ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (Βίντεο)

4.9/5 (10)

Romany

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στη Ρουμανία, πάνω από 150.000 άνθρωποι στο Βουκουρέστι και 300.000 σε εθνικό επίπεδο βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν έναντι μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης.

https://twitter.com/ethanicwear/status/827172539264700416/photo/1

Τουλάχιστον 300 000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε εθνικό δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για τον περιορισμό του αγώνα κατά της διαφθοράς. Η ρουμανική κυβέρνηση ενέκρινε ένα διάταγμα που περιέχει την αποποινικοποίηση ορισμένων αδικημάτων. Το μέτρο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 10 Φεβρουαρίου 2017 πυροδότησε ένα κύμα διαμαρτυριών. Οι πολίτες είναι θυμωμένοι επειδή ο νόμος περιλαμβάνει πραγματικά χαλαρούς κανόνες κατά της διαφθοράς.

Romanian.gathering

Δεν αγωνίζονται μόνο εναντίον μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης που θέλει να δώσει αμνηστία σε όλους τους κανόνες της ίδιας της νομοθεσίας. Αντιπροσωπεύουν ένα δημοκρατικό κίνημα που δεν υπάρχει πουθενά σε τέτοια έκταση παρά μόνο στην Ευρώπη.

Όπως φαίνεται οι Ρουμάνοι δεν χαρίζονται σε κανέναν αλλά με το δυνατό παράδειγμά τους δείχνουν την πραγματική στάση που πρέπει να έχει ένας λαός απέναντι σε διεφθαρμένα καθεστώτα και κυβερνώντες.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *