Οι τοκογλύφοι υποχρεώνουν καταχρεωμένες αυτοκρατορίες να εκβιάζουν και να απειλούν τις άλλες χώρες για λογαριασμό τους.(Βίντεο)

5/5 (3)

Οι τοκογλύφοι υποχρεώνουν καταχρεωμένες αυτοκρατορίες να εκβιάζουν και να απειλούν τις άλλες χώρες για λογαριασμό τους.

Mr. V (43η)

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 10-8-19

Μητροπολίτης Καρπάθου Κάσου Αμβρόσιος :
«Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη Λευτεριά της Ελλάδας και πίσω δεν την παίρνει. Να είμαστε κοντά στο Θεό και ενωμενοι να αντιμετωπισουμε τα δεινά που έρχονται»…

Οι τοκογλύφοι υποχρεώνουν καταχρεωμένες αυτοκρατορίες να εκβιάζουν και να απειλούν τις άλλες χώρες για λογαριασμό τους.
Η γνωστή εκδικητική μανία των τοκογλύφων …και πως υποχρεώνουν καταχρεωμένες αυτοκρατορίες να εκβιάζουν και να απειλούν τις άλλες χώρες για λογαριασμό τους.
Γι’ αυτό όταν μιλάμε για Άγγλους …θα εννοούμε τους Rothschild και τους φίλους τους με έδρα το City του Λονδίνου…κι όχι τους Βρετανούς γενικά κι αόριστα.
Ιστορίες που θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα στα βιβλία της Παιδείας … αποκρύπτονται με εντολή των τοκογλύφων.
Πράκτορες ιστορικοί , πράκτορες πολιτικοί και πράκτορες δημοσιογράφοι … δουλεύουν όλοι για τους τοκογλύφους. Τα σπουδαία …θα τα μαθαίνουμε τουλάχιστον 100 χρόνια μετά … για να είναι πολύ αργά να τιμωρήσουμε τους εχθρούς εντός των Πυλών.
Η απίστευτη υπόθεση Πατσίφικο και ο αποκλεισμός του Πειραιά από τον βρετανικό στόλο (1849-1850)
Ο εβραϊκής καταγωγής τυχοδιώκτης Δαβίδ Πατσίφικο – Γιατί οι Βρετανοί ζητούσαν την Ελαφόνησο και οι άλλες εξωφρενικές τους απαιτήσεις – Η επέμβαση των άλλων μεγάλων δυνάμεων
Μία από τις πρώτες, σοβαρές κρίσεις, με διεθνείς προεκτάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το νέο ελληνικό κράτος, περίπου είκοσι χρόνια μετά την ίδρυσή του, ήταν η λεγόμενη “υπόθεση Πατσίφικο” και ο αποκλεισμός των λιμανιών της χώρας μας από αγγλικά πλοία (“Παρκερικά”).
Ποιος ήταν ο Δαβίδ Πατσίφικο – Η επίθεση στο σπίτι του
Ο Δαβίδ Πατσίφικο, σύμφωνα με όλες τις πηγές, ήταν ένας τυχοδιώκτης, γεννημένος στο Γιβραλτάρ το 1784. Το 1820, απόκτησε την πορτογαλική υπηκοότητα. Το 1836, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ως πρόξενος της Πορτογαλίας, ωστόσο το 1842, ανακαλύφθηκε ότι έκανε οικονομικές καταχρήσεις και παύθηκε. Έπειτα προσκολλήθηκε στον κύκλο της Δούκισσας της Πλακεντίας, με χρήματα της οποίας ζούσε, ενώ τελικά επιδόθηκε στην τοκογλυφία (με άγνωστης προέλευσης κεφάλαια…).
Εν τω μεταξύ, είχε πάρει την ισπανική και μετά την αγγλική υπηκοότητα!
Την εποχή εκείνη, υπήρχε το έθιμο της καύσης του ομοιώματος του Ιούδα κατά την Μεγάλη Παρασκευή ή το βράδυ της Ανάστασης. Ωστόσο, το 1849, για πρώτη φορά απαγορεύθηκε η τέλεσή του στην Αθήνα, με πρόσχημα ( την επίσκεψη του τραπεζίτη Ρότσιλντ. Ο κόσμος εξοργίστηκε και αποφασίστηκε το κάψιμο του ομοιώματος του Ιούδα να γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα στου Ψυρή. Στην οδό Καραϊσκάκη στου Ψυρή, έμενε ο Πατσίφικο. Περνώντας το πλήθος μπροστά από το σπίτι του, προκλήθηκε απ’ αυτόν (ή σύμφωνα με άλλη εκδοχή θεώρησε αυτόν υπαίτιο για την απαγόρευση του εθίμου), με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο σπίτι του και να προκαλέσει ζημιές. Η αλήθεια είναι ότι καταστράφηκαν μόνο λίγα, ευτελούς αξίας, έπιπλα, που είχε ο Πατσίφικο στο σπίτι του.
Η συνέχεια εδώ


https://grothia.gr/enimerosi/sionismos/86655/oi-tokoglyfoi-ypochreonoyn-katachreomenes-aytokratories-na-ekviazoyn-kai-na-apeiloyn/

Πως χρεοκοπείς μια χώρα;Ξεκινάς απο τις παραγωγές.Έπειτα αλλάζεις το νόμισμα

How to destroy a country without attacking

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *