ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι εναλλαγές της εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Κλίντον , Ομπάμα, Τραμπ, όπως αποκαλύπτονται στα παρακάτω βίντεο, το τελευταίο επεισόδιο με του 13 νεκρούς από ένα ελεύθερο σκοπευτή στην Καλιφόρνια, ακόμα και η ιστορία με τους χιλιάδες απελπισμένους της Λατινικής Αμερικής που επιδιώκουν να περάσουν στις ΗΠΑ, συγκλίνουν, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο εκ πρώτης όψεως, σε ένα κοινό σημείο και επιδίωξη : τον έλεγχο των ανθρωπίνων μαζών.

Πώς θα γίνει αυτό???? Μα φυσικά με το σφράγισμα που θα προβληθεί σαν ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις τα ανθρώπινα πλήθη και να αποκαταστήσεις την ασφάλεια και την τάξη.

Όλοι μιλούν για FALSE FLAG με τους 13 νεκρούς στην Καλιφόρνια, μια στημένη επιχείρηση όπως έγινε και στην Νίκαια, και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις τα τελευταία χρόνια.

Σχεδόν πάντα είναι ένας μοναχικός λύκος που δρα και πάντα τον βγάζουνψυχοπαθή. Σε κάθε περίπτωση έχουν παρουσιαστεί αυτόπτες μάρτυρες που μιλούσαν στους δημοσιογράφους και στα κανάλια ότι ήταν ένα καλοστημένο θέατρο »CRISISACTORS». Ουσιαστικά οι καλοστημένες αυτές
επιχειρήσεις έχουν ένα κοινό σκοπό : να προχωρούν πιο γρήγορα γίνεται τα σχέδια τις Παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Είναι χαρακτηριστικό όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο ότι μετά τηνεπίθεση στην Καλιφόρνια έβαλλαν μια γυναίκα να κλαίει μπροστά στιςκάμερες και να απαιτεί από την κυβερνήσει τον πλήρη αφοπλισμό τουκόσμου. Απώτερος σκοπός να μην έχει κανείς πλέον όπλα, έτσι ώστε ναελέγχεται καλυτέρα ο κόσμος από ένα στρατιωτικό σώμα που θα αποτελείταιαπό στρατιώτες από διάφορες φυλές, ώστε να μην διστάζουν, να μην έχουναισθήματα και να μπορούν αν χρειαστεί να σας εκτελέσουν και επί τόπου.

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε την κατευθυνόμενη λαθρό εισβολή για να περάσει τα σχέδια του. Είναι πολύ χαρακτηριστικό, όπως αναφέρουν μερικοί , ότι το ίδιο που παίχτηκε με την Ευρώπη θα παιχτεί με τους λαθρο και στην Αμερική που θα την αποτελειώνουν με τον ίδιο τρόπο.

Ο φακός παρατήρησε ότι αυτοί που έρχονται από το Μεξικό και γενικότερα από την Λατινική Αμερική δεν είναι κυρίως γυναικόπαιδα, αλλά το 80% άντρες ηλικίας 25 μέχρι 40 ετών, δηλαδή σε ηλικία στρατεύσιμη, όπως γίνεται επί το πλείστων και με τους λαθρό που εισβάλλουν στην Ευρώπη. Ο νέος στρατός επιβολής της Νέας Τάξης προ των πυλών των λαών.

Ο Τραμπ είναι και αυτός μέσα στο «παιχνίδι» αλλά με άλλο στιλ. Φωνάζει στο βίντεο ότι θα εγγυηθεί για την ασφάλεια της Αμερικής και γι’ αυτόθα σφραγίζει τα πάντα και τους πάντες, Δηλαδή θέλει όλοι να πάρουν το σφράγισμα για να είναι υποτίθεται πιο ασφαλείς στην πατρίδα. Είναι μεγάλος ηθοποιός και θα ξεγελάσει τον λαό του όπως το είχαν προβλέψει σε μια ταινία το 1958 και σε μια άλλη λίγα χρόνια αργότερα. Αλήθεια το είχαν προβλέψει, ή ήταν όλα σχεδιασμένα από πριν ????

Old Western TV Show Predicts Trump

Back to the Future 2 Predicts Cubs & Trump Win

(LOL) FALSE FLAG CALI SHOOTING BAD CRISIS ACTORS

Κάποια άτομα που ισχυρίζονται ότι επέζησαν από τους πυροβολισμούς στο μπαρ ισχυρίζονται ότι είχαν βρεθεί και στο Las Vegas όπου επίσης είχε γίνει επίθεση και εκεί ‘’ευτυχώς’’ γλύτωσαν και δεν τραυματιστήκαν, πώς είναι δυνατόν να βρίσκονται τα ίδια άτομα στις ίδιες περιστάσεις. Φυσικά και είναι δυνατόν εφόσον είναι οι ίδιοι μασόνοι ηθοποιοί που πληρωθήκαν για να βρίσκονται εκεί και να καταθέτουν στα κανάλια τα οποία επίσης είναι όλα κατευθυνόμενα και μασονικά. Για ποιον λόγο λοιπόν όλα αυτά. Για τον απλούστατο λόγο , να αφοπλίσουν όπως είπαμε και παραπάνω το λαό, να τον αφήσουν στην τύχη του για να μπορεί η κυβέρνηση να τους σκοτώνει με όποιον τρόπο θέλει και όποτε θέλει.

California mass shooting:Thousand Oaks FALSE FLAG HOAX? Las Vegas Massacre Survivors also Connected

(Updated)Tehama, California Shooting False Flag

Donald Trump – Demands U.S. military to take over America by 2030

RFID CHIP is coming Mark of The Beast Trump’s GRAY STATE 2020

RFID CHIP coming Trump Demands I.D to buy GROCERIES!

Επίσης συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο τώρα τελευταία στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή ο κόσμος όλο και περισσότερο διαβάζει και ενημερώνεται για τους εμβολιασμούς και τους κινδύνους που έχουν. Θέλουν να εμβολιάσουν όσους μπορούν πιο πολλούς πριν πάρουν χαμπάρι τι γίνεται με τα εμβόλια και για τον λόγο αυτό άρχισαν να κυκλοφορούν στην επικράτεια ειδικά αυτοκίνητα με όλο τον ιατρικό εξοπλισμό, γιατρούς και νοσοκόμες, που πηγαίνουν σε διάφορα χωριά και υποχρεώνουν τον κόσμο να εμβολιάζεται επί τόπου δήθεν για την ασφάλεια του. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να
χώσουν ουσιαστικά και το τσιπάρισμα, ώστε οι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται το τι τους κάνουν στην πραγματικότητα.

Forced Vaccinations Coming in 2020

ARRESTED FOR REFUSING FORCED VACCINATIONS

Τα νοσοκομεία θα σε υποχρεώνουν να εμβολιάζεσαι ειδεμή δεν θα μπορείς να κανείς την εισαγωγή για οποιαδήποτε θεραπεία.

Hospitals Can NOW Force Vaccinate

Recent Forced Vaccinations in a Florida School

Australia Forced Vaccination ! Watch This !

Καταλαβαίνετε τώρα το πως θα σας επιβάλλουν και θα σας χειραγωγούν όπως
θέλουν αυτοί.

This is The End Game! Trump is their Plan you either get it or you don’t!

The Migrant Caravan is a FALSE FLAG WARNING for a real ALIEN INVASION SOON!

The US Migrant INVASION – What You’re Not Being Told

 

 

 

BREAKING: Trump’s Troops Have ARRIVED! Look What They’re Putting on the Border To STOP The Caravan!

WELCOME TO THE MACHINE – NOW WAKE UP TO THE TRUTH!

Top 10 Movies That Predicted The Future

7 SECRET Messages Hidden in Famous Art

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *