ΟΤΑΝ Ο «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΚΛΑΙΕΙ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ… ΤΡΑΒΕΣΤΙ! (βίντεο)

4.89/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο μεγάλος σουλτάνος που δεν συγκινείται από τα αμέτρητα θύματα του σε όλη την Τουρκία, που δεν συγκινείται από τις καθημερινές κηδείες των στρατιωτών του, θυμάτων του πολέμου στην νοτιοανατολική Τουρκία, που δεν συγκινείται από τις χιλιάδες νεκρούς στο δράμα της Συρίας για το οποίο είναι από τους κύριους υπεύθυνους, που έχει φιμώσει τον λαό του και έχει σύρει την χώρα του σε αιματηρές περιπέτειες, έχει μεγάλη αδυναμία στους… τραβεστί.

Από την οθωμανική εποχή οι τραβεστί και οι ομοφυλόφιλοι είχαν μεγάλη παράδοση και περίοπτη θέση στο Σαράι του σουλτάνου.

Στην σημερινή εποχή με ένα ηγέτη όπως ο Ερντογάν, που φαντάζεται πως είναι ο νέος μεγάλος σουλτάνος, δεν θα έλειπε μια παράσταση σαν και αυτή για να συγκινήσει τον λαό του που τελευταία του έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ενώ οδηγεί την χώρα του σε ένα μοιραίο ολοκαύτωμα

Μάλιστα η παράσταση αυτή είχε και θρησκευτικό χαρακτήρα, καθώς έγινε μετά τα εγκαίνια ενός νέου μουσουλμανικού τεμένους.

Ο γνωστός τραβεστί τραγουδιστής, Bülent Ersoy, που συγκινεί τον Ερντογάν σε σημείο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Erdoğan yine ağladı!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *