ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ… «ΔΑΣΚΑΛΟ» ΤΟΥΣ! (6 βίντεο)

5/5 (4)

 

FOTO1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Όταν μουσουλμάνοι προσπαθούν να παρενοχλήσουν και να κακοποιήσουν Ρωσίδες , παίρνουν ένα γερό μάθημα από τους Ρώσους και συνήθως καταλήγουν σε… νοσοκομείο!

Μια ομάδα 51 μουσουλμάνων μεταναστών δεχτήκε άγρια επίθεση και ξυλοδαρμο από Ρώσους έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Murmansk της Ρωσίας. Οι μουσουλμάνοι προσπάθησαν να χουφτώσουν τις Ρωσίδες και να τις παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Αυτοί οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες πρόσφατα είχαν διωχτεί από την Νορβηγία για άσχημη συμπεριφορά και έτσι την κοπάνισαν από την Νορβηγία και βρέθηκαν στην Ρωσία.

Όταν γύριζαν τα βράδια μέσα στους δρόμους και στα κλαμπ στην πόλη Murmansk της Ρωσίας δεν συνειδητοποίησαν ότι οι Ρώσοι έχουν μικρότερη ανοχή όταν πρόκειται για σεξουαλική επίθεση στις γυναίκες τους από ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
ΦΟΤΟ2
Οι μουσουλμάνοι φαίνεται άρχισαν να παρενοχλούν τις γυναίκες με παρόμοιο τρόπο που το έκαναν και στην Κολωνία την νύχτα τις πρωτοχρονιάς. Τότε μια ομάδα Ρώσων όρμησε πάνω στους μουσουλμάνους έξω από το κέντρο και τους έδειξε πώς θα τους συμπεριφερθούν από εδω και στο εξής στην Ρωσία αν ξαναενοχλήσουν Ρωσίδες. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά ένας Ρώσος : «Εδώ είμαστε 2.500 χιλιόμετρα μακριά από την Κολωνία και εδώ έχουμε άλλους κανονισμούς».

How White Russian Men Deal With Disrespectful Refugees WILDIN In Their Country! AMERICANS TAKE NOTE!

 

https://www.bitchute.com/video/TYpAMm3cLTSa/

 

 

 

 

Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά γρήγορα οι Ρώσοι τους συνέλαβαν και στην συνέχεια τους έδωσαν ένα μάθημα που δύσκολα θα το ξεχάσουν σε όλη τους την ζωή. Η αστυνομία έφτασε να διαλύσει την συμπλοκή αλλά οι ντόπιοι αναφέρουν ότι έριξαν μερικές γροθιές στους πρόσφυγες πριν συλλάβουν τους 33 από αυτούς. Δεκαοκτώ πρόσφυγες ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που έπρεπε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία αποφάσισε να αφήσει τους κατοίκους που έδειραν τους πρόσφυγες και να μην υποβάλει μήνυση. Στην αναφορά τους έγραψαν μόνο ότι μια συμμορία μουσουλμάνων κακοποιών παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες αλλά… «ταχτοποιήθηκαν» από κατοίκους που ξέρουν και μπορούν να υπερασπίζονται τις γυναίκες τους.

Σε ένα άλλο βίντεο μέσα στο μέτρο στην Ρωσία ένας λαθρομετανάστης τόλμα και αντιμιλά σε Ρώσους όταν παθαίνει την πλάκα της ζωής του. Τις «τρώει» τόσο πολύ, που από θαύμα γλιτώνει τον θάνατο.
ΦΟΤΟ3
Ένας Ρώσος βγάζει πιστόλι και το στρέφει ακριβώς πάνω στο κεφάλι του λαθρομετανάστη και μετά από λίγη ώρα και άλλος Ρώσος βγάζει επίσης το πιστολι και πυροβολεί τον λαθρομετανάστη στην κοιλία. Νόμοι ζούγκλας. Έτσι θα καταλήξουμε όταν δεν υπαρχή κράτος, προστασία και όλα διαλύονται τριγύρω μας.


Εκατοντάδες από Ρώσους διαδηλωτές φώναζαν και κατηγορούσαν ένα λαθρομετανάστη που μαχαίρωσε άδικα έναν έμπορα στην περιοχή τους. Βγήκαν όλοι μαζί στους δρόμους ψάχνονταν τον δολοφόνο παντού ακόμα και στις λαϊκές για να τον εντοπίσουν, συγχρόνως φώναζαν συνθήματα όπως, « Η Ρωσία είναι για τους Ρώσους.».

Στο βίντεο βλέπουμε Ρώσους που επαναστατούν ενάντια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.


Εντωμεταξύ στην Γερμάνια οι Ρώσοι προσφυγές δεν περιμένουν από την Μέρκελ και το διαλυμένο κράτος της να προστατέψει τις γυναίκες και τα κορίτσια τους, αλλά παίρνουν πλέον τον νόμο στα χέρια τους και ξεσηκώνονται σε πολλές περιοχές δίνοντας ένα μάθημα και στους εντόπιους Γερμανούς για να ξυπνήσουν επιτέλους και να επαναστατήσουν σε όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω τους.

Το κοριτσάκι που είχε βιαστεί επί 24 ώρες από 7 λαθρομετανάστες και από θαύμα επέζησε, ήταν από Ρώσους πρόσφυγες γονείς, τους οποίους επισκέφτηκε η γερμανική αστυνομία και τους απείλησε μην τυχόν και μάθουν κάποιοι δημοσιογράφοι για τον βιασμό της δεκατριάχρονης κοπελίτσας. Η ιστορία όμως μαθεύτηκε στο διαδίκτυο και έγινε μεγάλο σκάνδαλο.
ΦΟΤΟ4
400 Ρώσοι πρόσφυγες βγήκαν στους δρόμους για να ζητήσουν δικαιοσύνη για τον βιασμό.

 

 

 

 

 

Τέτοιου τύπου εγκλήματα σε τέτοιο βαθμό δεν γίνονταν ποτέ πριν στην Γερμάνια. Εξοργιζόμενος ήδη ο γερμανικός λαός αναζητά μεθόδους αυτοπροστασίας. Ακόμα και η αστυνομία πολλές φορές επειδή αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση μόνη της, κάνει τα στραβά μάτια και τότε ο Λάος παίρνει τον νόμο στα χέρια του.
ΦΟΤΟ5
Οι Ρώσοι πρόσφυγες είναι οι πρώτοι που ξεσηκωθήκαν στην Γερμάνια ενάντια αυτής της κατάστασης και τώρα τους ακολούθουν και άλλες ομάδες. Δεν είναι όμως μόνο οι βιασμοί το πρόβλημα. Στο Frankenberg, μετέτρεψαν το supermarket «Hermes» σε καταφύγιο προσφύγων, στο οποίο φιλοξενούνται χιλιάδες λαθρομετανάστες.
ΦΟΤΟ6
Μπαίνουν ανενόχλητοι μέσα στα σουπερμάρκετ πάντα σε ομάδες και παίρνουν από τα ράφια ότι τους καπνίσει. Όταν η ασφάλεια του σουπερμάρκετ τους κάνει παρατήρηση, εκείνοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ο δήμαρχος στο Frankenberg προσπάθησε με διάφορες ξένες γλώσσες να τους μιλήσει και εκείνοι έκαναν την… «πάπια» ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.  Στο τέλος ο ίδιος πλήρωσε «την νύφη».

Θα με πάτε εδώ και τώρα με ταξί στο ξενοδοχείο απαιτεί αυτός ο λαθρο

 

Aufgebrachter Asylbewerber will mit Taxi zu Hotel kutschiert werden

Είναι χαρακτηριστικό πώς πολλοί λαθρο που την Ελλάδα την θεωρούν σαν μεταβατικό στάδιο για να πάνε στην Ευρώπη. τα συστήματα υγείας τους παρέχονται δωρεάν για να κάνουν όλες τις εξετάσεις από δόντια κ.τ.λ. και στην συνέχεα με κάθε μέσο να προωθηθούν στις χώρες στη βόρειας Ευρώπης.
Πολλές φορές έρχονται λένε οι γιατροί μας ζητούν Viagra , μασέλες , εγχειρήσεις που δεν θα μπορούσαν ούτε στην φαντασία τους να τις πληρώσουν στις χώρες τους. Για αυτόν τον λόγο πολλοί γερμανοί γιατροί για αυτόν τον λόγο αρνούνται την συνεργασία με λαθρο πλέον.

 

Arzt hört in Transitzentrum auf: Viele keine Flüchtlinge, sondern Medizintouristen

Εδώ είναι και το επίμαχο σημείο στο οποίο πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί παίρνουν ανενόχλητοι ό,τι θέλουν οι λαθρομετανάστες. Μέχρι και το ταξί που θα πάρουν για να πάνε στον γιατρό δεν το πληρώνουν, όπως ομολογεί ο ταξιτζής που αναρωτιέται γιατί όλα αυτά τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

 

Sachsen : Steuerbürger zahlen für «Flüchtlinge» – Mit dem Taxi zum Arzt

 

Δείτε πως παίρνουν το «μάθημα» τους οι λαθρομετανάστες από τους Ρώσους!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 8 Φεβ. 2016

    […] αναφέρει η Σουλτάνα Χειλαδάκη στο nikosxeiladakis.gr σε άρθρο της οι μουσουλμάνοι φαίνεται […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *