ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ;ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΨΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «MEIN KAMPF»; ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αποκαλύφθηκε: ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έγραψε το Mein Kampf! Αλλά ποιος; – Ώρα να ανοίξουμε το κουτί της Πανδώρας …

Τι πιο προκλητικός τίτλος και δήλωση, μερικοί θα σκεφτούν τώρα. Ζώντας στην εποχή της «αποκάλυψης», όταν όλα τα ψέματα έρχονται στο φως, με τα οποία είχαμε γελοιοποιηθεί, προδοθεί και υποδουλωθεί ως αποτέλεσμα, ο Daniel Prinz, δημοσιογράφος και συγγραφέας, θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό να τραβήξει τεράστιες δέσμες φωτός πάνω στα αληθινά συρτάρια εξουσίας να πετάξουμε εδώ στη Γη, να εκθέσουμε τα ανώτατα επίπεδα της Πυραμίδας Ισχύος, έτσι ώστε όλοι να κατανοήσουμε το πραγματικό πλαίσιο εδώ στη Γη. Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι του περασμένου αιώνα και η Γερμανία διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε όλα αυτά.

Αλλά η αλήθεια για αυτούς τους δύο μεγαλύτερους πολέμους και τα αληθινά αίτια τους έχει παγιδευτεί και θαφτεί από ένα πλήθος ψεμάτων και μισών αληθειών, κάθε ψέμα και μισή αλήθεια που αντιστοιχεί σε μια ξεχωριστή φυλακή, το οποίο βρίσκεται σε μια άλλη φυλακή ψεμμάτων – οι αναζητούντες την αλήθεια είναι συνεχώς παραστρατημένοι, και τελικά, μόνο μία συγκεκριμένη εκδοχή μπορεί να θεωρηθεί ως «αλήθεια», εκείνη της εγκατάστασης, το Deep State, επίσης αναφερόμενο ως «cabal».

Τα κλειδιά για όλες αυτές τις φυλακές βρίσκονται καλά διασκορπισμένες και κρυμμένες. Η εύρεση όλων αυτών είναι πιθανόν (ακόμα) αδύνατη, αλλά μεγάλο μέρος έχει ήδη βρεθεί. Το καθήκον μας είναι να συγκεντρώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ σε μια πλήρη εικόνα. Παρακάτω είναι ένα σημαντικό κλειδί που μόνο ανοίγει το κουτί της Πανδώρας στο αληθινό υπόβαθρο της ιστορίας μας …

Αυτό το άρθρο ασχολείται με το ερώτημα αν ο Αδόλφος Χίτλερ έγραφε πραγματικά το «Mein Kampf»; Για σχεδόν 100 χρόνια, αυτό θεωρείται αναμφισβήτητο γεγονός. Αλλά ποιες θα ήταν οι συνέπειες αν ο Αδόλφος Χίτλερ δεν ήταν ο συγγραφέας του έργου; Αυτή τη στιγμή, πολλοί αναγνώστες έχουν  σύγχιση σχετικά με το θέμα. Θα επανέλθουμε στις συνέπειες λίγο αργότερα, τώρα ας αποκαλύψουμε ένα προηγουμένως κρυμμένο μυστικό.

Enthüllt: Adolf Hitler hat „Mein Kampf“ nicht geschrieben! Wer aber dann?

Ενώ η έρευνα για το βιβλίο του συγγραφέα Daniel Prinz «Όταν ο άνθρωπος ξέρει …» Έχει συχνά επωφεληθεί ο ίδιος από ξένες πηγές και δεκαετίες τα βιβλία που βασίζονται στην τρέχουσα διαθεσιμότητα συχνά δύσκολα μπορεί να τα βρει κανείς στη Γερμανία ή μόνο στα αγγλικά. Καθώς τα εξαιρετικά έργα είναι εδώ κ.α αναφέρει τα βιβλία του Βατικανού και της εκκλησίας μυημένους, δηλαδή του Edmond Παρίσι (Edmond Paris) και Eric Jon Phelps, για παράδειγμα, «Η Μυστική Ιστορία των Ιησουιτών» και «Βατικανό Assassins».

Και οι δύο συγγραφείς συμφωνούν ότι ο Bernhard Stempfle έγραψε το «Mein Kampf» και κυρίως το όνομα του Χίτλερ τέθηκε υπό! Σύμφωνα με τον Paris, ο Stempfle ήταν ένας Ιησουίτης ιερέας και ο Phelps τον περιγράφει ως κάποιος που ελεγχόταν από το στρατό, εν προκειμένου των Ιησουιτών. Ο Dietrich Bronder ( «Πριν έρθει ο Χίτλερ») παραθέτει τον Δρ Stempfle και ως εξομολόγο του Χίτλερ και ως ένα από τα 20 πιο σημαντικά μέλη της Τάξης των Thule  στον εσωτερικό κύκλο του Thule Society. (Σημείωση:. Phelps και Bronder είναι από ιδεολογική άποψη αμφισβητήσιμοι, αλλά πολύ πολύτιμοι από την ιστορική και επιστημονική άποψη.)

Μια τρίτη επιβεβαίωση που βρήκε ο Daniel Prinz, με τον Otto Strasser. Ο τελευταίος στάθηκε αντιμέτωπος με τον Αδόλφο Χίτλερ στο NSDAP και τον κατηγόρησε ότι είχε προδώσει την αρχική εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία. Ο ίδιος τον κατηγόρησε επίσης για τη δολοφονία του αδελφού του Γκρέγκορ Στρασέρ στο πλαίσιο του Roehm (ο αρχηγός της ομάδας ΑΕ Ernst Röhm ήταν επίσης σε σύγκρουση με την ηγεσία του κόμματος της NSDAP).

Στο βιβλίο του «Χίτλερ και εγώ» ο Στρασέρ αποκαλύπτει στη σελίδα 56f ότι ο Χίτλερ απλώς έγραψε μια τραχεία και ημιτελή έκδοση των απομνημονευμάτων του. Διαλεκτικά έχει συνεισφέρει στο βιβλίο u.a. Rudolf Hess, Ιούλιος Στριτσέρ, Ντίτριχτ Έκαρτ και Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ. Μόνο ο Stempfle αναθεώρησε δύο φορές πλήρως και επανέγραψε αυτή τη λογικά άχρηστη έκδοση σε μήνες εργασίας δύο φορές. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Stempfle, υπήρχε μόνο ένα κεφάλαιο του Χίτλερ στο πρωτότυπο, δηλαδή για την προπαγάνδα.

Σύμφωνα με τον Strasser, ο Χίτλερ είχε δολοφονήσει τον Stempfle τη νύχτα της 30ης Ιουνίου 1934, γιατί ο Χίτλερ γνώριζε τις αδυναμίες του. Φαίνεται μάλλον ότι ο Χίτλερ έπρεπε να βάλει το όνομά του υπό πίεση (ή εξαπάτηση;) των Ιησουιτών εδώ, αν και δεν ήταν ικανοποιημένος με την τελική έκδοση και παρέκκλινε από τις σκέψεις και τις ιδέες του. Μετά από αυτό, πιθανότατα πήρε εκδίκηση για τον Stempfle. Το μόνο ερώτημα είναι, με τι είχε Χίτλερ ενδεχομένως εκβιαστεί;

Η Τάξη των Ιησουιτών

Η σειρά των Ιησουιτών ιδρύθηκε το 1534 από μια μητρική μιας οικογένειας ευγενών, ο Ισπανός Inigo Lopez de Loyola για να καταστρέψει τον Προτεσταντισμό στην εποχή της Μεταρρύθμισης (Counter-Μεταρρύθμιση), να μετατρέψουν τους «άπιστους» και να ενισχύσει την εξουσία του Πάπα και να επεκταθεί. Η τάξη των Ιησουιτών ιδρύθηκε από τον Πάπα Παύλο ΙΙΙ. Έχει επιβεβαιωθεί, ως επίσημα αναγνωρισμένο από την παπική βούλα Regimini militantis Ecclesiae και τοποθετείται στην υπηρεσία του Βατικανού, ο Edmond Paris γράφει στο βιβλίο του, του οποίου ο πρόλογος που έγραψε ο πρώην Ιησουιτης και εμπιστευτικός Alberto Rivera.

Ο Ίνιγκ ο ίδιος έδωσε το ρωμαϊκό όνομα Ignatius of Loyola και ήταν ο πρώτος στρατηγός της τάξης. O ανώτατος των Ιησουιτών είναι επίσης γνωστός ως ο «Μαύρος Πάπας», είναι γνωστός (λόγω της μαύρης ενδυμασίας και της δύναμης του) και καθορίζεται το πλαίσιο των αποφάσεων του υψηλού προφίλ «λευκός πάπας». Το γεγονός ότι υπάρχει ένας στρατηγός εδώ, ήδη δείχνει ότι αυτή η αρσενική  τάξη είναι ένας στρατός! Με τον Αργεντινής Πάπα Francis, αυτή τη στιγμή έχουμε έναν Ιησουίτη, που είναι και ο λευκός Πάπας, η οποία δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Ιησουιτών. Ο τρέχων γενικός Ιησουίτης από το 2016 είναι ο Βενεζουέλας, Arturo Sosa Abascal.

(Διευκρίνιση: Φυσικά, δεν είναι όλα τα μέλη της Εκκλησίας ή του Τάγματος κακά στο πνεύμα, αφού οι εσωτερικοί συνεργάτες μόλις βγήκαν από τις τάξεις τους, που έχουν αποταχθεί/αποσυσκευασθεί και δεν είναι όλοι τους έμπειροι σε «υψηλότερα» πτυχία και σχέδια. Γι αυτόν το λόγο δεν θα πρέπει να κατατάσσονται όλοι στην ίδια κατηγορία. Χτενίστε.)

Έντονες συνέπειες για την ιστοριογραφία

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναρωτηθούμε σοβαρά πόσα από τον Χίτλερ συμπεριλαμβάνονται στον «Mein Kampf»; Εάν δεν έγραψε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου, πολλές από τις «βασικές δηλώσεις» που έγιναν σε αυτούς ή οι συντάκτες τους (για παράδειγμα, η απαίτηση για περισσότερο χώρο διαβίωσης στην Ανατολή, ο Παν Γερμανισμός κλπ.) πρέπει να αμφισβητηθούν εντελώς!

Το Τρίτο Ράιχ, ο Ενεργοποιητικός Νόμος και η Συμφωνία του Ράιχ

Σε γενικές εκλογές στις 5 Μαρτίου, 1933, το ναζιστικό κόμμα και το γερμανικό Εθνικό Λαϊκό Κόμμα έλαβε παρά την αύξηση των ψήφων την πλειοψηφία των δύο τρίτων που θα ήταν αναγκαία για μια μονοκομματική κυβέρνηση και για συνταγματικές τροποποιήσεις. Για να αποκτήσει πλήρη διακυβέρνηση και νόμους για να υιοθετηθεί άμεσα χωρίς πλειοψηφία δύο τρίτων, η κυβέρνηση του Χίτλερ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1933, το νόμο λεγόμενο που επιτρέπει να ψηφίσουν στο Ράιχσταγκ, το οποίο στη συνέχεια έγινε στις 24 Μαρτίου 1933 τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην εξουσία, διότι εκτός από το SPD ψήφισαν όλα τα μερη-κόμματα.

Ο Χίτλερ συχνά αμφισβητούνταν από ορισμένους πατριωτικά έντονα κύκλους και από άγνοια είτε από αδιαφορία, αλλά όχι αρκετά για να εκλεγεί καγκελάριος χωρίς εξαπάτηση. Για αυτά τα δύο-τρίτα των ψήφων, ο Edmond Παρίσι, έδωσε το ναζιστικό κόμμα NSDAP, το καθολικό κόμμα «Κέντρο», του οποίου η φωνή ήταν απολύτως απαραίτητη για τη νίκη! Παρεμπιπτόντως, ο αρχηγός κόμματος του κόμματος του Κέντρου τότε ήταν «τυχαία» ο Ιησουίτης Λούντβιγκ Κάας(Ludwig Kaas).

Ένα Concordat(εκκλησιαστικό σύμφωνο) είναι μια σύμβαση μεταξύ ενός κράτους και του Βατικανού. Ο τελευταίος ή η Καθολική Εκκλησία λαμβάνει έτσι εξουσία και πολιτική επιρροή στο ενδιαφερόμενο κράτος, απολαμβάνει ασυλίας, έχει τα κατάλληλα γραφεία (το γραφείο της εκκλησίας) και μπορεί να αυξήσει ακόμη και τους φόρους. Μόλις περίπου μισό χρόνο μετά το διορισμό του Χίτλερ ως καγκελάριος του Ράιχ, η κρατική συνθήκη εκκλησίας υπογράφηκε επίσημα στο Βατικανό στις 20 Ιουλίου 1933 (η παρούσα συνθήκη εξακολουθεί να ισχύει σήμερα!). Αλλά από την πλευρά του Γερμανικού Ράιχ, όχι από τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά από τον Αντιδήμαρχο Franz von Papen. Γιατί δεν υπογράφει ο Χίτλερ ως καγκελάριος; Αυτό αποκαλύπτεται γρήγορα: Σύμφωνα με τον Edmond Παρίσι, ο von Papen ήταν ιππότης της Μάλτας και μυστικός ταμίας του Πάπα και ως εκ τούτου μέλος της παπικής οικογένειας! Ήταν από το 1920 επίσης μέλος του Κόμματος του Κέντρου και εργάστηκε εκείνη τη στιγμή σε συνασπισμό της NSDAP, γερμανό εθνικό και το κέντρο.

Μετά τις περαιτέρω παρατηρήσεις του Παρισιού ο von Papen έχει ήδη συνεργαστεί με τον Καρδινάλιο Pacelli στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης για να ανατρέψει τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και να ανοίξει το δρόμο για τον Χίτλερ να γίνει καγκελάριος. Στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, τα πατριωτικά κινήματα απελευθέρωσης στη Γερμανία διοχετεύονταν όλα στην NSDAP. Η NSDAP καθώς και οι SS και Gestapo χτίστηκαν σύμφωνα με τις δομές της τάξης των Ιησουιτών. Ο Heinrich Himmler είχε εκπαιδευτεί από τους Ιησουίτες, καθώς και από τον πατέρα του.

Για να επιστρέψουμε στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ…ό, τι χτίστηκε εδώ από την αρχή, ήταν ο Χίτλερ, μας πασάρουν μια μοναδική αποδοχή της ενοχής για την μεταπολεμική περίοδο και να τον εκπροσωπήσει ως ο μοναδικός αποδιοπομπαίος τράγος. Όπως μπορούμε να φέρουμε οποιαδήποτε στιγμή σχετικά αποσπάσματα από το βιβλίου «του», ως «απόδειξη» για να δείξει πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει το κακό, απεχθές και ιμπεριαλιστικό, ήταν αυτό που από το 1945 συνεχώς γίνεται σε όλο τον κόσμο, ενώ το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες.

Με αυτό το βιβλίο, καθώς και το γεγονός ότι ο Χίτλερ ήταν ως «ηγέτης» σε περίοπτη θέση στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής, ήταν επίσης ίση για να εξασφαλιστεί ότι όλος ο κόσμος δείχνει με το δάχτυλο μόνο για τον Χίτλερ (ε), ενώ οι πραγματικοί εγκέφαλοι παρέμειναν εντελώς στο σκοτάδι (κάτι παρόμοιο σαν σήμερα με την Μέρκελ;). Επειδή σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει σήμερα ότι ο φον Πάπεν είχε περισσότερη δύναμη από ό, τι ο Χίτλερ και το Βατικανό και τη σειρά των Ιησουιτών πίσω από το έργο «Τρίτου Ράιχ» ήταν για νατην αναστήσει τη «Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία» και πάλι. Απλά κοιτάξτε τα συμβαλλόμενα ράλλια του NSDAP εκείνης της εποχής, με όλες τις κόκκινες σημαίες, τα πρότυπα και τους Ρωμαϊκούς αετούς στην κορυφή, όπως και οι παλιοί Ρωμαίοι εκείνη την εποχή.

Μια σύντομη αναφορά στη Δωρεά του Κωνσταντίνου  die Konstantinische Schenkung  αναφέρεται σε ένα έγγραφο που φέρεται ότι εξέδωσε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Α το 315/317, στο οποίο αναφέρθηκε ότι όλοι οι μελλοντικοί πάπες θα λάβουν μια δωρεά «μέχρι το τέλος του χρόνου» να μεταφερθεί πνευματική και πολιτική παγκόσμια κυριαρχία. Τον 15ο αιώνα, το έγγραφο αυτό εκτέθηκε ως πλαστογραφία, την οποία αναγνώρισε και η Καθολική Εκκλησία, αλλά επέμεινε ότι υπήρξε αυτή η δωρεά. Αν και το Βατικανό δηλώνει επισήμως την αξίωση για κοσμική εξουσία αδικαιολόγητη από αυτή τη δωρεά, οι πράξεις του μιλούν μια εντελώς διαφορετική γλώσσα.

Παρεμπιπτόντως, ο Otto von Bismarck είδε στο Κόμμα του Κέντρου στο Ράιχσταγκ την «Μαύρη Διεθνή», η οποία κυβερνήθηκε από τη Ρώμη, με στόχο τη συντριβή της εθνικής ενότητας στη Γερμανία. Το 1872 είχε απαγορεύσει την τάξη των Ιησουιτών (πηγή). Με τον όρο «Μαύρη Διεθνής» εννοείται ο καθολικός καθολικισμός. Το μαύρο χρώμα αναφέρεται εδώ στη μαύρη ιερή ρόμπα (ή στη θρησκευτική φορεσιά των Ιησουιτών).

Η «Κόκκινη Διεθνής» Rote Internationale σηματοδοτεί το σοσιαλιστικό-κομμουνιστικό κίνημα. Εάν ρίξετε μια ματιά στις κόκκινες, μαύρες ή κόκκινες μαύρες σημαίες της Antifa (ή της Αντιφασιστικής Δράσης) ή σε άλλα αριστερά αναρχικά κινήματα, τότε γίνεται σαφές ποιος είναι ο πραγματικός συγγραφέας πίσω από αυτό.

Η «Χρυσή Διεθνής» Goldene Internationale“  – που χαρακτηρίζεται ως όρος «αντισημιτισμός» – σημαίνει διεθνή υψηλή χρηματοδότηση.

Αυτή η φορά το πραγματικό νόημα της μαύρης-κόκκινου-χρυσής σημαίας της κατοχής και της υποδούλωσης! Αν η μαύρη-λευκή-κόκκινη σημαία είναι τώρα «καλύτερη», ο καθένας το κρίνει από μόνος του. Αν οι σημερινές κινήσεις κυριαρχίας, που γνωρίζουν καλά όλα τα υπόβαθρα, γνωρίζουν καλά, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τη μαύρη-κόκκινη-χρυσή σημαία για μια κυρίαρχη Γερμανία, οπότε θα πρέπει να αμφισβητηθεί σοβαρά, ποιος είναι ο ηγέτης πίσω από τέτοιες κινήσεις.

Διαβάζετε αυτό για πρώτη φορά και αναρωτιέστε; Αλλά για λόγους θέσεως, αυτό είναι μόνο μια μικρή αντίληψη. Όλα τα άλλα ευαίσθητα γεγονότα σχετικά με το Τρίτο Ράιχ, τους δύο παγκόσμιους πολέμους, το έργο του Βατικανού και της διαταγής των Ιησουϊτών μέχρι σήμερα, τα γεγονότα για τις πλημμύρες και τον εξισλαμισμό των μεταναστών, καθώς και τα «νέα δικαιώματα», καθώς και το ιστορικό των γερμανικών μυστικών κοινωνιών Vril ή Thule «Εάν η ανθρωπότητα ήξερε ότι …» (τρεις τόμοι σε ένα) χωρίς λογοκρισία και με όλες τις πηγές και τα αποδεικτικά στοιχεία που διαβάζονταν. Στην πρώτη δουλειά του Daniel Prinz, «Αν οι Γερμανοί γνώριζαν ότι …» μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με την έλλειψη κυριαρχίας στη Γερμανία, πώς το Βατικανό μας υποδούλευσε όλους με τη βοήθεια του «αρχηγού» μας και τι μπορούμε να κάνουμε γι ‘αυτό.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *