ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΗΠΑ: ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια μεγάλη και γνωστή ιατρός στις ΗΠΑ ομολογεί τώρα δημόσια το μεγάλο σκάνδαλο της περιόδου της καραντίνας από τον κορωναϊό. Όπως ομολόγησε συζητώντας και με πολλούς άλλους ιατρούς όταν έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του, τότε που οι υγειονομικές υπηρεσίες ενδιαφέρονταν μόνο για τον κορωναϊό πολλά άτομα ακόμα και νεαρά πέθαναν αβοήθητοι στα σπίτια τους από πολλές άλλες αιτίες όπως καρδιακή προσβολή εγκεφαλικά, ανευρύσματα και άλλα σχετικά. Το σκάνδαλο όπως παραδέχεται η ίδια ότι η καραντίνα σκότωνε πολύ περισσότερους από τον κοροναϊό ενώ όλους αυτούς τους θανάτους τους δήλωναν επίτηδες ότι πέθαναν από αυτήν την επιδημία.

Οι συνέπειες της καραντίνας όπως αναφέρει η ιατρός ήταν να μην μπορούν αυτοί που έχουνε πρόβλημα ιατρικό να πάνε σε κάποιον ιατρό να κάνουν κάποια χειρουργική επέμβαση να πάρουν κάποια φάρμακα και γενικά να αντιμετωπίσουν το ιατρικό τους πρόβλημα ενώ παράλληλα είχαν και την οικονομική καταστροφή που τους επέφερε η καραντίνα και όλα αυτά είχαν ως συνεπεία να επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας τους και να πεθαίνουν.

Όλα αυτά που αποκαλύπτονται με στοιχεία από τις ΗΠΑ δυστυχώς δεν έχουμε μια ανάλογη εικόνα με στοιχεία για την δική μας χώρα γιατί μας υποκρύπτουν σκόπιμα την αλήθεια, σκεφτείτε μόνο τι θα επακολουθήσει αν ανεχτούμε ξανά μια τέτοια κατάσταση καθώς τότε τα θύματα θα είναι πολύ περισσότερα.

ER Doctor ~ IT Is a «LOCKDOWN» NOT a Virus

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *