ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…Κάντε στην μπάντα: έρχεται η τηλε-εργασία!

5/5 (1)

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ;

Γράφει η Anna Art

Γιατροί νοσοκομείων , δικηγόροι, δημοσιοκάφροι, αστυνομικοί και δικαστές είστε συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα που τελείται σε όλη την ανθρωπότητα αυτή την στιγμή και ειδικά στην πολύπαθη χώρα μας!

Άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, εξαθλιώνονται πέφτουν σε βαριά κατάθλιψη και εσείς εξακολουθείτε να σιωπάτε να κωφεύετε στις κραυγές του λαού!

Δεν είστε άνθρωποι! Είστε τρωκτικά, είστε φίδια δηλητηριώδη που μόνο δηλητήριο μπορείτε να εκτοξεύσετε απο τις απάνθρωπες ψυχές σας που προσκύνησαν τον διάβολο και προσπαθείτε να παρασύρετε και άλλους στην καταβόθρα!

Οι γιατροί με τις άσπρες ποδιές υποταγμένοι στην Επιστήμη της δωροδοκίας και του θανάτου που προσφέρουν τα αφεντικά τους ώς αντάλλαγμα αμύθητα χρηματικά ποσά για να διασφαλίσουν την επιτυχία της εξάπλωσης της πανδημίας με τις υπογραφές τους!

Ξέχασαν και τον όρκο του Ιπποκράτη ξέχασαν και το λειτούργημα τους να δίνουν ίαση στους ασθενείς!

Προσκολλημένοι στην Επιστήμη που τούς δίδαξε την συμπτωματολογία των ασθενειών και όχι την αιτία επαναπαύονται χωρίς κάν να μπούν στην διαδικασία της έντιμης ευσυνείδητης έρευνας αντιμετώπισης αιτίας της ασθένειας και τρόπο αποθεραπείας της!

Γιατί; Για να αποφύγουν την ευθύνη; Η γιατί από πίσω έχουν τις μεγαλοφαρμακευτικές που τούς προτείνουν τα δικά τους φάρμακα πνιγμένα στην χημεία, φυσικά με μίζες μπόνους και ποσοστά;

Κατάντησαν την Ιατρική εμπόριο θανάτου!

Μπαίνεις στα νοσοκομεία για εξετάσεις και σε βγάζουν με κορωνοιό!

Σταμάτησαν αυτομάτως όλα τα περιστατικά, καρκίνων, τροχαίων, καρδιακά, εγκεφαλικά κλπ!

Βρίσκουνε θετικούς περαστικούς , συνοδούς, ασυμπτωματικούς, συναχωμένους, τραυματισμένους κλπ!

Προχθές σε ΜΕΘ μεγάλου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που μας παραμυθιάζουν ότι γέμισαν οι ΜΕΘ, συνολικά ήταν 4 οι διασωληνωμένοι! 3 από τροχαία και ένας καρδιοπαθής!

Στήνουν σκηνικά με διασωληνωμένους με ανταλλάγματα χρηματικά ποσά!

Που τούς βρίσκουν; Ρομά, μικροαπατεώνες, πεινασμένοι , μπόλικοι!

Κλείνουν κλινικές και στέλνουν τους ασθενείς που χρειάζονται χειρουργεία σε ιδιωτικές κλινικές!

Εμ πώς; Να μην εκμεταλευτούν τον ανθρώπινο πόνο στην εποχή μας να γεμίσουν τα σεντούκια τους;

Βγάζουν θετικούς ασυμπτωματικούς και δεν τούς αφήνουν να πάνε σπίτια τους επίτηδες γιατί θέλουν να δείξουν ότι έχει δημιουργηθεί συμφόρηση στα νοσοκομεία!

Εχουν εντολές, το διοικητικό προσωπικό κάθε νοσοκομείου, διευθυντές προιστάμενοι , μεγαλογιατροί! Οχι με το αζημείωτο βέβαια!

Και ο κόσμος μέσα τα καταστήματα κλειστά, οι εκκλησίες κλειστές, οι χώροι συναθροίσεων κλειστοί , όλοι τηρούν στο έπακρο τα μέτρα, μία κοινωνία μασκοφορεμένη και απολυμασμένη, απορείτε πώς αυξάνονται τα θετικά!

Μην απορείτε!

Αλλοι πεινάνε, κλείνουν οι επιχειρήσεις τους, μένουν άνεργοι νέοι οδηγούνται στην απογοήτευση, οικογένειες δυστυχούν και άλλοι πλουτίζουν είς βάρος μας!!

Την λαϊκή φράση δεν την θυμόσαστε, ο θάνατος σου η ζωή μου;

Αυτοί οι Γιατροί οι θεραπευτές οι ορκισμένοι στον όρκο του Ιπποκράτη αυτοί που περιμένουν όλοι να τούς σώσουν από τον θάνατο τώρα σπέρνουν οι ίδιοι τον θάνατο σε έναν ολόκληρο λαό για να μην χάσουν τις θέσεις τους, να μην ρισκάρουν να χάσουν τα δεδομένα τους!

Και φυσικά άλλοι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του λαού είναι και οι δικηγόροι!

Αυτοί γνωρίζουν τους νόμους! Αυτή είναι η επιστήμη τους!

Που είναι εξαφανισμένοι, καταχωνιασμένοι;

Βλέπουν έναν ολόκληρο λαό να καταστρέφεται από εγκληματικές πολιτικές, βλέπουν κατάφωρη αδικία να συντελείται σε έναν ολόκληρο λαό και δεν ξεκουνιούνται απο τις θέσεις τους να ξεκινήσουν ενδελεχείς έρευνες και να αρχίσουν τις δικαστικές διαδικασίες, καταγγελίες κατά των ενόχων;

Αλλη μία εγκληματική οργάνωση είναι αυτή των ΜΜΕ, που παραπλανούν τον κόσμο με ψεύτικες ειδήσεις, κατασκευασμένες, σκηνοθετημένες κατά 99%!

Αυτοί οι καλοπληρωμένοι δολοφόνοι της κοινωνίας μας που εισέπραξαν τα περισσότερα εκατομμύρια για να μας κουνάνε το δάχτυλο απο το γυαλί και να μας φλομώσουν στην προπαγάνδα του

<< ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ >>!

Αυτοί οι αργυρώνητοι που τα έχουν τσεπώσει για να σε πείσουν ότι κινδυνεύεις να πεθάνεις αν κυκλοφορείς έξω, εάν πηγαίνεις στην δουλειά σου , εάν συναναστρέφεσαι με τους οικείους σου, ότι κινδυνεύεις να πεθάνεις εάν κυκλοφορείς χωρίς μάσκα, αλλά δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις εάν καταστραφείς οικονομικά δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις απο την μάσκα!

Σου τα λένε αυτοί που εξακολουθούν να κυκλοφορούν να πηγαίνουν στις δουλειές τους, σου το λένε αυτοί που συνεχίζουν να πληρώνονται και φυσικά χωρίς μάσκα, απλά και μόνο για να σε πείσουν με την αντινόηση να εμβολιαστείς με ένα εμβόλιο που δεν σου προσφέρει καμμία απολύτως ασφάλεια στην υγεία σου ενώ αντιθέτως μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο!

Και πάμε τώρα στα αγαπημένα μας αδέλφια τους αστυνομικούς, αυτούς που ορκίστηκαν να προστατεύουν την ασφάλεια των πολιτών!

Που είναι η προστασία που μας παρέχετε βρέ καρντάσια;

Να μας βαράτε με τα κρότου λάμψης και να μας ψεκάζετε όλα τα ληγμένα χημικά επειδή διαδηλώνουμε για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας και τα συμφέροντα του λαού που μπορεί να είναι και συμφέροντα των παιδιών σας, οικογενειών σας;

Να κόβετε πρόστιμα για τους παραβάτες της μάσκας και των αρνητών του κορωνοιού σε έναν πεινασμένο εξαθλιωμένο λαό;

Με ποιούς είσαστε τελικά;; Γιατί με τον λαό αποδείξατε ότι δεν είστε!

Εάν είσασταν με τον λαό θα τον προστατεύατε από τους εγκληματίες!

Και ο Ελληνικός λαός δυστυχώς γέμισε από κλέφτες, εγκληματίες και λαθροεισοδιστές βιαστές!

Πότε παρευρεθήκατε σε κακοποιημένο συμπολίτη σας να τον προστατεύσετε την ώρα που τελείται οποιοδήποτε έγκλημα; Πάντα καθυστερημένοι και τελευταίοι φτάνετε στον τόπο του εγκλήματος!

Και δεν μιλάω για μικροκλοπές και μικροεγκληματίες!

Εδώ η Ελλάδα σφίζει απο μεγαλοαπατεώνες η μεγαλοεγκληματίες!

Μήπως , λέω μήπως, προστατεύετε τα συμφέροντα αυτονών;

Δεν ξέρω, ερώτηση σας κάνω! Τις απαντήσεις εσείς τις ξέρετε!

Και πάμε τώρα και στους αγαπημένους μας υπηρέτες της δικαιοσύνης!

Την απορία που εκφράζω φαντάζομαι ότι την έχει το μεγαλύτερο ποσοστό τού Ελληνικού πληθυσμού!

Πείτε μου σας παρακαλώ ποιά ακριβώς δικαιοσύνη υπηρετείτε;

Την δικαιοσύνη που διασφαλίζει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, η την δικαιοσύνη των συμφερόντων των εντολέων σας;

Γιατί αυτό που εσείς αποκαλείτε δικαιοσύνη στα μάτια του λαού φαίνεται συνενοχή στο έγκλημα πού διαπράττεται είς βάρος του!

Εχετε δεί τόσες απάτες σε βάρος της χώρας μας και σε βάρος του λαού μας πού διεπράχθησαν! 

Ειδεχθή  και απεχθή εγκλήματα σε βάρος και των δύο, σπό μεγαλοεγκληματίες απο μεγαλοαπατεώνες και εσείς κωφεύετε και εθελοτυφλείτε σε ολόκληρη γενοκτονία!

Αυτό τον όρκο δώσατε;

Μα και όρκο να μην δίνατε, τις συνειδήσεις σας πώς τις χαλιναγωγείτε;

Μπορείτε να κοιμάστε; Σκοτώνετε ανθρώπους με την σιγή ιχθύος που τηρείτε και βάζετε πάνω από όλα τις ζωές σας και τις θέσεις σας ενώ βλέπετε το έγκλημα να είναι συνεχόμενο και αυξανόμενο σε ολόκληρο τον λαό;

Δεν έχετε παιδιά, μάννες, αδέλφια, συγγενείς να σκεφτείτε;

Η κάνατε την υπέρβαση και σκεφτόσαστε μόνο τους εαυτούς σας;

Είστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι, που παρακολουθείτε αυτή την παρωδία που έχουν στήσει εις βάρος των λαών και κυρίως του Ελληνικού λαού που τον αποτελειώνουν, σωματικά ψυχικά και οικονομικά;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ!

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!

Υστερόγραφο: Φυσικά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επαγγέλματα, αλλά ελάχιστες και κρυμμένες!!

Anna Art

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Tο κείμενο μας εστάλη με e-mail

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας.

Κάντε στην μπάντα: έρχεται η τηλε-εργασία!

Αυτό η ασταμάτητη μηχανή δεν το περίμενε!! Eκτός απ’ την “απειλούμενη κατάρρευση του συστήματος υγείας” που επιβάλει την μαζική κατ’ οίκον φυλάκιση των υποτελών, υπάρχει και μια αντίθετη (;), η “απειλούμενη κατάρρευση του ιντερνετικού συστήματος”. Που επιβάλει σ’ όσους κρατούμενους δεν παράγουν (ψηφιακά) υπεραξία ή δεν έχουν πέσει με τα μούτρα στα τηλε-διαγωνίσματα, μεταξύ 9 το πρωί και 6 το απόγευμα (διάστημα το οποίο το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης θεωρεί “ώρες αιχμής”… – οι υπόλοιπες τι είναι, άραγε;) να παίζουν ντραμς (με σιγαστήρα), να παίζουν σκάκι μόνοι τους, να τρώνε τα νύχια τους, να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους (αν έχουν) και να γαμωσταυρίζουν την porca miseria τους, να αυτοαπασχολούνται σεξουαλικά με παλιομοδίτικες έντυπες τσόντες – εν πάσει περιπτώσει να κάθονται σαν ψηφιακές παναγίες και μην απολαμβάνουν τα αγαθά της κυβερνο-ψυχαγωγίας! Γιατί εκτός απ’ τις μεθ κινδυνεύει να πέσει και το διαδίκτυο! Και τι θα γίνει αν τελικά πέσουν και τα δύο, το ένα πάνω στο άλλο; Ιδού: το Τέλος του Κόσμου κυνήγησε το πόπολο για να κρυφτεί στα σπίτια του, και τώρα είναι έξω απ’ την πόρτα του!

Να τι συστήνει το καλό υπουργείο (και να θυμάστε ότι στην αρχή λέγονται «συστάσεις», μετά λέγονται «αυστηρές συστάσεις» και στο τέλος γίνονται νόμοι και πέφτουν πρόστιμα):

– Να αποφεύγουμε τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών ψυχαγωγίας κατά τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 9 πμ έως τις 6 μμ Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η απαιτούμενη διαθεσιμότητα στα δίκτυα για την αποτελεσματική λειτουργία εφαρμογών τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας.

– Να δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση των σταθερών δικτύων για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και να αποφεύγουμε, εφόσον δεν είναι απαραίτητες για την επικοινωνία μας, τις βιντεοκλήσεις.

– Να αποφεύγουμε την αποστολή αρχείων μεγάλου όγκου και χωρίς να έχει προηγηθεί διαδικασία συμπίεσής τους, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Ομοίως, αποφεύγουμε την αποστολή μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλο όγκο συνημμένων αρχείων.

– Να διατηρούμε ενημερωμένο το λογισμικό όλων των οικιακών συσκευών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, με βάση τις οδηγίες και τις συστάσεις των κατασκευαστών…

– Αν έχουμε παιδιά, φροντίζουμε για τη δημιουργική τους απασχόληση και αποφεύγουμε την προσκόλλησή τους σε διαδικτυακές υπηρεσίες διασκέδασης.

Και, φυσικά, το «αμήν»:

– Να υιοθετούμε υπεύθυνη συμπεριφορά και να εμπιστευόμαστε μόνο τις οδηγίες των επιστημόνων και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Απ’ την μια μεριά διακρίνουμε κάτι ευχάριστο σ’ αυτές τις «συστάσεις»: το internet of things φαίνεται ότι θα αργήσει κάπως στο ελλαδιστάν. Από την άλλη μεριά το καϋμένο το ρημαδογκουβέρνο υποδεικνύει μια στρατηγική αχίλεια πτέρνα της αξιοποίησης του covid. Η υπόθεση τώρα περνάει στα χέρια των gamers, των σινεφίλ, και των λοιπών “βαρέων” χρηστών του διαδικτύου: αν θέλουν και συνεννοηθούν μπορούν να “μποτιλιάρουν” το σύστημα… Πολλοί θα τους ευγνωμονούν!

Όλο εμένανε σηκώνει

Να πω μάθημα η δασκάλα

Θα την σπάσω την οθόνη

Και θα βγω να παίξω μπάλα!

Πρόστιμα, πρόστιμα, πρόστιμα παντού

Σκοπιές μας βάζουν να μην μπουν του αόρατου εχθρού.

Φύλακες, ειδικοί, και ζήτω η μαλακία

Όλο το έθνος προσκυνά tv και φαρμακεία!

πηγή

ΜΟΡΦΟΥ : ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ…

Απόσπασμα από την: ΙΑ΄ Πνευματικὴ σύναξη διαλόγου μὲ τὸν Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο «Ἀνάβοντας τὸν ἀναπτήρα τῶν ἁγίων», ποὺ πραγματοποιήθηκε στὶς 28 Ὀκτωβρίου, 2020 στὸν ὑπαίθριο χῶρο τῆς πίσω αὐλῆς τοῦ ἱεροῦ ναοῦ τῶν Ἀγίων Κυπριανοῦ καὶ Ἰουστίνης στὸ χωριὸ Μένικο τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου. 
Στὶς πνευματικὲς αὐτὲς συνάξεις ὁ Πανιερώτατος ἀπαντᾶ σὲ ἐρωτήσεις τῶν πιστῶν ποὺ τοὺ ὑποβάλλονται εἴτε γραπτῶς εἴτε προφορικῶς, ἐπώνυμα ἢ ἀνώνυμα.

oimos-athina.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *