ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ(Βίντεο)

4.6/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ορισμένους μουσουλμάνους ηγέτες, πάνω από το 24% των νέων μουσουλμάνων, ένα εικονικό τσουνάμι, έχουν ήδη εγκαταλείψει το Ισλάμ, πολλοί από τους οποίους έχουν γίνει χριστιανοί.

Tsunami of Apostasy #ExMuslim

Muslims are leaving Islam – England Story.

Leaving Islam (Trailer)

Εκπαίδευση αποκεφαλισμού: τμήμα μουσουλμάνων παιδιών

Kids: Chasing Paradise – Spring 2019

Το Youtube έχει δηλώσει το Ισλάμ ως «προστατευμένη ομάδα» που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να πείτε την αλήθεια γι ‘αυτό

Τουλάχιστον 110 πολίτες (αγρότες, ψαράδες και υλοτόμοι) δολοφονήθηκαν βάναυσα από την ισλαμική τρομοκρατική ομάδα Μπόκο Χαράμ (η οποία μεταφράζει «η εκπαίδευση είναι αμαρτία») στη βορειοανατολική Νιγηρία. Αλλά με τους νέους κανόνες του Youtube, πρέπει να πείτε ότι αυτή η μαζική σφαγή δεν είχε καμία σχέση με το Ισλάμ.

110 Civilians Murdered by Boko Haram (One of YouTube’s “Protected Groups”)

Ένας ραβίνος προκαλεί ανησυχία για τη χριστιανική γενοκτονία στην Αφρική. Ο κόσμος είναι τόσο συγκλονισμένος με την πανδημία, το Ιράν και τις αμερικανικές εκλογές, ώστε να αγνοεί την απομόνωση των χριστιανών στην Αφρική.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/292399

των χριστιανικών διώξεων, σύμφωνα με νέα έκθεση του Open Doors. «Σκοπός των διωκτών είναι να απομακρύνουν τους Χριστιανούς από την περιοχή και, δυστυχώς, συχνά πετυχαίνουν», δήλωσε ο David Curry, επικεφαλής των Open Doors. Τουλάχιστον τρία εκατομμύρια Χριστιανοί διώκονται σε χώρες της Ανατολικής Αφρικής, συμπεριλαμβανομένης της Αιθιοπίας, της Ερυθραίας, της Κένυας, της Σομαλίας και του Σουδάν. Τρεις από αυτές τις χώρες – την Ερυθραία, τη Σομαλία και το Σουδάν – κατατάσσονται μεταξύ των δέκα πρώτων στην Παγκόσμια Λίστα Παρακολούθησης του Open Door 2020, που δείχνει την ένταση των θρησκευτικών διώξεων.

Αυστραλός στρατιώτης πίνει μπύρα από το προσθετικό πόδι μαχητών Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν . Σύμφωνα με την Daily Mail: Αυστραλοί στρατιώτες μετέφεραν το προσθετικό πόδι ενός νεκρού Ταλιμπάν ως τρόπαιο πολέμου και το χρησιμοποίησαν ως δοχείο κατανάλωσης ενώ υπηρετούσαν στο Αφγανιστάν σε ένα ανεπίσημο μπαρ γνωστό ως Fat Lady’s Arms στο Tarin Kowt, στην επαρχία Uruzgan, πίσω το 2009.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9005341/Aussie-soldiers-seen-drinking-beer-dead-Taliban-fighters-prosthetic-leg-Afghanistan.html

Ο ανώτερος στρατιώτης ειδικών δυνάμεων που απεικονίζεται στη φωτογραφία, που ελήφθη από τον Guardian Australia, αναφέρεται ότι εξακολουθεί να υπηρετεί στην Αυστραλιανή Δύναμη Άμυνας. Μια άλλη φωτογραφία που φαίνεται από τη δημοσίευση φαίνεται να δείχνει δύο Αυστραλούς στρατιώτες να χορεύουν με το τεχνητό άκρο. Οι στρατιώτες θα έπαιζαν παιχνίδια πόκερ υψηλού στοιχήματος και θα μεθούσαν με σπιτικά οινοπνευματώδη ποτά στο μπαρ SAS, παρά το ότι το αλκοόλ είχε απαγορευτεί για τα αυστραλιανά στρατεύματα. Οι φωτογραφίες από το 2009 έδειχναν το ίδιο πόδι τοποθετημένο σε μια ξύλινη σανίδα με την επικεφαλίδα «Das Boot» δίπλα σε μια ναζιστική στρατιωτική διακόσμηση.

Το ψεύτικο πόδι πιστεύεται ότι απομακρύνθηκε από έναν ακρωτηριασμό Αφγανού που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια επιδρομής στο Κακάρακ στο Ουρουζγκάν τον Απρίλιο του 2009. Στη συνέχεια, το έφεραν πίσω στο αρχηγείο των ειδικών δυνάμεων και ακολούθησαν τη μοίρα ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με πρώην στρατιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτεροι αξιωματικοί γνώριζαν τη συμπεριφορά, και ορισμένοι συμμετείχαν ακόμη και σε αυτήν σύμφωνα με ορισμένους στρατιώτες. Σύμφωνα με μια αναφορά, Αυστραλοί στρατιώτες φέρεται να διέπραξαν πολλά εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένης της σκληρής μεταχείρισης και της δολοφονίας 39 Αφγανών / Ταλιμπάν κρατουμένων και αμάχων.

Australian soldier drinks beer out of dead Afghan militant’s prosthetic leg

(2 από 10) ΙΣΛΑΜ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ (Greek Version)

Έν αξιόλογο βίντεο σε δέκα μέρη. Μιλούν ειδικοί στο θέμα ισλάμ, στη θεολογία, τις μουσουλμανικές παραδόσεις και το κοράνι. Μιλούν και πρώην μουσουλμάνοι οι οποίοι ήταν μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Δείτε τί αποκαλύπτουν για μία άλλη όψη του ισλάμ που δεν την γνωρίζουμε. 

(1 από 10) ΙΣΛΑΜ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ (Greek Version)

(2 από 10) ΙΣΛΑΜ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ (Greek Version)

eggolpio.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *