Οι τράπεζες θα χορηγούν σύντομα μόνο δάνεια σε εμβολιασμένα άτομα (αναπτύσσονται ομοιότητες με το «κοινωνικό» πιστωτικό σύστημα)

5/5 (4)

Εάν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έχει τον τρόπο του, δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να λάβετε δάνειο χωρίς να πληροίτε συγκεκριμένα κριτήρια τρόπου ζωής – κανόνες που θα μπορούσαν ακόμη και να οδηγήσουν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό εάν θέλετε να είναι σε θέση να δανειστεί.

Το ΔΝΤ είναι ένα παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα με έδρα την Ουάσινγκτον, το οποίο ελέγχει τη ροή χρημάτων σε 190 χώρες. Ενώ ο δηλωμένος στόχος του είναι «η διασφάλιση της σταθερότητας του διεθνούς νομισματικού συστήματος», το EMF έχει έναν νέο στόχο να ελέγχει τις τραπεζικές δραστηριότητες των ατόμων.

Συγκεκριμένα, το ΔΝΤ βασίζεται στη χρήση τεχνολογίας για τον προσδιορισμό της πιστοληπτικής ικανότητας των πελατών βάσει των διαδικτυακών τους δραστηριοτήτων. Η νέα τεχνολογία θα δημιουργούσε ουσιαστικά ένα «κοινωνικό» πιστωτικό σύστημα, όχι διαφορετικό από αυτό που ήδη ασκεί η Κίνα.

Τελικά, το σύστημα κοινωνικής πίστωσης θα μπορούσε να περιορίσει την πρόσβαση των πελατών στα δικά τους χρήματα, καθώς και τη δυνατότητα δανεισμού χρημάτων, όλα με βάση τον τρόπο αξιολόγησης και κατάταξης της ψηφιακής τους ζωής – και αυτές οι κατατάξεις θα μπορούσαν να επηρεαστούν αρνητικά για όποιον αρνείται να συμφωνήσουμε με τη γνώμη της άρχουσας τάξης.

Η ουσία: Εάν αυτοί που έχουν την εξουσία αποφασίσουν ότι όλοι θα πρέπει να έχουν κάθε εμβόλιο, όσοι δεν το κάνουν θα μπορούσαν να έχουν περιορισμένες ή ακόμη και να απαγορευτούν οι τραπεζικές τους υπηρεσίες.

IMFBlog December 17, 2020

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Γιατι υπαρχουν ανθρωποι που ζητανε δανειο απο αυτους τους εβραιους απατεωνες τραπεζιτες?
    Χεστηκαμε αν δινουνε δανεια η βρωμιαρηδες απατεωνες λοιπον.
    Οποιος θελει να μπλεξει με αυτα τα σκουπιδια ας κανει το εμβολιο και ας παει να δηλωσει σκλαβος των βρωμιαρηδων αυτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *