ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ…(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι Σουηδοί γιατροί αναφέρουν ότι η θανατηφόρα παρασιτική ασθένεια έχει διπλασιαστεί από την εισβολή μεταναστών της μουσουλμανικής Αμερικανίδας Αμερικής 2031.

Ο αριθμός των περιπτώσεων στη Λεϊσμανίαση της Σουηδίας, μια παρασιτική ασθένεια που σαρώνει τη σάρκα που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, έχει διπλασιαστεί από το κύμα των μεταναστών του 2015.

Η Europe Infowars αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Η λεϊσμανίαση είναι μια ασθένεια που προκαλείται από ένα ενδοκυτταρικό πρωτόζωο παράσιτο (γένος Leishmania) που μεταδίδεται από το τσίμπημα μιας θηλυκής φλεβοτομήνας», σύμφωνα με το Medscape.
Τα παράσιτα που διαδίδουν την ασθένεια είναι κοινά στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τις μεσογειακές χώρες, ωστόσο δεν υπάρχει συνήθως στη βόρεια Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Sara Karlsson Söbirk, έναν μολυσματικό γιατρό σε νοσοκομείο στο Helsingborg που έχει μελετήσει το θέμα για 20 χρόνια, ο αριθμός των περιπτώσεων αυξάνεται.
«Έχουμε σε συνεργασία με την Αρχή Δημόσιας Υγείας εξετάζουμε τον αριθμό των περιπτώσεων μεταξύ 1993-2016 και βλέπουμε μια κορυφή 35 περιπτώσεων το 2016, πιθανώς άμεση συνέπεια του μεγάλου κύματος προσφύγων το προηγούμενο έτος, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άρρωστοι από τη Συρία και το Αφγανιστάν «, δήλωσε ο Söbirk.

Killer Diseases: LEISHMANIASIS/ KALA AZAR

Huge Open Wound on a Young Man’s Face | Monsters Inside Me

Illuminati Card Game Reveals End Time Biblical Plagues

Σημειώνει ότι οι περισσότερες περιπτώσεις εντοπίστηκαν σε άτομα που είχαν μεταναστεύσει στη Σουηδία ή είχαν ταξιδέψει στις χώρες όπου ήταν παρόν το παράσιτο και στη συνέχεια επέστρεψαν στη Σουηδία.

https://www.researchgate.net/publication/26811784/figure/fig1/AS:601231437357059@1520356153532/Figura-1-Leishmaniasis-mucocutanea-antes-del-tratamiento-Lesion-destructiva-del-labio.png

Τα παράσιτα μπορούν να παραμείνουν στο σώμα για χρόνια πριν ενεργοποιηθούν ως αποτέλεσμα ενός ασθενούς ανοσοποιητικού συστήματος.
«Η επίθεση στα εσωτερικά όργανα είναι η πιο σοβαρή μορφή της νόσου (σπλαχνική λεϊσμανίαση) και συνήθως οδηγεί σε θάνατο αν δεν εντοπιστεί και αντιμετωπιστεί εγκαίρως», αναφέρει ο FriaTider.

Η Αλήθεια για τους Μετανάστες στη Σουηδία! (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ)

Η Ναζιστοφοβική Υστερία της Αριστεράς

Illuminati Card Game Reveals End Time Biblical Plagues

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *