ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μεγάλο πρόβλημα συνειδήσεως αντιμετώπισε υψηλόβαθμος Γερμανός αστυνομικός όταν του δίνανε τις εντολές για σκληρή αστυνόμευση σε όσους δεν υπάκουαν στα περιοριστικά μέτρα κατά της υποτιθέμενης εξάπλωσης της ψευτοπανδημίας του κορωναιού.

Ο εν λόγω αστυνομικός βρέθηκε σε μια δημόσια πλατεία μαζί με τον κόσμο όπου ομολόγησε δημόσια ότι «είμαι αστυνομικός και ξέρω τις συνέπειες το να παρακούσω τις εντολές που μου δίνουν αλλά πάνω από όλα είμαι πατέρας τριών παιδιών και πάνω από όλα πατριώτης. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να είμαστε νομοταγείς και ότι πρέπει να υπάρχουν νόμοι ενάντια στους παραβάτες και τους αναρχικούς. Εδώ όμως στην περίπτωση του κορωναϊού, τα πράγματα αντιστρέφονται καθώς η δικαιοσύνη που επιβάλλει τους νόμους υπηρετεί το σύστημα κατά των ανθρώπων τους οποίους εξυπηρετούν υποτίθεται οι νόμοι. Οι πολιτικοί έχουν εξαγοράσει την δικαιοσύνη(πόσο μας θυμίζει αυτό την Ελλάδα) για να επιβάλλουν νόμους σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα αδιαφορώντας για το καλό του κόσμου. Αυτό το σύστημα,» όπως ομολόγησε ο 57χρονος υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματικός, «εγώ δεν μπορώ να το υπηρετήσω ».

Δυστυχώς, όπως ανέφερε ο Γερμανός αστυνομικός, η ιστορία επαναλαμβάνεται και όταν ένας λαός ενώ γνωρίζει τα εγκλήματα που γίνονται και δεν διαμαρτύρεται τότε έχει την μεγάλη ευθύνη και ουσιαστικά είναι συνεργός σε αυτά τα εγκλήματα.

Dominosteine fallen – Kriminalhauptkommissar Im Dienst!

«Ο καθένας από τους πολίτες με την συμπεριφορά της ανοχής του είναι βασικός υπεύθυνος για όλα όσα γίνονται σε βάρος του λαού. Ουσιαστικά από εσάς εξαρτάται να σταματήσει αυτή η ιστορία του κορωναϊού που εξοντώνει ψυχικά και σωματικά τους ανθρώπους.
Έχετε σκεφτεί σε τι είδους δημοκρατία ζούμε;
Πως είναι δυνατόν να έχουμε δημοκρατικό πολίτευμα και να μας απαγορεύεται να εκφραστούμε και να πούμε την αλήθεια.
Όλα αυτά τα οποία σας έχω ομολογήσει το κάνω γιατί αγαπώ την ειρήνη, την ελευθερία και την φιλοπατρία και επειδή είμαι πατέρας και θέλω το μέλλον των παιδιών μου να μην το καταστρέψουν, γιατί ουσιαστικά ζούμε σε μια δικτατορία.

Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και ή θα υποταχτούμε σε εγκληματικούς και άδικους νόμους η θα υπακούσουμε στη συνείδηση μας.»

Αφιερώνεται σε κάποιους αστυνομικούς που, όταν ένας φίλος μας επισκέφτηκε το αστυνομικό τους τμήμα για μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκαν μήπως τους κολλήσει τον «ψευτο-κορωναϊο» τον άφησαν να περιμένει έξω στην βροχή παρά το ότι τους είπε ότι έχει γίνει μούσκεμα.
Να παραδειγματιστούν και να μην είναι μαριονέτες του συστήματος αλλά να υπηρετούν πραγματικά τον λαό για τον οποίο ετάχθησαν.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 5 Ιούν. 2021

    […] ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *