ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ

5/5 (1)

resized_d27fa-f8e767241Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι σκηνή με το ρωσικό πολεμικό πλοίο να περνά τον Βόσπορο και την ίδια ώρα ένας Ρώσος να σημαδεύει τους Τούρκους με ένα ρουκετοβόλο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, επαναλήφτηκε αυτή την φορά με ένα «εμπορικό» ρωσικό πλοίο, σπάζοντας να νεύρα των Τούρκων που έκπληκτοι παρακολουθούσαν και φωτογράφιζαν για άλλη μια φορά την σκηνή.

Όπως αναφέρεται το πρωί της Τετάρτης, 9/12, και ώρα 9,30 πμ, το ρωσικό πλοίο με την ονομασία Vologda-50 περνούσε τον Βόσπορο με κατεύθυνση αυτή την φορά την Μαύρη Θάλασσα. Στην άκρη του πλοίου οι Τούρκοι έβλεπαν αυτή την φορά ένα πυροβόλο έτοιμο να τους στοχεύσει προκαλώντας ξανά ταραχή στα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής που ακολουθούσαν το ρωσικό πλοίο.

Όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων, το ρωσικό πλοίο είχε μεταφέρει πολεμοφόδια στον ρωσικό πολεμικό στόλο στην Μεσόγειο και τώρα γύριζε πίσω στην βάση του στην Μαύρη Θάλασσα.

Οι Ρώσοι φαίνεται πως αρέσκονται να παίζουν με τα νεύρα των Τούρκων, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν ξέρουν από… πού θα τους την έρθει και από που να προφυλαχτούν.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. κάτι μού λέει ότι είναι όπως η γάτα με το ποντίκι…

    Τους παίζουν από ‘δώ, τους παίζουν από ‘κεί… κάπου θα τους αρπάξουν στο τέλος και θα ησυχάσουνε.

  1. 9 Δεκ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

  2. 9 Δεκ. 2015

    […] ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); loading… var SC_CId = […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *