ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ : Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΖΑΜΙ!!!

ayasofyaya-imam-atandi-4017Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρεί η Τουρκία με τον διορισμό μόνιμου ιμάμη για την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, ο οποίος θα τελεί πέντε φορές την ημέρα το μουσουλμανικό ναμάζι, (μουσουλμανική προσευχή), μέσα στον ιερό χώρο του συμβόλου του Χριστιανισμού.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε την οριστική μετατροπή της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης σε μουσουλμανικό τέμενος, 82 χρόνια μετά την μετατροπή της σε μουσείο με εντολή του τότε ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, Κεμάλ Ατατούρκ.

Η προκλητική αυτή απόφαση θεωρείται ότι υλοποιεί τις υποσχέσεις του ίδιου του Ερντογάν, ο οποίος είχε υποσχεθεί επανειλημμένα στους οπαδούς του, φανατικούς μουσουλμάνους, ότι θα επαναφέρει την Αγία Σοφία στο Ισλάμ.

Όπως δήλωσε ο ιμάμης της περιοχής του Fatih Κωνσταντινούπολης, İrfan Üstündağ, θα τελείται επί καθημερινής βάσεως πέντε φορές μουσουλμανική προσευχή στον ιερό ναό και θα γίνονται όλες οι μουσουλμανικές τελετές, μετατρέποντας την Αγία Σοφία σε κανονικό μουσουλμανικό τζαμί.

Μετά από αυτό τι… μέλλει Νεοέλληνες ???

Μήπως να γεμίσουμε με τζαμιά όλη την Ελλάδα???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

 1. Στόχος είναι η εξαφάνιση οτιδήποτε έχει σχέση με την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Σε πεντακόσια χρόνια θα εξαφανίσουν οτιδήποτε έχει σχέση με τους Έλληνες και παντού θα βλέπεις μιναρέδες. Οι νεομουσουλμάνοι τότε θα διεκδικούν όλες τις χώρες λέγοντας πως ήταν οι πρώτοι κάτοικοι.
  Όλα γίνονται με το μεγαλεπήβολο σχέδιο του σιωνισμού που είναι να καταστρέψουν την θρησκεία, την γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό.
  Πρέπει να βρεθεί κάποιος πατριώτης ηγέτης που να πατάξει άμεσα την διαφθορά, να καθαρίσει την Ελλάδα από τους προδότες και απατεώνες και να εξοπλίσει την πατρίδα μας κάνοντας την αστακό.
  Μόνο έτσι σε σέβονται οι άλλοι. Εμείς κολλήσαμε στον πολιτισμό, στην γλώσσα και στο ότι εμείς δημιουργήσαμε την δημοκρατία. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτά αλλά αυτά δεν είναι αρκετά για την εθνική μας επιβίωση. Ο Έλληνας μπορεί να αντέξει στις στερήσεις και να επιβιώσει προσφέροντας ο καθένας όσα περισσότερα μπορεί αν θέλουμε να παραδώσουμε πατρίδα στις επόμενες γενιές.

 2. Αγαπητοί συνάνθρωποι και άξιοι συμπολίτες αυτής της Πανέμορφης Χώρας, την Ελλάδα μας εννοώ βέβαια. Εν Αθήναι τη 24-9-2014 .
  Είμαι ένας από εσάς και η μόνη διαφορά μας, είναι ότι εγώ δεν μπορώ άλλο να ανεχτώ αυτήν την άθλια προδοτική Κυβέρνησή μας, που πραγματοποιεί τα πάντα ανενόχλητη, όπως της έχουν διατάξει με την πλήρη πλύση εγκεφάλου, οι Τζιχαντιστές των τριών Οικογενειών (μια στην Αγγλία που κατέχει ένα μέρος στην χώρα αλλά είναι Κράτος εν Κράτη , με δικά τους Δικαστήρια και δίκιά τους Αστυνομία, τέλος, με Νόμους όχι της Μεγάλης Αγγλίας. Η άλλη στην Αμερική με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και η Τρίτη το γνωστό Βατικανό ) μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα Χριστιανικό Ορθόδοξο κράτος, που να μην το έχουν διαμελίσει???? Βέβαια με αρχηγό τους, ποιους άλλους ? από τους Ισραηλίτες (Να μην ξεχνάμε το Βατικανό.), τούς ποιο απάνθρωπους Τζιχαντιστές της Υδρογείου, που με το χρήμα προσπαθούν να υποτάξουν όλα τα ΕΘΝΗ, χειρότερα από το Τρίτο Ράιχ. Δεν επιτρέπουν να ενωθούν άλλα Κράτη που να πραγματοποιούν μεγαλύτερη δύναμη από την δικιά τους, την Αμερική ήδη την κάνουν ότι θέλουν, τώρα ήρθε η σειρά της Ευρώπης, προσπαθούν με την Οικονομική Κρίση που ίδιοι έχουν προκαλέσει αρχίζοντας από την Ελλάδα και συνεχίζοντας να προσπαθούν να διαιρέσουν και άλλα μέλη της Ευρώπης διχάζοντας τα σε Βόρειους και σε Νότιους, ξεχνώντας ότι όλοι μαζί αποτελούν το κάθε Κράτος. Εμείς δεν έχουμε Βόρειους διότι είναι από την πρώτη Κατοχή Νότιοι και όχι Βόρειοι, διότι θέλουν να μας επιστρέφουν στην ίδια οικονομική κατάσταση .
  Έκαναν ότι ήθελαν με την Ευρώπη , τώρα αρχίζουν με την βοήθεια, του απεσταλμένο τους, που τον είχαν σπουδάσει και εκπαιδεύσει στην Αμερική βέβαια ποιόν άλλον τον πολύ και μη εξαιρετέο ΜΠΙΛΆΝΤΕΝ , που με την βοήθεια του , αναστάτωσαν όλους τους γύρω Λαούς με τον ποιο χειρότερο τρόπο σφάζοντας, ο ίδιος Λαός τους αδελφούς, ενισχύοντας με τρόφιμα και πολεμοφόδια με μόνο την υποδούλωση όλων των γύρω Λαούς των, έχοντας τους σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης , διχάζοντάς τους ώστε να μην έχουν την προσοχή τους, το τη πράττουν οι πονηροί και ακάθαρτοι στην ψυχή και στην καρδιά Ισραηλίτες.
  Ενισχύοντας, τους μη διορατικούς Μουσουλμάνους, στον να θυμηθούν ότι είναι η μεγαλύτερη και ποιο αληθινή Θρησκεία , δυστυχώς με την συμπεριφορά τους και με τον τρόπο που δεν αρμόζει σε ανθρώπους αλλά σε βρικόλακες να θέλουν να καταστρέφουν τα πάντα ακόμη και τους αδελφούς τους, δεν μπορούν να αποδείξουν και να προσηλυτίσουν σωστούς ανθρώπους η μη μόνο άγρια ανθρώπους , που θέλουν να τους ξεντροπιάσουν στους υπολοίπους Λαούς της ανθρωπότητας, χρηματιζόμενοι από τους Ισραηλίτες για να μην έχουν πλέον αντιπάλους δυνατούς, πράττοντας με την βοήθεια τους τα σχέδια, τα προδοτικά και αναπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη .Για αυτό αγαπητοί μουσουλμάνοι έχετε μια πολύ ωραία Θρησκεία που αρμόζει στον τρόπο ζωής σας, αλλά μόνο στο ΤΌΠΟ σας και όχι όπου θέλετε, πράττοντας με το έτσι θέλω τα ωραία θρησκευτικά μυστήρια στοίς χώρες που ήρθατε για να αποφύγετε τοις κακοτοπιές της χώρας σας και να εκπολιτιστείτε με τους ΛΑΟΥΣ που έχετε επιλέξει και όχι να τους βρίζετε επειδή ξαφνιάζονται με αυτά που προσπαθείτε να τους πείσετε, να γίνουν ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ, με τους ποιο απαίσιους και απρεπή τρόπους, και να ήθελαν να
  αλλαξοπιστήσουν, δεν πρόκειται να το πραγματοποιήσουν, με την βία, δεν πρόκειται να τα καταφέρεται, μην το ξεχνάτε ότι για να μπορέσουν οι Χριστιανοί να αποκτήσουν την Θρησκεία τους, κάνανε πολλές θυσίες και τα κατάφεραν με ποιο δυνατούς και επίμονους Λαούς από εσάς, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας στείλουν πίσω στης Πατρίδες σας ,για να μπορείτε να ασκείτε τα πάντα, αυτά που σας έκαναν να το σκάσετε για μια καλύτερη ζωή σε άλλες Χώρες με διαφορετικά ήθη και έθιμα και βέβαια Θρησκείες .
  Μάθετε ακόμη ότι και εγώ που σας αγαπώ, να μην μπορώ να πιστέψω, αυτά που πραγματοποιείτε, προσέχετε να μην σας έρθουν μπούμερανγκ στο εγγύς μέλλον.
  Οι πρώτοι διδάξαντες τον Τζιχαντισμό ,εάν δεν το γνωρίζετε, ήσαν και είναι όλοι οι Ευρωπαϊκή λαοί συν των Βρετανών καθώς και οι Κινέζοι, έχοντας υποδουλώσει και κατακλέψει ότι υπήρχε και ότι υπάρχει από την Βόρεια και Νότια Αμερική και όπως δήποτε την μια από τες Μεγαλύτερες Ηπείρους, την Αφρική . Κατακρεουργώντας όλον τον Ομογενή Πληθυσμό της κάθε Ηπείρου ..Δεν πρέπει να λησμονούμε και να λησμονούν ότι ήμασταν οι καλύτεροι και ποιο πιστοί σύμμαχοι από τους Ευρωπαίους ,αλλά δυστυχώς μας έχουν ΠΡΟΔΏΣΕΙ επανειλημμένως , με τον ποιο προδοτικό και άσπλαχνο ανθρώπινο τρόπο ποιο πολύ και από τους Τούρκους .
  Σας ενημέρωσα εν ο λίγης το τι συμβαίνει στο Πλανήτη μας, και τώρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα πρέπει να ενωθούμε αγαπητοί μου συνάνθρωποι και μορφωμένοι Έλληνες συμπολίτες μου , με τον εξής τρόπο, με τες εμπνεύσεις και την διδαχή των όλων χρόνων της Ζωής μου, προσπαθώ λοιπόν να ενημερώσω όλους τους συνδικαλιστές, που είναι οι κατευθυντές όλων των πολιτών του συνόλου των εργαζομένων , στην Ελληνική Οικογένεια, χωρίς Κομματικά ιδεώδη , να ζητήσουν από τα μέλη τους δια μίας ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ , ενημερώνοντας τους ότι από εδώ και εμπρός, δεν θα ζητάμε τα δίκαιά μας, διαμαρτυρόμενοι πράττοντας απεργίες και πορείες στους δρόμους, επιτρέποντας στα όργανα της τάξεως να μας μεταχειρίζονται σαν να είμαστε ο ΕΧΘΡΌΣ της χώρας μας, χάνοντας τους μισθούς μας, με μηδενικό αποτέλεσμα .Αλλά να παραμένουμε στα σπίτια μας όσο χρόνο αποφασίσουν οι συνδικαλιστές μας με την επικοινωνία και συνεργασία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και της Γ.Σ.Ε.Ε., ζητώντας να μας επιστρέφουν τον ιδρώτα και το αίμα μας και το ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, διαφορετικά προτιμάμε να πεθάνουμε αγκαλιά με την ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ μας παρά ζητιανεύοντας πολύ σύντομα στους δρόμους, η ψάχνοντας στους σκουπιδοτενεκέδες των ΠΛΟΥΣΊΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ και δεν νοιάζονται για τους συμπολίτες τους, που θέλουν η δεν το θέλουν είναι οι καταναλωτές των προϊόντων των , που τους αφήνουν χωρίς δουλειά χωρίς Φάρμακα και χωρίς οικονομική άνεση ώστε να μπορούν να συνεχίσουν, να είναι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές, για να μην παραμείνουν τα προϊόντα τους στα ράφια η στα χωράφια απούλητα και με τες τσέπες τους σιγά σιγά να αδειάζουν , που σύντομα θα έρθουν στην ίδια οικονομική θέση με εμάς.
  Πρέπει να το πραγματοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, για να αποφύγουμε την πραγματοποίηση του ιδίου σχεδίου άλλη μια φορά, όπως είθισται κάθε 10 η 20 και τώρα 30 χρόνια τώρα να δανείζονται οι άρχοντες δίχως την συγκατάθεση των ΠΟΛΙΤΏΝ , του κάθε Κράτους (και να επωφελούνται αυτοί τα δανικά) και να επιβάλουν με έναν ΧΟΥΝΤΙΚΌ τρόπο να αποπληρώνουμε εμείς τα δανικά τους, χωρίς έλεος επιβάλλοντας αναιδέστατα, την αποπληρωμή ,με τα άδικα ΧΑΡΆΤΣΙΑ.
  Αγαπητοί μου συμπολίτες, δεν το λησμόνησα, αλλά το άφησα στο ΤΕΛΟΣ για να κατανοήσετε πιστεύω ποιο ανθρώπινα , με την ΚΑΡΔΙΆ και την ΨΥΧΉ στην θέση της, όχι οργισμένη ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΚΑΊΡΙΑ ΘΈΣΗ της , ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΈΧΕΙ ΔΏΣΕΙ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Υ ΦΎΣΗ. Σε αυτήν παράγραφο θέλω να σας παρουσιάσω την Πραγματικότητα και στην υπόσταση που μας έχουν τοποθετήσει οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΕΙΜ’ΩΝ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΊΟΥ .Το σπουδαιότερο ότι είμαστε η φυλή που εμπιστεύτηκε ο ΜΕΓΑΛΟΔΎΝΑΜΟΣ ΘΕΌΣ , ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΩΝ ΟΛΕΣ ΆΙ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΥΠΟΚΛΊΝΟΝΤΑΙ, τον ΜΟΝΆΚΡΙΒΟ και πολύ ΑΓΑΠΗΤΌ ΙΌΝ ΤΟΥ , πιστεύω με αυτά τα αληθινά λόγια να σας αναπτερώσουν τα πάντα για την συνέχεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, και όχι την ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΉΣΟΥΝ τι εστί, ΚΑΙ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΕΆΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *