ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πόλεμος κατά της Ανθρωπότητας

Αυτή είναι μια προσθήκη στο βίντεο 5G Express που δείχνει πως κατασκευάστηκαν ραδιοφωνικοί ιστοί 5G ακριβώς μπροστά από τα σχολικά κτίρια. Αλλά η κατάσταση χειροτερεύει. Η ακτινοβολία είναι επικίνδυνη και κυρίως επικίνδυνη για τα παιδιά μας.

Πως άραγε συνεχίζουν να ξεφεύγουν;

Why Are Cell Phone Towers Going Up on Public Schools All over the Country?

Why Is This Giant Cell Phone Tower Smack Dab in the Middle of an Elementary School Playground?!

Παρεμπιπτόντως, η ασθένεια νούμερο ένα που σκοτώνει τα παιδιά στη χώρα αυτή είναι ο καρκίνος – και συγκεκριμένα οι όγκοι στον εγκέφαλο και η λευχαιμία – οι οποίοι βρίσκονται σε μεγάλη αύξηση. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Αυτή είναι μια συνέχεια στο τελευταίο βίντεο που έγινε με βάση μια συμβουλή που έστειλε ένας θεατής που ήθελε να μάθει πώς ήταν εντάξει ότι το μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο στο Ντάλας έθεσε ένα γιγαντιαίο πύργο κινητής τηλεφωνίας στο γήπεδο μπάσκετ δίπλα η παιδική χαρά.

Αφού κυκλοφορήσαμε το βίντεο, μας έστειλαν συμβουλές από πολλούς ανθρώπους από τη μια πλευρά του έθνους στο άλλο. Αυτοί οι κυλιόμενοι πύργοι τοποθετούνται σε σχολική ιδιοκτησία, δίπλα σε παιδικές χαρές προσχολικής ηλικίας και μερικές φορές απευθείας στις στέγες των ίδιων των σχολείων σε όλη την Αμερική.

Χωρίς μακροπρόθεσμες μελέτες για την ασφάλεια, ανησυχητικά δεδομένα για την υγεία που δείχνουν τα πάντα, από τον καρκίνο έως τις αρνητικές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα για τη λειτουργία των ορμονών, γιατί υπάρχει μια τέτοια συντονισμένη εθνική ώθηση να τοποθετήσουμε αυτούς τους επικίνδυνους πύργους ακριβώς δίπλα στα αναπτυσσόμενα παιδιά μας στα κτίρια που ξοδεύουν όλο το χρόνο τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας;

Λοιπόν … υπάρχει μια θεωρία … αλλά δεν πρόκειται να σας αρέσει..

Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας είναι για τον έλεγχο μυαλού.

2018 Cell PHONE VIRUS Uses Frequencies for MIND CONTROL | CYBER WARFARE

5G EILVIDEO Nachtrag – Wichtig!

Mind Control, Frequencies, Cell Phones/Cell Towers

Μέλος των Ηνωμένων Εθνών: 5G μικροκυτταρικό είναι Eco-τρομοκρατία πόλεμος κατά της Ανθρωπότητας.

Μέλος του προσωπικού του ΟΗΕ: 5G είναι ο πόλεμος στην ανθρωπότητα.
Η αποκάλυψη των 5G – και ο σημαντικός κίνδυνος για την ανθρωπότητα – συμβαίνουν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό συμβαίνει χάρη στο μακρόπνοο μέλος του προσωπικού του ΟΗΕ και στον κλέφτη Claire Edwards, ο οποίος πρόσφατα με αυτή την ισχυρή ιστορία που αγγίζει όλη την ανθρωπότητα και το κοινό μας μέλλον.

UN Staff Member Claire Edwards Speaks Out ! – 5G Is War on Humanity

Από το Δεκέμβριο του 2015, το προσωπικό που βρίσκεται εδώ στο Διεθνές Κέντρο της Βιέννης έχει εκτεθεί σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εκτός κλίμακας από WiFi και ενισχυτές κινητής τηλεφωνίας εγκατεστημένους σε πολύ χαμηλά ανώτατα όρια σε όλα τα κτίρια. Τα τρέχοντα επίπεδα έκθεσης του κοινού είναι τουλάχιστον ένα δεκαπέντε φορές (δηλαδή 18 μηδενικά) πάνω από την φυσική ακτινοβολία, σύμφωνα με τον καθηγητή Olle Johansson του Ινστιτούτου Karolinska στη Σουηδία.

Οι εξαιρετικά επικίνδυνες βιολογικές επιδράσεις των ΗΜΠ έχουν τεκμηριωθεί από χιλιάδες μελέτες από το 1932 που δείχνουν ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε παγκόσμια καταστροφή της υγείας καταστάσεις μεγέθους χειρότερες από εκείνες που προκαλούνται από τον καπνό και τον αμίαντο.

«Κύριος. Γενικός Γραμματέας, βάσει της αρχής της προφύλαξης, σας παροτρύνω να απομακρύνετε αμέσως αυτές τις συσκευές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας και να σταματήσετε οποιαδήποτε επέκταση 5G σε σταθμούς εργασίας του ΟΗΕ, διότι έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συγκεντρωμένη και εστιασμένη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία πάνω από 100 φορές τα τρέχοντα επίπεδα με τον ίδιο τρόπο όπως τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα. «

Οι πρώτοι οκτώ μήνες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου χωρίς μάχες ονομάζονταν ο ψεύτικος Πολέμος. Η χρήση χιλιοστομετρικών κυμάτων ως τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας 5ης γενιάς ή 5G είναι ένας ψεύτικος πόλεμος άλλου είδους.

Η πρώτη αντίδραση του λαού στην ιδέα ότι το 5G μπορεί να είναι μια υπαρξιακή απειλή για όλη τη ζωή στη Γη είναι συνήθως η δυσπιστία ή / και η γνωστική ασυμφωνία. Μόλις εξετάσουν τα γεγονότα, ωστόσο, η δεύτερη αντίδρασή τους είναι συχνά τρομοκρατία. Πρέπει να υπερβούμε αυτό προκειμένου να δούμε το 5G ως ευκαιρία για να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας, να αναλάβουμε την ευθύνη και να αναλάβουμε δράση. Μπορεί να έχουμε ήδη χάσει το 80% των εντόμων μας στο EMR τα τελευταία 20 χρόνια.

Τα δέντρα μας κινδυνεύουν να μειωθούν από τα εκατομμύρια, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής σηματοδότηση 5G για αυτοκίνητα, λεωφορεία και τρένα αυτοεξυπηρέτησης. Πάμε να σταθούμε και να δούμε τον εαυτό μας και τα παιδιά μας ακτινοβολημένα, τα συστήματα τροφίμων μας αποδεκατίζονται, καταστρέφοντας το φυσικό μας περιβάλλον;

https://www.veteranstoday.com/2019/04/30/un-member-5g-small-cell-is-eco-terrorism-war-on-humanity/

Cell Towers-5G Wireless-Mind Control-Cell Phone Health Warning!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *