ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εμβολιασμός: Το είπε πραγματικά αυτό; … η κλήση του Lauterbach στη μαζική δολοφονία …; … ή? Έπρεπε να ακούσουμε αυτή τη δήλωση του Lanz τρεις φορές για να πιστέψουμε ότι δεν ειναι ψεύτικη. Δυστυχώς, η πηγή της εκπομπής δεν αναφέρεται και επίσης όδεν αναφέρεται το απόσπασμα από το Lauterbach. Προσπάθησαμε να το βρούμε από την Google, αλλά δεν υπήρχε τίποτα χρήσιμο. Το ανέφερε στ΄ αλήθεια ο Lauterbach; Αυτό θα ήταν καταπληκτικό, ειδικά αν αυτό παρέμεινε ασχολίαστο.

Το αργότερο αφότου ο Lanz έδωσε αυτή την πρόταση, Οι «κραυγές, η φρίκη των ανθρώπων» θα έπρεπε να έρθει, αλλά όχι, προφανώς οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από μια τέτοια ύπνωση και δεν γνώριζαν καν το τι έχει προφέρει ο Lanz πριν τρέξουν οι κάμερες.

Lanz: » Ο Lauterbach λέει, παρακαλώ εμβολιάστε  πρώτα τις ηλικίες άνω των 65 ετών, γιατί τότε φτάνουμε σε έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό στόχο με αυτή την πανδημία, δηλαδή ότι οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν! Πρώτα οι ηλικιωμένοι και άρρωστοι, ύστερα οι διανοητικά και σωματικά άρρωστοι, μετά οι κοινωνικά αδύναμοι και τέλος τα παιδιά !!!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *