ΟΤΙ «ΠΛΗΡΩΣΕ» Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ «ΠΛΗΡΩΣΕΙ» Ο ΚΟΥΛΗΣ

5/5 (10)

Τίποτε δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ίσως και σκόπιμα, οι κυβερνητικοί ιθύνοντες από τις συνέπειες της απαγόρεψης που επέβαλαν στο φετινό Πάσχα και κυρίως του ύψιστου μυστηρίου της Ορθοδοξίας, την Θεια Ευχαριστία.

Απλά βαυκαλίζονται μέχρι να προσγειωθούν στην πραγματικότητα.

«Και η κυβέρνηση αυτή την στιγμή έχει πάθει ότι και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν κανένα χρόνο.

Χαίρεται αφάνταστα με την τεράστια διεθνή απήχηση που έχουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και τα επαινετικά σχόλια του Διεθνούς Τύπου, ακριβώς όπως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απολάμβανε τους επαίνους του Διεθνούς Τύπου και των περισσότερων ξένων Ηγετών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έτσι στην παραζάλη αυτή των επαίνων λησμονεί ότι οι ξένοι δημοσιογράφοι και οι ξένοι ηγέτες και παράγοντες δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα.

Επίσης η Κυβέρνηση χαίρεται αφάνταστα με τους επαίνους των μεγάλων ελληνικών sites για τα αυστηρά μέτρα και την διαχείριση της επιδημίας, ακριβώς όπως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απολάμβανε τους επαίνους σχεδόν των ίδιων ελληνικών sites για την επίλυση του προβλήματος των Σκοπίων.

Τέλος χαίρεται με το προβάδισμα που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τα υψηλά ποσοστά των ίδιων δημοσκοπήσεων για την αποδεκτότητα των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Λησμονούν πόσες ανάλογες δημοσκοπήσεις είχαν εμφανιστεί και στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν άλλη εικόνα από την πραγματική.
Λησμονούν ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις επιμελώς απουσιάζει κάθε ερώτημα για τους κλειστούς ναούς.

Λησμονούν ότι όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται τώρα για τους κλειστούς ναούς, αύριο δεν θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, αλλά το πρώτο πολιτικό μόρφωμα, με χριστιανικό και πατριωτικό ένδυμα, που θα στηλιτεύσει το κλείσιμο των ναών.

Και δεν θα την ψηφίσουν απλούστατα, γιατί Πάσχα τούς έκλεισε τις εκκλησιές και κυνήγησε τους παπάδες τους.»

Βήμα Ορθοδοξίας
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *