ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ 3 ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΣΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ

4.89/5 (9)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Διαβάστε με τον κατάλληλο σκεπτικισμό. Με νέες πληροφορίες που παρέχονται από μια επαφή στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, βελτιώνεται περαιτέρω την ιεραρχία κλιμάκωσης της συμμόρφωσης με τα εμβόλια που επιδιώκει το καθεστώς Μπάιντεν. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές φάσεις σε αυτήν την κλιμάκωση: Φάση 1 – Εθελοντική (ωθούμενη από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, αποζημίωση των επιρροών των κοινωνικών μέσων, γιατροί κ.λπ.). Αυτή η φάση παγιδεύει εκείνους που είναι αρκετά εύθραυστοι για να σκεφτούν ότι η ένεση με βιολογικά όπλα πρωτεϊνών αιχμής θα τους «σώσει» ή θα τους απελευθερώσει.

Φάση 2 – Κίνητρα (λαχεία, δωρεάν μπύρα, δωρεάν ντόνατς κ.λπ.). Αυτή η φάση παγιδεύει αυτούς που είναι αρκετά ανόητοι για να ανταλλάξουν τη ζωή τους με μπύρα και ντόνατς. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, και ακόμη και οι παγκοσμιοποιητές συνειδητοποιούν ότι τόσοι άνθρωποι με χαμηλό IQ δεν έχουν τίποτα να συνεισφέρουν στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Φάση 3 – Τιμωρίες από τον ιδιωτικό τομέα – σε αυτό το στάδιο χρησιμοποιούν εταιρείες για να αρνηθούν την πρόσβαση των ατόμων σε υπηρεσίες (όπως αεροπορικά ταξίδια, κρουαζιερόπλοια, εστιατόρια, αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες κ.λπ.). Αυτή η φάση ελπίζει να κάνει το μη εμβολιασμό εξαιρετικά άβολο.

Φάση 4 – Ποινικά πρόστιμα ή χρόνος φυλάκισης (κυβερνητικός τομέας) – Αυτή η φάση θα ξεκινήσει αφού τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν τους «αβάσιμους» εναλλακτικούς ειδησεογράφους για τις συνεχιζόμενες εκρήξεις πρωτεϊνών αιχμής που σκοτώνουν ανθρώπους. Νόμοι θα εκδοθούν σε ορισμένες δικαιοδοσίες που απαιτούν συνεχή εμβόλια και ενισχυτικά πλάνα. Όποιος αρνείται να συμμορφωθεί θα τιμωρηθεί ή θα φυλακιστεί. Μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η ώθηση θα προέρχεται από μπλε εγκαταστάσεις.

https://www.fox5ny.com/news/poll-over-1-billion-people-worldwide-unwilling-to-get-covid-19-vaccine-global-herd-immunity-at-risk

Φάση 5) – Κινητικός (στρατιωτικός τομέας) – ανοιχτός βιολογικός και κινητικός πόλεμος στον αμερικανικό λαό, που διεξάγεται από τον στρατό που «ξύπνησε», εναντίον των πολιτών. Αυτή η φάση θα πραγματοποιηθεί αφού το βαθύ κράτος εμβολίου συνεργαστεί με το καθεστώς Μπάιντεν / Ομπάμα για να πραγματοποιήσει μια τεράστια τραγωδία false flag που μπορεί να κατηγορηθεί για τους αντιαεροπορικούς και τους ιδιοκτήτες όπλων.

https://www.naturalnews.com/2021-05-28-deep-state-planning-false-flag-violence-to-blame-anti-vaxxers-and-gun-owners.html

 Μόλις πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί θα ζητήσουν να στραφούν οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ εναντίον των πολιτών για να κάνουν δήμευση όπλων σε εθνικό επίπεδο και να αναγκάσουν εμβόλια covid-19 με όπλο.

Όπως είπαν από κυβερνητικούς εμπιστευτικούς, το καθεστώς του Μπάιντεν διατάχθηκε να επιτύχει ποσοστό εμβολιασμού 70% στους ενήλικες των ΗΠΑ ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται. Η επίθεση ψευδούς σημαίας που κατασκευάζεται από το βαθύ κράτος θα χρησιμεύσει για να παράσχει την «ηθική δικαιολογία» αφήγηση για παραβίαση οποιουδήποτε τελευταίου τεμαχίου αστικών δικαιωμάτων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή ιατρικής ηθικής όταν πρόκειται να επιτεθούν σε αθώους Αμερικανούς με θανατηφόρες ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής (που ονομάζονται επίσης « εμβόλια»). Στην ουσία, το ολοκαύτωμα εμβολίου είναι το σχέδιο.

Η μείωση του πληθυσμού είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτού του άθλιου σχεδίου, ακολουθούμενο από οικονομική κατάρρευση και καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που εφαρμόζουν αυτό το σχέδιο είναι τα ίδια άτομα που απάτησαν τις εκλογές του 2020 και πέτυχαν ένα πολιτικό πραξικόπημα για την κατάσχεση της εξουσίας.

Τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη δύναμη για να στρέψουν την Αμερική εναντίον της σε μια πράξη εθνικής αυτοκτονίας. Το podcast Update Situation εξηγεί αυτές τις πέντε φάσεις με περισσότερη λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας πώς η βαθιά κατάσταση του εμβολίου θα προσποιείται ότι είναι «οι καλοί» μέχρι την ημέρα που εμφανίζονται στην πόρτα σας και κολλάνε ένα τουφέκι στο πρόσωπό σας. Και να θυμάστε: Η κατάσχεση όπλων είναι το πιο σημαντικό βήμα τους, επειδή οι αναγκαστικές ενέσεις εμβολίων μπορούν να επιτύχουν μόνο όταν ο πληθυσμός αφοπλιστεί πρώτα.

Brighteon.com/fbd3e689-00b6-4e08-89bb-80b8fa3ed794

https://vaccines.news

French Ambulance Man and Nurses ALERT Massive Increase in Deaths following the Shot

https://153news.net/watch_video.php?v=Y1U3Y117N6S6

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *