ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ…ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!!!

Toyrki sta nisiaΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η τελευταία ελπίδα των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίοι είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι που ετοιμάζονται να εισβάλουν μόλις αρθεί η βίζα για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Μάλιστα!

Η άποψη αυτή προβλήθηκε στους Τούρκους από τον βασικό σύμβουλο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, κύριο Τάκη Παντελόπουλο, σύμφωνα με τον οποίο αναμένεται να τονωθεί η οικονομία της Λέσβου και των άλλων νησιών, με την ελεύθερη πλέον μετακίνηση χιλιάδων Τούρκων από τα παράλια της Μικράς Ασίας και όχι μόνο των μουσουλμάνων προσφύγων που ήδη έρχονται κατά χιλιάδες.

Σύμφωνα με τον κύριο Παντελόπουλο, που βρήκε μεγάλη δημοσιότητα στον τουρκικό τύπο, η τελευταία ελπίδα για την ανάκαμψη της οικονομίας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου βρίσκεται στους …Τούρκους και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Türkler bizim en büyük gelir kapımız», δηλαδή, «Οι Τούρκοι είναι για μας η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος» και από την πρώτη Ιουνίου εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι θα έρθουν στα νησιά μας για να μας πλουτίσουν.

Εδώ λοιπόν καταντήσαμε! Η μεγαλύτερη ελπίδα των Ελλήνων να είναι οι Τούρκοι «τουρίστες»!

Φαίνεται πως ο κύριος αυτό δεν διάβασε ποτέ τον Οζαλ όταν είχε προφητέψει από την δεκαετία του ενενήντα πως για να κατακτήσουμε τα ελληνικά νησιά δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο, θα στείλουμε απλώς μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων και θα γίνουν δικά μας.

Αλλά θα μου πείτε, ποιος νοιάζεται τώρα για εθνική κυριαρχία και τέτοια κουραφέξαλα, οι τσέπες μας να γεμίσουν λιγάκι μετά την μνημονιακή συμφορά που μας βρήκε και όλα τα άλλα είναι…ρατσισμός, φασισμός και δεν συμμαζεύεται!

Yaşasın Tüekiye λοιπόν και μη χειρότερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiadakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Προτείνω στον τουριστικό ΠΡΑΚΤΟΡΑ, να ζητήσει να αποσχιστούν τα νησιά ,από την ΕΛΛΆΔΑ και προσαρτηθούν στην Τουρκία. Έτσι θα γίνει δισεκατομμυριούχος.

  1. 26 Μαρ. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiadakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *