε θέση να μεταφερθούν στο σπίτι τους.  Στις 17 Φεβρουαρίου, το τρίτο κοριτσάκι η Ράιαν, αντάμωσε τις αδελφές της.  Ενώ μέχρι τις 23 του ίδιου μήνα και τα έξι παιδιά βρίσκονταν πλέον με τα μεγαλύτερα αδέλφια και τους γονείς τους.

Τώρα πιά είναι όλα τριών μηνών (σ.μ. το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στις αρχές του έτους 2018), τα μωρά είναι καλά στην υγεία τους και μεγαλώνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Είμαστε ευλογημένοι πέρα από όσο θα μπορούσαν να περιγράψουν οι λέξεις, και πολύ ενθουσιασμένοι ώστε να προχωρήσουμε στη ζωή μας με όλα αυτά τα γλυκά θαυματάκια που μας έστειλε ο Ουρανός, αναφωνεί η Γουόλντροπ.

Πηγή: liveaction.orgtideon.org
Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *